Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

przycebuliłem sporo waluty na kuponach rabatowych allegro ale jak tak policzyłem 300 digital vs 230 z empiku wychodzi 50 zeta różnicy na korzyść digital. ale co tam, pierwsza płyta jaką wsadzę w napęd.

Opublikowano

Pre-order w digitalu juz poszedl  :banderas:

Opublikowano

Pre-order w digitalu juz poszedl  :banderas:

Też wziąłem digital :) 

I pierwszy raz w zyciu nie było mi żal 300 PLN :P 

GTA jest warte tego :) 

Opublikowano

Nie.

Ja kupilem z Xbox Store xD

Opublikowano

Kupiliście wersję z PSN za 300zł?

Tak wiem :) - szaleństwo :) 

A jednak zrobiłem to :) 

Opublikowano

Szalone szalenie, jacprzycebulilem przy wersji PS3 i przycebule teraz, wyjdzie jakbym kupił jedną pełną wersję, niech sie R* cieszy.

Opublikowano

Na PS3 zrobiłem ten sam myk z Bracikiem :) 

Teraz już nie chciał bo się nagrał na poprzedniej generacji :) 

Ale ja jestem niereformowalny w kwestii GTA :) 

Opublikowano

Ja preorder na wersje PS3 (pudelko) a teraz cyfrowka na Xbona :) Kto jak kto ale R* jest warty moich ciezko zarobionych pieniedzy :)

Opublikowano

.......Kto jak kto ale R* jest warty moich ciezko zarobionych pieniedzy :)

I tutaj wyznaję podobną zasadę co Kolega :) 

Opublikowano

Szalone szalenie, jacprzycebulilem przy wersji PS3 i przycebule teraz, wyjdzie jakbym kupił jedną pełną wersję, niech sie R* cieszy.

Bleh i jeszcze sie tym chwali :sick:

Opublikowano

O 7:00 poszedł download cyfry, zakończył się o 7:50. Nie wiedzieć czemu transfer leciał jak głupi, bo krew z nosa to było ostatnio z FH2 i TEW. Teraz tylko czekać do 18 :/ kto to wymyślił nie wiem. 

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Całość w 50min czy tylko ten starter po którym można uruchomić grę?

Opublikowano

http://www.xboxachievements.com/game/grand-theft-auto-v-xbox-one/achievements/

lista achivów. to samo co w poprzedniej generacji. obrazki osiągnięć jak dla mnie spoko. teraz tylko kwestia multi. skoro cały dorobek i postęp ma przejść to pewnie wyskoczą wszystkie na raz. oby. nie ma to jak odpalić mesjasza i zaznać deszczu osiągnięć na dzień dobry :D

Opublikowano

Może będzie tak jak z The Last of US  i Tomb Raider. Czyli taki sam zestaw pucharów. 

Opublikowano

Może będzie tak jak z The Last of US  i Tomb Raider. Czyli taki sam zestaw pucharów. 

zestaw będzie ten sam - to już potwierdzone. Nie wiadomo tylko, czy gra będzie widziała, że wbiłeś jakieś trofeum na PS3 i z automatu przyzna Ci je na PS4. 

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Gra dostanie patcha na start, optymalizujący grę i poprawiający parę rzeczy. Do tego zalecana jest wpierw instalacja potem odpalenie gry. 

Opublikowano

Fabularne, które zostanie zapowiedziane w nieokreślonej przyszłości. Chyba że nie rozumiem żartu.

Opublikowano

Fabularne, które zostanie zapowiedziane w nieokreślonej przyszłości. Chyba że nie rozumiem żartu.

Skąd takie rewelacje przynosisz?