Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli masz One to w Empiku jest za 229 bo wersja PS4 się już wyczerpała

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Koledzy, czy da się dostac tę grę na PS4 poniżej 200 złotych? Bo nie chcialabym przekraczać budżetu gierkowego na ten miesiąc. 

Opublikowano

Trofea za online wskakuja automatycznie.

edyta: Ogladam ten stream z Twitcha z powyzszego posta i widze ze koles ma 121 poziom i trofea za poziomy i inne rzeczy wpadly mu automatycznie po rozpoczeciu rozgrywki.

Edytowane przez Olsen

Opublikowano

Z tym ruchem na ulicach i NPC to może być prawda że po łatce premierowej zdejmią blokadę. Wiedsieli że będą przecieki w formie streamow i chcą aby ludzie myśleli ahh teksturki i fpp to tyle.

Opublikowano

W tej perspektywie żałuję, że ograłem na PS3.Jednak musicie przyznać, że Watch Dogs przy tym odpicowanym GTA wygląda jak gra z innej ligi. Dla mnie co najmniej trzeciej... ;)

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Oglądam jakiegoś niemieckiego streama na ps4 no i kurde ładnie to wygląda, zapewne się złamie no i kupie mesjasza :/

Opublikowano

Screeny z GTA V w wersji na Xone.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

jakby mniej polygonów i textury o niższej rozdzielczości

edit: wzg PS4 of course

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
  W dniu 15.11.2014 o 18:39, Fanek napisał(a):

jakby mniej polygonów i textury o niższej rozdzielczości

Względem czego? Gry są takie same na Xone i PS4 ;)

Opublikowano

Obczaiłem prawie godzinny strumyk i z krwawiącym sercem anulowałem preorder.

Na razie sie wstrzymam do informacji czy ten megapacz będzie miał to co R* obiecało wprowadzić bo w obecnej chwili nie opłaca mi sie inwestować kasy tylko dla lepszej grafy. 

A i model zniszczeń też wygląda identycznie jak na pastgenach więc mam cięzkiego WTFa teraz.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Parę stron wcześniej ktoś pisał że R* zaleca uruchomić grę dopiero po premierowej łatce więc wszytko możliwe.

Opublikowano

Jak łatka załatwi sprawę to w najgorszym wypadku zagram dzień później czyli kupie w środę :)

Opublikowano

no ja na premiere tez nie biore. jak gra juz wyjdzie razem z patchem i przeczytam ze jest dobrze to kupie. jest w co grac i nie spieszy mi sie z tym gta.

Opublikowano
  W dniu 15.11.2014 o 20:09, schabek napisał(a):

no ja na premiere tez nie biore. jak gra juz wyjdzie razem z patchem i przeczytam ze jest dobrze to kupie. jest w co grac i nie spieszy mi sie z tym gta.

Pinkna sygnaturka masz plusika ;)

Opublikowano

Ja też się trochę zawiodłem oglądając streamy, szczerze to spodziewałem się jednak zdecydowanie większej różnicy, a z tego co widać na materiałach udostępnionych przez ludzi nie ma ani większego ruchu ulicznego, ani większej ilości npc'ow, trawniki i żywopłoty w centrum miasta dalej są tak samo obleśne jak na pastgenach. Trochę zaczynam rozumieć czemu R* tak walczy ze streamami które pojawiły się przed premierą. Spodziewałem się że to będzie remaster w stylu Metro a dostaje niestety takiego w stylu The Last Of Us. Szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć żeby premierowy patch mógł wprowadzić aż tak duże zmiany o jakich piszecie powyżej, obym się mylił.

Opublikowano

CsWNPuT.jpg

YtBWTpX.png

+ nowe kawałki

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Nie podoba sie to nie kupujcie, ogladacie streamy w jakosci mooooze 720p na monitorach komputerow i na tej podstawie sadzicie ze jest lipa, pozatym jesli chodzi o MULTI to tez sie dajecie w (pipi)a robic bo R pisalo ze serwery nie beda dzialac praktycznie do premiery. Moim zdaniem R najlepiej sobie poradzi z remasterami, pozatym Rockstar nigdy nie zawiodl jesli chodzi o GTA czy RDR.

Opublikowano
  W dniu 15.11.2014 o 21:42, Longstar napisał(a):

Nie podoba sie to nie kupujcie, ogladacie streamy w jakosci mooooze 720p na monitorach komputerow i na tej podstawie sadzicie ze jest lipa, pozatym jesli chodzi o MULTI to tez sie dajecie w (pipi)a robic bo R pisalo ze serwery nie beda dzialac praktycznie do premiery. Moim zdaniem R najlepiej sobie poradzi z remasterami, pozatym Rockstar nigdy nie zawiodl jesli chodzi o GTA czy RDR.

A co ma kujowa jakość streamu do małej iości pojazdów i npc,słabego modelu zniszczeń i przechodniów umierających natychmiast od postrzału w kolano, bo nie ogarniam. R* juz przy GTAV na PS360 obiecał dużo rzeczy i ich do dzisiaj nie wprowadził,olali singla itp. Tak że wiesz zaufanie troszkę nadszarpnięte.

Opublikowano

Powiedz mi ktora firma dotrzymala swoich obietnic w ostatnich miesiacach ? Z regoly Rockstarowi mozna bylo wierzyc w to co mowia i mysle ze firma ktora ma taka reputacje nie bedzie sie bawic w obiecanki cacanki. Wydanie GTA na nowe konsole nie wiaze sie dla nich z zadna bezposrednia presja i nie musza sztucznie ubarwiac swojego produktu zeby sie sprzedal. Ja im wierze.

Opublikowano

GTA to marka i jakość sama w sobie. Wydając ową gre w postaci remastera R* nie musiał nikomu nic udowadniać :) 

Wiadomo, że graficznie będzie podrasowana i tyle. 

Niemniej jaram się okrutnie :) i zaglądając do biblioteki w PSS czas do pobrania to 2 dni :) i to jest dla mnie ważne :)