Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem wam, ze ten tryb fpp zacheca tylko tym ze jest nowy i mozna zobaczyc wszystko z nowej perspektywy, ale w praktyce jest niewygodny i utrudnia rozrywkę. Np zza zasłony nic nie widac i trzeba non stop pop-up'ować co juz po krotkiej chwili zaczyna irytowac.

Dobra, wracam, moze sie przekonam

Opublikowano (edytowane)

W Łodzi w Empiku w Galerii na Piłsudskiego można kupić. Leżą sobie spokojnie na półce. Cena 229 PLN. Godzinę temu zakupiłem.

Edytowane przez odja
Opublikowano (edytowane)

Kupowałeś w empiku? Widzę, ze bonus (1 000 000GTA$) znajduje się w pudełku zgrą tak? Pytam bo nie wiem czy przyślą kod na maila czy właśnie w pudełku powinien być.

Edytowane przez Colin
Opublikowano

Pracuje w sklepie z grami :) Tak, kod był w pudełku. Generalnie pod względem zawartości wygląda to jak wydanie na PS3. Czyli GRA + MAPA + INSTRUKCJA + KOD (Tym razem na kredyty) 

• Plusik 1
Opublikowano

Graczdari, nie sądze, tych sklepow jest kilka w Polsce ;) I są najlepsze, z jakimi sie spotkalem :D zadne embargo, zadne cokolwiek ;) smsa dostaje czasami po 2-3 dni przed premierą i płace mniej niz w empikach w #bogatympoznaniu czy w #bodatej warszawie.

A ten update kiedy ma byc? nic mi nie pokazuje narazie

Opublikowano

Zamówiłem w empiku z płatnością z góry i mam : planowana wysyłka 18 listopada...

Kiepsko :/

Kiedy zamawiałeś? Ja złożyłem zamowienie pod koniec zeszłego tygodnia, przedpłata + dostawa pocztexem i mam termin wysyłki 21 listopada... Jaja sobie robią normalnie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je EMPIK tego nie ogarniesz. Stawiam 100zł że jutro normalnie będzie GTAV do kupienia w sklepie a preordery wyślą 20 listopada :P

To co może mały zakład, że preordery wyślą przed 20-tym? Jak przegrasz to przelewasz mi stówkę :)

niifaagua1yimlovu9by.gif

Jarać to by się można było jakby ta "wieża" się rozleciała w drobnym mak po uderzeniu w nią przez spadający helikopter. 

• Minusik 1
Opublikowano

4 listopada zamówienie złożone w Empiku i oczywiście dziś go nie zrealizowali. Na sklepach jest, niektórym zrealizowali.. Dlaczego człowiek jest tak głupi i łasy na 10 zł i daje kolejny raz się na nich naciąć..