Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Heh blantman lepiec kupic nowe czyli fc4 czy da3 przecież to jeden pies czy kupisz nowa czesc duzej marki czy remaster innej dużej marki. Wspierac to ewentualnie trzeba nowe lub zagrożone ip. Taki fc to i tak sie sprzeda w kilku milionach a bayo2 nie wiem czy do 1 dociagnie. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nie możesz, mam kolekcjonerke i poradnik xD Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Rockstar tłumaczył się, czemu rok temu zarzekał się, że nie będzie wersji na next geny i zmienił zdanie? Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Ja ci powiem dlaczego ? Żeby nie osłabiać sprzedaży wersji na PS360, powiem Tobie jeszcze coś. Każdy (z wyjątkiem Roziego), kto się choć trochę interesuje gierkami widział, że i tak wyjdzie na nextgeny (taki trochę przekaz podprogowy). Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 pierwsze trailery tez chyba pochodzily z tej wersji jaka teraz wychodzi, to ze bedzie port na pc i wersja na ps4/xone byla pewna od samego poczatku mega podkrecony port, naughty dog i reszta firm ktora dotychczas robila remastery moze sie uczyc Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 (edytowane) Heh blantman lepiec kupic nowe czyli fc4 czy da3 przecież to jeden pies czy kupisz nowa czesc duzej marki czy remaster innej dużej marki. Wspierac to ewentualnie trzeba nowe lub zagrożone ip. Taki fc to i tak sie sprzeda w kilku milionach a bayo2 nie wiem czy do 1 dociagnie. JA Bayo też wsparłem i kupiłem na premierę tak samo jak, SMT IV, Obcego, Lords of the fallen czy Shadow of Mordor. Żałuje jedynie Destiny. Co nie zmienia faktu że też na premierę kupiłem Fife czy Call of Duty. Bo tak to znowu Call of Duty ale nowe inne a nie remaster. Fifa to inna bajka bo gram online i przesiadam się z większością na nową odsłonę (też żałuje i chyba na pes w tym roku zamienie. Far Cry 4 i DA to nowe gry nowe historie tyle że kontynuacje serii. To tak samo jak bym psioczył na wyjście GTA VI Ok niech każdy kupi to co lubi ja sobie GTA V kupie gdzieś w okolicy świąt albo nowego roku jak będę miał niedobór gier i cena za gta spadnie do rozsądnej ceny 140-150 zł Ciśnienia nie mam i hype = 0 bo grę już przeszedłem Edytowane 6 listopada 2014 przez blantman 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Nie możesz, mam kolekcjonerke i poradnik xD Ja mam soundtrack z Vice City. Szach mat. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Jak GTAV wykorzysta DS4. Po pierwsze głośniczek wbudowany w DualShocka 4 będzie odtwarzał rozmowy telefoniczne i rozmowy gliniarzy przez radio. Gładzik zostanie wykorzystany w sposób chyba najbardziej racjonalny czyli do zmiany broni (góra-dół) oraz stacji radiowych (lewo-prawo). Swoją rolę odegra również tzw. lightbar, który będzie błyskał czerwonym oraz niebieskim światłem podczas pościgów. To niby małe detale, ale cieszą. Właśnie w taki sposób powinny być wykorzystywane specyficzne cechy pada PlayStation 4. Dzięki temu imersja z sugestywnym światem Grand Theft Auto V (PS4) będzie jeszcze większa. http://www.pssite.com/news-37551-jak_grand_theft_auto_v_wykorzysta_dualshocka_4_.html Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 czyli teraz pad zdechnie po 1h a nie 3 nie no spoko. po to są opcje żeby z nich korzystać, ciekawe jak to wyjdzie w praniu i czy nie zacznie przeszkadzać z czasem. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 No z tym radiem najlepiej chyba będzie, zmienianie broni coś czuję że będzie góvvno obesrane. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 miganie pada wydaje sie byc nieco denerwujace, zalezy jak bardzo daje po oczach w ciemnym pokoju. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Za(pipi)ista sprawa z tymi rozmowami przez telefon i radiem klawiszy z głośniczka. Oby częściej go wykorzystywali Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 No to teraz, po tych wszystkich newsach i gameplayach mogę stwierdzić, że mam ból dupy z powodu braku PS4. Tryb FPP w sterowaniu postacią jest dla mnie słaby, ale już latanie z widokiem z kokpitu, albo jazda motorem to kosmos. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Uaaaaaa jaki piękny koniec roku. Z tego co pamiętm to ruch samochodowy i pieszych też ma być większy, tak? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Uaaaaaa jaki piękny koniec roku. Z tego co pamiętm to ruch samochodowy i pieszych też ma być większy, tak? Tak i jeszcze będzie mozna podłaczyć neony pod samochody. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Zawsze na tych porównaniach nie tyle mnie niszczy wersja z next-genów, ale to jak ta gra zaje,biście wyglądała na sprzętach poprzedniej generacji. Mistrzostwo. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Nie no, to już jest screen z PC. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Chyba najtańsza jak narazie oferta http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=grand+theft+auto+v+%28ps4%29&ac=true&qtype=basicForm Zamówiłem, wyniosło mnie to 170zl + Payback nie jest źle. Edytowane 7 listopada 2014 przez gamerTHC Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Chyba najtańsza jak narazie oferta http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=grand+theft+auto+v+%28ps4%29&ac=true&qtype=basicForm Zamówiłem, wyniosło mnie to 170zl + Payback nie jest źle. kurde no kusi mnie to gta, tym bardziej ze mam 90zł na karcie empikowej i wtedy to juz w ogole dobra cena i jeszcze moglbym pozwolic sobie na far cry 4. z tym ze w dwie gry na raz to nie da sie grac myslicie ze 18ego bedzie tez za taka cene w salonach empik czy tylko empik.com? bo i tak wybiore odbior w salonie a nie usmiecha mi sie juz im placic z gory Edytowane 7 listopada 2014 przez schabek Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Chyba najtańsza jak narazie oferta http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=grand+theft+auto+v+%28ps4%29&ac=true&qtype=basicForm Zamówiłem, wyniosło mnie to 170zl + Payback nie jest źle. kurde no kusi mnie to gta, tym bardziej ze mam 90zł na karcie empikowej i wtedy to juz w ogole dobra cena i jeszcze moglbym pozwolic sobie na far cry 4. z tym ze w dwie gry na raz to nie da sie grac myslicie ze 18ego bedzie tez za taka cene w salonach empik czy tylko empik.com? bo i tak wybiore odbior w salonie a nie usmiecha mi sie juz im placic z gory Nic nie tracisz, zawsze możesz zrezygnować z odbioru przesyłki bez konsekwencji. A jeśli masz już 90pln na karcie to tym bardziej brałbym :-) Ja pre-order złożyłem na początku października i wiem że nie będę żałował. Dla mnie nawet samo jeżdżenie po Los Santos sprawia mega frajdę :-p Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Mam już zamówioną, 17 Listopada odbiór osobisty za 240 zł. Dla mnie dobry deal bo nie grałem jak wyszła na poprzedniej generacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi