Opublikowano 11 listopada 201410 l przycebuliłem sporo waluty na kuponach rabatowych allegro ale jak tak policzyłem 300 digital vs 230 z empiku wychodzi 50 zeta różnicy na korzyść digital. ale co tam, pierwsza płyta jaką wsadzę w napęd.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Pre-order w digitalu juz poszedl Też wziąłem digital I pierwszy raz w zyciu nie było mi żal 300 PLN GTA jest warte tego
Opublikowano 11 listopada 201410 l Kupiliście wersję z PSN za 300zł? Tak wiem - szaleństwo A jednak zrobiłem to
Opublikowano 11 listopada 201410 l Szalone szalenie, jacprzycebulilem przy wersji PS3 i przycebule teraz, wyjdzie jakbym kupił jedną pełną wersję, niech sie R* cieszy.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Na PS3 zrobiłem ten sam myk z Bracikiem Teraz już nie chciał bo się nagrał na poprzedniej generacji Ale ja jestem niereformowalny w kwestii GTA
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ja preorder na wersje PS3 (pudelko) a teraz cyfrowka na Xbona Kto jak kto ale R* jest warty moich ciezko zarobionych pieniedzy
Opublikowano 11 listopada 201410 l .......Kto jak kto ale R* jest warty moich ciezko zarobionych pieniedzy I tutaj wyznaję podobną zasadę co Kolega
Opublikowano 12 listopada 201410 l Szalone szalenie, jacprzycebulilem przy wersji PS3 i przycebule teraz, wyjdzie jakbym kupił jedną pełną wersję, niech sie R* cieszy. Bleh i jeszcze sie tym chwali
Opublikowano 12 listopada 201410 l O 7:00 poszedł download cyfry, zakończył się o 7:50. Nie wiedzieć czemu transfer leciał jak głupi, bo krew z nosa to było ostatnio z FH2 i TEW. Teraz tylko czekać do 18 kto to wymyślił nie wiem. Edytowane 12 listopada 201410 l przez ChevChelios
Opublikowano 12 listopada 201410 l Całość w 50min czy tylko ten starter po którym można uruchomić grę?
Opublikowano 12 listopada 201410 l http://www.xboxachievements.com/game/grand-theft-auto-v-xbox-one/achievements/ lista achivów. to samo co w poprzedniej generacji. obrazki osiągnięć jak dla mnie spoko. teraz tylko kwestia multi. skoro cały dorobek i postęp ma przejść to pewnie wyskoczą wszystkie na raz. oby. nie ma to jak odpalić mesjasza i zaznać deszczu osiągnięć na dzień dobry
Opublikowano 12 listopada 201410 l Nadal nie wiadomo, czy będzie odzielna lista trofeów, czy będzie tak jak z Destiny?
Opublikowano 12 listopada 201410 l Może będzie tak jak z The Last of US i Tomb Raider. Czyli taki sam zestaw pucharów.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Może będzie tak jak z The Last of US i Tomb Raider. Czyli taki sam zestaw pucharów. zestaw będzie ten sam - to już potwierdzone. Nie wiadomo tylko, czy gra będzie widziała, że wbiłeś jakieś trofeum na PS3 i z automatu przyzna Ci je na PS4. Edytowane 12 listopada 201410 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 12 listopada 201410 l Gra dostanie patcha na start, optymalizujący grę i poprawiający parę rzeczy. Do tego zalecana jest wpierw instalacja potem odpalenie gry.
Opublikowano 12 listopada 201410 l aw yiss no nie pomyślałbym, że mniej więcej równo rok po uzyskaniu 100% w GTA V zacznę robić to samo w wersji na next gena
Opublikowano 12 listopada 201410 l Fabularne, które zostanie zapowiedziane w nieokreślonej przyszłości. Chyba że nie rozumiem żartu.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Fabularne, które zostanie zapowiedziane w nieokreślonej przyszłości. Chyba że nie rozumiem żartu. Skąd takie rewelacje przynosisz?