Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Jestem ciekaw co z osobami takimi jak ja tzn. past genową wersję ograłem na Ps3, a currentgenową ogram na Xone. Czy zaliczą mnie jako powracającego gracza (poprzez SC) czy "nowego". Bo jeżeli niby "nowego" i nie dostanę "bonusów" to niezła beka... a pewnie takich osób jest dużo.

wersja PC również dostanie bonusy dla powracających graczy z PS3/X360. czyli kombinacje 360-PS4 i PS-XO też otrzymają dodatki za powrót

Opublikowano

grunt to ograć V na dowolnej platformie i posiadać konto w social club. na tej bazie dadzą bonus a jaka kombinacja z jakiej platformy na jaką nie ma znaczenia.

zresztą o ile dobrze pamiętam sami parę razy mówili że gracze przesiadający się z 360 na ps4 bądź z ps3 na xone nie stracą postępu multi bo po prostu konto przejdzie.

Opublikowano

Panowie, czy jest może jakieś info czy wersja z PSN będzie posiadać PL napisy ?

Tak będzie posiadała 

Czy jest jakakolwiek szansa, by GTA5 z amerykańskiego PSN miała napisy PL?

Opublikowano

Prawdę mówiąc nie słyszałem by z US Store jakakolwiek gra miała PL napisy. 

Także tutaj chyba nie bardzo można na to liczyć. 

Opublikowano

Poradźcie. Nie wiem czy grę kupić na Xa czy na PS4. Rozum i powoli narastająca niechęć do Sony podpowiada że na Xa.

Opublikowano

Co to za różnica? Będzie identycznie na obu platformach.  :reggie:

Opublikowano

Na PS4 będzie ładniejsza ale minus to sieć która nie wytrzyma obciążenia z drugiej strony patrz gdzie więcej znajomych będzie grało online bo na co ci sprawna sieć jak będziesz grał z randomami

Opublikowano

Znajomych nie mam :P. Konsole mam od paru tygodni, a poprzednia generacja mnie ominęła. Także sam jestem randomem :).

Opublikowano

Znajomych nie mam :P. Konsole mam od paru tygodni, a poprzednia generacja mnie ominęła. Także sam jestem randomem :).

Olałem wersje na PS3 czego nie żałuje bo w pełni inwestuje w wersje PS4.

Opublikowano

To dawaj do mnie :) trzeba zawiązać jakąś forumową koalicję do GTA :) 

Olałem wersje na PS3 czego nie żałuje bo w pełni inwestuje w wersje PS4.

Ja przerwałem ogrywanie na PS3 kiedy dowiedziałem się, że wyjdzie na PS4 :) 

Naczy skończyłem fabułę i mam 26 lvl w multi :) i na tym STOP ;) 

Niemniej GTA na PS4 śni mi sie po nocach :) 

Opublikowano

Jak stanieje to kupię, 250zł to dla mnie za dużo dla gry w którą gram od premiery do dnia dzisiejszego.

Opublikowano

wygrałeś tyle kasy i żal ci marnych 250zl na gre? interesujące :taknieco:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

A tą biedną wersję z X1 trzymają gdzieś w dooopie i będzie tak jak z Titanfall'em na 360 - brak materiałów do samej premiery....

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

wygrałeś tyle kasy i żal ci marnych 250zl na gre? interesujące :taknieco:

Zesrał się na miętowo a nie wygrał :D

Ja już preorder zaklepalem. Szkoda, że jeszcze tyle trzeba czekać do premiery.

Opublikowano

Gdzie najtaniej kupić preorder V na PS4 tak żeby wysyłali przed premierą? Na gry online jest za 235, ale wysyłają po premierze dopiero

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

141509073233.jpg

Ładne, ciekawe po ile będzie smigać.

Opublikowano

Sądzicie że sklepy będę trzymać się daty sprzedaży ? ja liczę że jednak 14 już co niektórzy będą grać w swoją kopię :)

Opublikowano

Kiedyś pracowałem w dużej sieci rtv agd to gry R musiały być w sejfie do dnia premiery a na mailu do centrali fotki z zabezpieczeń gier. W innym przypadku potężne kary dla sieci od wydawcy i docelowo dla pracownika salonu. Tylko z R były takie wymogi..

Opublikowano

Cena boli ale kuna kupie spędziłem w LS 300h na poprzedniej generacji i myśle że kolejne 100 wyciągne przy nowszej wersji więc i tak się opłaci. Wiem że jestem rakiem branży ale to GTAV,279zł :wallbash: .

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

empik 230. jedynie kiepsko u nich z wysyłką, chyba że ktoś nie ma nic przeciwko by poczekać ze 2 dni.