Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym się przejmujesz. banują jedynie tych co to powodują. mi i kumplom też na konto wpadły kwoty ledwo mieszczące się na ekranie. po aktualizacji po prostu zabrali ten hajs i przywrócili poprzedni stan konta.

ludzie nigdy nie przestaną szukać furtek i sposobów na kantowanie, nigdy nie zabraknie debili na multi. dlatego najlepiej gra się ze znajomymi. zgrana paczka w świecie gta to coś pięknego.

Opublikowano (edytowane)

nie tyle save co postęp multi ma przejść.

Dokładnie o to mi chodziło :-) źle się wyraziłem :-)

Ale to super bo przykładowo w Tlou tak dobrze nie było. A szkoda.

Edytowane przez Lukas.
Opublikowano

Lol, niby po co mieliby taką rzecz implementować na PC skoro w opcjach można sobie dostosować wszystko.

Możliwe, że to po prostu by były predefiniowane ustawienia, coby ludzie nie musieli się meczyć i każdego suwaczka oddzielnie przesuwać : )

Opublikowano

Kurcze, nie zrozumcie mnie źle. Dla mnie GTA to Best Game Ever, preorder na PS4 już zamówiony i jaram się mega itp. 

Ale jak sobie pomyślę:

GTA V - US PSS - 60 USD = (prawie) 200 PLN
GTA V - PL PSS - 300 PLN = 90,9 USD

Coś w tym kraju nie działa jak trzeba ;/
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem ludzi którzy mogą kupić grę i do tego zremasterowaną za 300zł

Prawdę mówiąc sam siebie nie rozumiem, bo za pudło dałem 260 PLN ;/

Ale jak to się mówi "Miłość jest ślepa" :)

Edytowane przez Lukas.
Opublikowano

Nie mam akutalnie dostępu do PSN (mam zamiar kupić PS4 razem z GTA V dopiero na premiere), ale z tymi 300zł za gre to Wy serio mówicie? Może to jakiś błąd im się po prostu wkradł czy coś...

Opublikowano (edytowane)

Ja od kilku lat kupuję albo w muve.pl (tutaj mam zamówione GTA) albo w sklepe.pl (w tym drugim dlatego, że to 5 min od pracy) :)

Zawsze było wszystko OK. Gry czasem dzień lub dwa przed premierą mam w domu :)

Edytowane przez Lukas.
  • Plusik 1
Opublikowano

W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store? 

Ale o jakich dodatkach mówisz ? przecież dają tylko 1 mln i na PSS jaz zrobisz preordera do 3 lis. dostaniesz dodatkowo 300 tyś. Ja mam inne pytanie czy wersja GTA V na PS3 ale na USA PSS posiadała wybór Polskich napisów ?

Opublikowano (edytowane)

W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store?

Ale o jakich dodatkach mówisz ? przecież dają tylko 1 mln i na PSS jaz zrobisz preordera do 3 lis. dostaniesz dodatkowo 300 tyś. Ja mam inne pytanie czy wersja GTA V na PS3 ale na USA PSS posiadała wybór Polskich napisów ?

Ta z Usstore nie ma PL napisów. A przynajmniej nie miała w styczniu, kiedy kupował kumpel.

Edytowane przez Lukas.