Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby będą nowe stacje radiowe i nowe piosenki w starych. \o/ +beka z pecetów do kompletu xD

no rzeczywiscie beka, szczegolnie ze beda mieli najlepiej wygladajaca i najplynniejsza wersje oraz milion modow, samochodow itd. "beka xD"

Opublikowano

Niby będą nowe stacje radiowe i nowe piosenki w starych. \o/ +beka z pecetów do kompletu xD

no rzeczywiscie beka, szczegolnie ze beda mieli najlepiej wygladajaca i najplynniejsza wersje oraz milion modow, samochodow itd. "beka xD"

Super sprawa warta czekania 16 miesięcy.Szczególnie mody które w większości to śmiecie. 

Opublikowano (edytowane)

I kompa w cenie PS4+Xone, który za dwa lata będzie przestażały.

nie wiem czy wiesz, ale srednia polska stawka za godzine nie nalezy do najwyzszych na swiecie. z reszta jesli ma sie liczyc tylko jakosc gry, to po co wpychasz tutaj cene sprzetu? uwydatnia to kompleks - nie stac mnie = chu.jowe. 

Super sprawa warta czekania 16 miesięcy.Szczególnie mody które w większości to śmiecie. 

no skoro wersja na ps4 jest warta czekania 14 miesiecy, to co to za roznica? a ze jest duzo slabszych modow to co? sa mody typu Icehancer ktore dodatkowo podbijaja grafike, lepiej optymalizuja gre przez co chodzi plynnie i mozesz sie o wiele bardziej nacieszyc gra. ja sie ciesze ze spolecznosc graczy pecetowych dorwie najsmaczniejszy kasek- nalezy im sie. ja wyrywam na 100% w styczniu a wczesniej, jak dam rade, to tez i na ps4, choc z drugiej strony tutaj nikt chetny nie jest do grania, to raczej sie nie oplaca :)

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

Masz jakieś urojenia? Miałem na myśli to, że może i wersja PC będzie najładniejsza, ale bedzie się to wiązało z posiadaniem mocnego kompa, który znacznie przewyższy cenę konsol. Czy ja gdzieś napisałem, że coś będzie chvjowe?

Opublikowano

Na 360 100% wbite, choć ostatnich dodatków nie ograłem. Z drugiej strony to dla mnie najlepsza gra w jaką dotychczas grałem i fajnie byłoby mieć ją w lepszym wydaniu, a już na pewno na jednej płycie.

Chyba poczekam aż stanieje i dopiero kupię.

Opublikowano

Masz jakieś urojenia? Miałem na myśli to, że może i wersja PC będzie najładniejsza, ale bedzie się to wiązało z posiadaniem mocnego kompa, który znacznie przewyższy cenę konsol. Czy ja gdzieś napisałem, że coś będzie chvjowe?

zrozumialem to jako ">(pipi)ovo< ze musisz miec mocny sprzet by odpalic to na full". to tak jakby turbo cebulak powiedzial ">(pipi)ovo< ze musisz miec ps4 zeby gra wygladala lepiej niz na ps3". serio, czytam te posty w console wars i po rpostu neidowierzam jak spolecznosc graczy dzisiaj leczy kompleksy. w sumie robili to od zawsze, ale widac kalectwo umyslowe gdy dochodzi do premiery na pc na samym koncu cyklu wydawniczego. za kazdym razem jak czytam post "beka z pc" to umysl dodaje do tego projekcje smiechu typowego dresiarza bez zebow:D

Opublikowano

Boże czułem w kościach tą wersję jak mimo ochoty nie wbijałem 100 % w wersji na PS3. Odstawiłem na "później" zaraz praktycznie po skończeniu fabuły i jakiegoś promila aktywności pobocznych. Potem nie miałem czasu, były inne gry itp. Teraz będę miał to wynagrodzone.

Opublikowano

Postąpiłem dokładnie tak samo z częścią fabularną licząc na ultimate expiriance na next-genach, za to ONLINE miałem nieźle wyeksploatowany już na PS3 (swoją drogą ciekawe czy teraz na nowej generacji doczekamy się w końcu obiecanych HEIST missions). Mnie mega cieszy to ze w momęcie odpalenia ONLINE na PS4 będę miał tam wszystkie dodatki implementowane od roku przez R*.

Opublikowano (edytowane)

no to tez nie pije do ciebie z jadem tylko zauwazam iz wypowiadanie sie o koszcie grania na pc jest kwestia jedynie osobista i nie powinna byc rozpatrywana jako powod do szydery. kogo stac, temu mozna zazdroscic w pozytywny sposob i tyle. w druga strone to calkowita gimbaza ;)

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

Ja tam się ciesze, że robactwo, które juz teraz planuje sciągnąc gre z torrenta nie dostanie jej prędko. Ku,rwa na kompa za conajmniej 2,5-3k stać a na grę za 119 pln nie będzie? Niech giną.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

wstawmy jakieś popierdółki pokroju wirtualnego netu

Serio? Poczytaj sobie kiedyś teksty z czwórkowego internetu.

chlanie z Romanem > net 

Bekowe były, nie przeczę, ale wolałem jakieś gameplayowe ficzery z SA (tuning aut, spadochron, fryzjer) 

Teraz ty przeczytaj proszę mój ostatni post w januszach gejmningu. 

Edit: fajne te teskty na gry online o premierze pc

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano

wstawmy jakieś popierdółki pokroju wirtualnego netu

Serio? Poczytaj sobie kiedyś teksty z czwórkowego internetu.

chlanie z Romanem > net 

Bekowe były, nie przeczę, ale wolałem jakieś gameplayowe ficzery z SA (tuning aut, spadochron, fryzjer) 

Teraz ty przeczytaj proszę mój ostatni post w januszach gejmningu. 

Edit: fajne te teskty na gry online o premierze pc

Przeczytałem, DE:HR to nie jest gra dla mnie, nie podoba mi się w styl w jakim jest zrobiona ta gra, nie podobają mi się pseudo poważne dialogi i inne rozwiązania.

Na trailerze było widać małpę, może będzie ZOO z możliwością wypuszczania nosorożców na zwiedzających? Marzenia...

Opublikowano

Szczerze mówiąc, liczyłem przed premierą GTA V, że faktycznie będzie zoo, ale z drugiej strony, Rockstar nie odpedziłby się od pozwów sądowych ze strony obrońców zwierząt przez najbliższe 5 lat.

Opublikowano

Nie wierzę, że to jest powód, jakoś w RDR można było zabijać kilkadziesiąt różnych zwięrzątek. Raczej chodzi o nieproporcjonalność potrzebnej pracy na zrobienie czegoś takiego do efektu jakie takie zoo by wniosło do gry.

Opublikowano

Przeczytałem, DE:HR to nie jest gra dla mnie, nie podoba mi się w styl w jakim jest zrobiona ta gra, nie podobają mi się pseudo poważne dialogi i inne rozwiązania.

Nie no spoko, tylko że zarzucanie cinematc experience tytułowi, który całą duszą siedzi w latach 90' może podnieść ciśnienie. 

3. Animal and Wildlife count has been upped. They specifically mentioned how much they learned from Red Dead Remption and the original GTA5 and wanted to improve animal interactions even more.

4. Animals now sport actual fur. As in strands of hair that stick out from the actual body not just flat textures like in the original release.

R* mogło by się konkretnie postarać i zwiększyć zagęszczenie lasów na wzór północnej części RDR. Na ps360 ograniczał ich framerate, tu nie powinno być żadnych problemow.

Opublikowano (edytowane)

meh uwielbiam na yt komentarze pod tym filmikiem, że pctowcy dziękują za betatesty, z chęcią im opowiadam ending gry w tej beta wersji

Edytowane przez mersi