II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 A mnie kazde pykniecie zawsze wurwialo ze sie sypalo. Nie zwracam na to uwagi. Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Trzeci raz pobiera mi prawdopodobnie ten sam patch który zajmuje 1151MB wtf? 2 Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 To nie to samo, już trzy patche były. Aktualna wersja 1.04. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 To nie dziala. Cos innego? Cytuj
Cohle 4 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Grafika czasami potrafi nacieszyć oko. Ten zimowy klimat przypomniał mi film Fargo z 1996. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Ok zwracam R* honor, zrobiłem giga test zniszczeń samochodów i na prawdę robi on wrażenie, jednak z jednym zastrzeżeniem, samochody są bardzo wytrzymałe na zniszczenia, a przynajmniej na początkowym etapie, gdzie rzeczywiście widać tylko rysy, tłuką się szyby i reflektory. Ale jeżeli człowiek się zaprze i zacznie na prawdę maltretować auto, zwłasza sportowe, to może urwać dosłownie wszystko, zderzaki, nadkola, drzwi, wgnieść dach, urwać oś koła co spowoduje, że przestanie się ono kręcić i z czasem wybuchnie opona, ba auto tak maltretowane z czasem zaczyna sie palić i zostawiać płonący ślad benzyny na szosie i z czasem eksploduje rozpadając sie i paląc tak, że zostaje tylko pognieciona skorupa. Co jeszcze piękniejsze wszystkie te rzeczy zależa od modelu samochodu, jak próbujemy rozwalić, pickupa czy vana jest mega ciężko je absolutnie zniszczyć, amerykański klasyk prędzej przestanie odpalać silnik niż stanie w płomieniach itd itd. Robi to na prawde ogromne wrażenie ale tak jak napisałem żeby doprowadzić samochód do takiego stanu trzeba się na prawdę natrudzić! 1 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Wystarczy dac zonie sie troche pokrecic po ulicach, zadna fura w gta tego nie wytrzyma 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 To nie dziala. Cos innego?Może w 1.04 juz to naprawili, sprawdzałem na 03 i jeszcze działało Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 to prawda ze teraz auta z turbo upgrade są wolniejsze niz bez ? Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Dobbra, gra jest śliczna a tryb fpp sprawia że jest jaranko jak rok temu no i pyerdolenie że jest mały ruch na ulicach to też kłamstwo, idę grać <3 mesjasz kuhwy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Też właśnie dziś zacząłem grać w wersje na PS4 po ograniu gry na PS3. Więc dlaczego grę kupiłem ? bo chcę przejść jeszcze raz na spokojnie singla i mam nadzieję na wiele godzin spędzonych ze znajomymi w online. Jak na razie pod względem technicznych na PS4 nie ma zachwytu, spodziewałem się czegoś więcej, jedynie deszcz robi ogromne wrażenie i nawierzchnia w deszczowy dzień...woow. Co do ruchu ulicznego to nie ma do czego się przyczepić nieraz przeciskałem się między bryki, co do TĘTNIĄCEGO ŻYCIEM MIASTA jakie nam obiecywano to raczej nie uświadczyłem. Ale i tak nie żałuję zakupu idę grać Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 a co by było gdyby zniszczenia dali te same co w IV, chyba jeden wielki bul dupy by był. tam nawet jak leciutko sie uderzyło to już lampa zbita albo wgniecenie w aucie, dlatego czwórke będę szanować dożywotnio 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 No niby fajnie, że każde pierdnięcie coś powodowało ale to nadal jest gra i to w dodatku nie symulator, a osobiście to mnie bierze wku*w jak mam jeździć nawet ze zbitą lampą. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Może i dobrze, że tak jest. Przy kilku błędach da się przejechać pół mapy. W czwórce wiązało się to nie raz ze zmianą pojazdu. Inna sprawa że często koła odmawiają posłuszeństwa nawet przy mniejszym dzwonie. Dobrze że piątka jest inna od czwórki. Zawsze można do niej powrócić i pograć w "inne" GTA, niekoniecznie lepsze czy gorsze. 1 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Jestem aktualnie na etapie przygotowań do pierwszego skoku, dużo misji przede mną zanim pojawi się Trevor? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 nie, zaraz się pojawi. Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Nie, już jesteś blisko. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Niektóre to oczywista oczywistość, ale paru ciekawostek nie znałem http://www.grynieznane.pl/2014/07/100-maych-rzeczy-w-gta-v-ktore-czynia.html Cytuj
PiotrekP 1 791 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Od piątku ogrywam GTA V na PS4. Miałem nie kupować, bo mam na PS3, ale ciekawość wygrała. I zakupu nie żałuję. Widok FPP jest dopracowany, choć niektóre tekstury- zwłaszcza wnętrza aut, nadal są brzydkie. Dobrze, ze liczniki działają, bo jak sobie przypomnę tą szpetotę w W_D. No i możliwosć zamiany w zwierzęta. Nie ma to jak zostanie mewą, i zapaskudzenie komuś dnia. Dziwne, ze R nie poczekało rok i nie wypuściło teraz takiej wersji. No, ale chcieli zarobić na każdej możliwej platformie. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Od piątku ogrywam GTA V na PS4. Miałem nie kupować, bo mam na PS3, ale ciekawość wygrała. I zakupu nie żałuję. Widok FPP jest dopracowany, choć niektóre tekstury- zwłaszcza wnętrza aut, nadal są brzydkie. Dobrze, ze liczniki działają, bo jak sobie przypomnę tą szpetotę w W_D. No i możliwosć zamiany w zwierzęta. Nie ma to jak zostanie mewą, i zapaskudzenie komuś dnia. Dziwne, ze R nie poczekało rok i nie wypuściło teraz takiej wersji. No, ale chcieli zarobić na każdej możliwej platformie. Przecież z xboxa i ps3 wycisnęli ostatnie soki, po co mieliby wypuszczać to rok później skoro wyglądałoby to tak samo. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 plus zarobili by nieporównywalnie mniej... Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Niby reedycja gry z poprzedniej generacji (i to jeszcze piaskownicy), ale jak gram, to odnoszę wrażenie, że czasami samochody spokojnie znalazłyby angaż w jakiejś grze wyścigowej na bieżącą generację sprzętu.Aż miło "share" wcisnąć. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Zauważyłem, że w sklepach z samochodami dużo więcej jest ich do wyboru online niż w trybie fabularnym. Czy to jakiś błąd u mnie? Wiem że samochody dodatkowe z ps3 jeżdżą teraz po ulicach ale niektórych nie widziałem jeszcze ani razu, np. Tego różowego "długiego garbusa" ( sorry ale nie pamiętam nazwy ), który był na jednym ze screenów promujących gta v na ps4. Kojarzycie ewentualnie gdzie można go znaleźć? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Tak już jest R* nie potrafi przenieść zawartości stron internetowych z MP do SP. Z kolei auta z dlcków nie pojawiają się na ulicach w online więc mamy to samo co na ps360, niekończący sie ciąg tych samych aut z podstawki ..... :facepalmz: Różowy garbus to Z-Type - będzie on dostępny do kupienia pod koniec gry. Edytowane 6 grudnia 2014 przez Krizz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi