popi_91 0 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Rockstar na pewno zretuszowało w (pipi) tego screena albo pochodzi on z PC Wiesz to z jakiegoś źródła ?, grałeś ? czy tak Ci się wydaje ? Bo wiesz - najgorsze jest jak się własnie komuś coś wydaje. Ironia taka ale w sumie ten screen nadzwyczaj dobrze wygląda w porównaniu do tych z Xa z 506 strony, według mnie na tamtych screenach ta gra wygląda jak kawał cuchnącej kupy i smakuje pewnie jak odgrzewane w mikrofali frytki ;/ Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Wiece jak to jest z wysyłką empiku? Wysyłają dziś czy trzymają się terminu u jutro dopiero? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) w empiku na premiere zawsze mialem do odbioru u mnie jest status "czeka na kompletacje" Edytowane 17 listopada 2014 przez Jeez_PS Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Ja mam tak samo tylko nie wiem jakim cudem wybrałem wysyłkę kurierem gdzie do najbliższego empiku mam jedną stacje metrem, never mind. Dlatego się pytam czy goniec jutro do mnie zapuka z przesyłką, a może są się jeszcze zmienić opcje dostawy? Edytowane 17 listopada 2014 przez gamerTHC Cytuj
Sylvan Wielki 4 613 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 GTA V to świetna pozycja. Technologiczny mocarz (biorąc pod uwagę moc obliczeniową xbonera i PS Trzy). Wraz z TLoU jest pięknym ukoronowaniem poprzedniej generacji. Bawi wprost wybornie przez wiele godzin. Ogromnym plusem tej gry jest sama postać Trevora. Zdecydowanie to jeden z najciekawszych bohaterów ostatnich lat. Przyznam też, że przy produkcji R* uśmiałem się jak przy mało którym tytule - "namaste" xDCo ciekawe, gracze karmieni są od wielu miesięcy reedycjami i od miesięcy nań psioczą co rusz. Po roku od premiery ma się ukazać kolejna, odświeżona wersja przygód Michaela i spółki, a ci wszyscy konsumenci rzucają tylko - "To będzie odgrzany kotlet, ale jaki pyszny. Kupuję na premierę".Wystarczyło podbić rozdzielczość, dodać widok z oczu (który spokojnie jako dodatek mógł się ukazać), wrzucić kilka pomniejszysz pierdół (lepiej prezentujące się drzewa, nieco więcej pojazdów) i bach (bynajmniej nie Jan Sebastian), niemal każdy w listopadzie spogląda tylko na reedycje GTA V. I wszytko byłoby w porządku, gdyby nie fakt, że wersja na poprzednie konsole kosztuje kilkadziesiąt zł, a za nową życzą sobie jak za nowa grę.Sukces murowany, a to oznacza zielone światło dla kolejnych kotletów. Szkoda tylko, że twórcy nie podchodzą do nich tak jak Capcom lata temu podczas przeniesienia RE z PSX na GC. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=MiKRA-voUlk https://www.youtube.com/watch?v=XPq5ZB3T5vs https://www.youtube.com/watch?v=G43s3PKGTUs Edytowane 17 listopada 2014 przez fredybizkit Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Zamówiłem w empiku z płatnością z góry i mam : planowana wysyłka 18 listopada... Kiepsko Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Każdy tak ma, jednak jak dziś roześlą maila z nr przesyłki to jutro goniec na bank będzie z paczką Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Przez ten tryb mam obawy że kolejna część będzie fpp, wygląda to jak test coś jak z dodatkami do czwórki gdzie eksperymentowali z trójką bohaterów. Edytowane 17 listopada 2014 przez pawciokratos Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Przez ten tryb mam obawy że kolejna część będzie fpp, wygląda to jak test coś jak z dodatkami do czwórki gdzie eksperymentowali z trójką bohaterów. Fajny bajer, smaczek, ale bez przesady GTA zawsze musi być w TPP i koniec. Spędziłem około 300 h w Los Santos i przy okazji powrotu zagram FPP dla innej perspektywy miasta, jakby ten tryb był na premiere to i tak TPP by większośc grała. 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Ja singla będę ciorał w większości FPP jednak Online tylko TPP Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Kolejne foty https://www.flickr.com/photos/126817901@N02/sets/72157649324534622/ Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Kurna modle sie o tego magicznego patcha,biednie wyglądaja takie ładne ale strasznie puste ulice. Żeby chociaż było więcej przechodniów,w porównaniu do tego co było w trailerach to aż żal Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 ano, akurat jestem w grupie osob, dla ktorych warstwa graficzna remastera jest abrdzo ale to bardzo ok ale bardzo mnie dziwi to co widac na ulicach - przeciez oni od poczatku chwalili sie jak to teraz te miasto bedzie zyc Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Poczekajcie panowie do premierowego patcha. To dzięki niemu ma być więcej wszystkiego. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 No właśnie czekam i mnie ponosi bo GTAV leży w magazynie 2 km od mojego domu i juz bym grał ale jeśli łatka nie zwiększy liczby npc to chyba mi z odyebie i dostane ciężkiej depresji. Więc czekam na jutrzejsze mam nadzieję ze dobre informacje. Btw oglądam właśnie stream i koleś biega po lesie aż mi sie RDR przypomniał. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Poczekajcie panowie do premierowego patcha. To dzięki niemu ma być więcej wszystkiego. Nie wiem skąd ta informacja że premierowy patch ma dodawać takie ficzery? W oficjalnej notce na stronie R* zatytułowanej "Getting ready for the Next Generation in Los Santos" czytamy: "...Also expect a Title Update to be made available for download on both PS4 and Xbox One by this Monday that will include some last tweaks and optimization fixes for game day. In order to experience the game properly, please make sure you install this Update before playing (like all Title Updates, it will be applied automatically as long as you are connected to the internet)...". Nie widzę tu nigdzie wzmianki o zwiększeniu ruchu ulicznego czy ilości npc, więc nie wiem gdzie zrodziła się ta plotka. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Nie widzę tu nigdzie wzmianki o zwiększeniu ruchu ulicznego czy ilości npc, więc nie wiem gdzie zrodziła się ta plotka. to nie plotka... to Nadzieja... 1 Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Zamówiłem w empiku z płatnością z góry i mam : planowana wysyłka 18 listopada... Kiepsko Kiedy zamawiałeś? Ja złożyłem zamowienie pod koniec zeszłego tygodnia, przedpłata + dostawa pocztexem i mam termin wysyłki 21 listopada... Jaja sobie robią normalnie. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Dzisiaj w Ultimie na Chłodnej nocna premiera. Można od 00:01 wpadać po odbiory preorderów. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Dzisiaj w Ultimie na Chłodnej nocna premiera. Można od 00:01 wpadać po odbiory preorderów. No ja się chyba wybiorę, choć nie wiem czy wygoda wersji z PSNa nie wygra, bo pogoda fatalna i nie chce mi sie stac w kolejce. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Zamówiłem w empiku z płatnością z góry i mam : planowana wysyłka 18 listopada... Kiepsko Kiedy zamawiałeś? Ja złożyłem zamowienie pod koniec zeszłego tygodnia, przedpłata + dostawa pocztexem i mam termin wysyłki 21 listopada... Jaja sobie robią normalnie. Sent from my iPhone using Tapatalk To je EMPIK tego nie ogarniesz. Stawiam 100zł że jutro normalnie będzie GTAV do kupienia w sklepie a preordery wyślą 20 listopada 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Zamówienie złożyłem 10'go. To je EMPIK tego nie ogarniesz. Stawiam 100zł że jutro normalnie będzie GTAV do kupienia w sklepie a preordery wyślą 20 listopada Zobaczymy jak poradzi sobie neonet z dostawą do sklepu.... Empik - gówno obesrane Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Dzisiaj w Ultimie na Chłodnej nocna premiera. Można od 00:01 wpadać po odbiory preorderów. No ja się chyba wybiorę, choć nie wiem czy wygoda wersji z PSNa nie wygra, bo pogoda fatalna i nie chce mi sie stac w kolejce. A ja to pindole. Od piątku delektuję się FarCry 4, a po GTAV skocze jutro po pracy. Hype umiarkowany na odgrzewanego kotleta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi