Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz po tej prezentacji FPP mam ćwieka bo nie wiem jak przechodzić singla (zakładając, że będzie wsio fajnie chodziło przy tym widoku). Może będę sobie przełączał, trochę tak, trochę tak. A wy ?

Opublikowano

Teraz po tej prezentacji FPP mam ćwieka bo nie wiem jak przechodzić singla (zakładając, że będzie wsio fajnie chodziło przy tym widoku). Może będę sobie przełączał, trochę tak, trochę tak. A wy ?

Jeżeli już skończyłeś na past genach - FPP.

Jeszcze nie - TPP.

Opublikowano

Ja będę sobie przełączać raz tak raz tak zależy jak będę chciał coś obejrzeć..

Ale głównie będzie to nowe fpp jeśli chodzi o samochody, nurkowanie i misje w budynkach <3

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli już skończyłeś na past genach - FPP.

Jeszcze nie - TPP.

No jakbym miał nie skończyć na past genach. Byłem na premierę przed otwarciem w moim MM żeby wyszarpać swoją kopię... :)

Edytowane przez balon
Opublikowano

Miałem kupować AC:U ale po tym co zobaczyłem dzisiaj, Ubisoft mojej kasy nie zobaczy na premierę, może potem. R* moja kasa leci do was, zasłużyliście na to!
Zbieram szczękę z podłogi, dzięki tej kamerze fpp to normalnie nowa gra! Miazga!

Opublikowano (edytowane)

a co zobaczyłeś? możesz sprecyzować w temacie AC Unity?

edit: acha hav3n pomógł, zrozumiałem, że AC dziś widziałeś

jeszcze raz to samo youtube

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Jemu chyba chodzilo ze Bogowie z R* zniszczyli dzisiejszym materialem amatorow z UBi.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Ja chyba jednak nie wezmę na premierę z prostego powodu. Mam 3-4 tyg wolnego od Wigilii. Mam nadzieję, że będzię śnieg i mróz na dworze, to będzie świetna pora na powrót do Los Santos tym razem w wersji ejdżdi!

Opublikowano

kurrr... łyknąłem dopiero co Forzę Horizon 2, Sunseta Overdrive'a i nowego Call of Druty a już widzę, że znowu trzeba zajrzeć na konto :)

czy w Saturnach/Media markt też można złożyć preordera co by te dodatkowe $$$ dostać?

Opublikowano

pomysł z fpp chybiony, ta gra nie powinna prócz widoku z samochodów, mieć nic wspólnego z widokiem fpp, 279 zł to o 100 zł za dużo by kupować tą samą grę z poprawioną grafiką i widokiem z COD. Ja sobie spokojnie poczekam na używkę w okolicach świąt poniżej 200 zł się ogra. 

Opublikowano

widok fpp do strzelania i prowadzenia pojazdow, eksploracja swiata po staremu - tak ja to widze u siebie, mimo wszystko odpuszcza tytul na premiere i dalej trzymam kciuki za zoltkow z konami by pes w tym roku wrocil na tron

Opublikowano

widok fpp do strzelania i prowadzenia pojazdow, eksploracja swiata po staremu - tak ja to widze u siebie, mimo wszystko odpuszcza tytul na premiere i dalej trzymam kciuki za zoltkow z konami by pes w tym roku wrocil na tron

Dokładnie połączenie dwóch opcji, dla kogoś kto już ograł na pastgenie na wszelkie sposoby to będzie fajne urozmaicenie, zwłaszcza, że przyłozyli sie do widoku fpp, nie wygląda to w żaden sposób na tani mod rodem z pc ;)