Opublikowano 19 grudnia 201410 l A te napady to są tylko do Online, tak? Coś w stylu misji dla wielu graczy?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l tak, nowy tryb. ciekaw jestem jednak czy bedzie to znowu osobne lobby, czy wszystko bedzie sie dziac w 30 osobym free roamie. (pewnie osobne, a szkoda)
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Napady będą się składać z kilku części, tak jak w singlu więc IMO przygotowania będą w pełnym lobby a już sam napad w osobnym.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Czy te nowe ciuszki są tez w trybie fabularnym? Bo auta można via internet zakupić. A gdzie znajdę ciuchy?
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Wróciłem do GTA, żeby zebrać części statku kosmicznego i to jak czasami są poukrywane to jest jakaś miazga. Pod przęsłem mostu to był na razie największy hard. Chyba za 8 razem udało mi się dopiero zebrać to na spadochronie. Dobrze, że sejwa można robić w dowolnej chwili. Swoją drogą, uciekajac przed policją i helikopterami w białej sportowej furze przypomniałem sobie, za co pokochałem tę grę.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l zawodowcy wylądowali tam śmigłowcem 8) Też próbowałem 3 razy, ale heli się tam nie mieścił
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Co to za zdjęcie z fanpage R* na fb ze śnieżnego Los Santos? Jakiś dodatek do multi czy co ? Nie mam jak skopiować linka bo siedzę mobilnie.
Opublikowano 31 grudnia 201410 l rok temu też tak było. z okazji świąt los santos na multi jest pokryte śniegiem. auta cudownie się ślizgały
Opublikowano 31 grudnia 201410 l Był śnieg w święta, ale ma padać znowu bo serwery xbl/psn nie działały.
Opublikowano 31 grudnia 201410 l A takie pytanko w wersji HD są w multi cięcia w grafice względem singla, jak to miało miejsce w edycji na PS360? Edytowane 31 grudnia 201410 l przez Bansai
Opublikowano 6 stycznia 201510 l 2 momenty z dzisiejszej gry z których prychłem nieźle xD http://xboxclips.com/MaZZeoPL/97c9aec7-d4a1-43e3-afe9-5c62ca62343c http://xboxclips.com/MaZZeoPL/ff81e0cc-ffb5-485d-b339-6be629e2255d
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Dobry motyw był jeszcze na 360 jak wpuściłeś typa do mieszkania w onlinie, a on na dzień dobry obdarował nas faketem i wyjechał z garażu Twoim samochodem xD Potem chcieliśmy zbezcześcić jego zwłoki kanistrem.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l 2 momenty z dzisiejszej gry z których prychłem nieźle xD http://xboxclips.com/MaZZeoPL/97c9aec7-d4a1-43e3-afe9-5c62ca62343c http://xboxclips.com/MaZZeoPL/ff81e0cc-ffb5-485d-b339-6be629e2255d w ktorym momencie jest cos smiesznego?
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Witam waszystkich. Mam dziwny problem z GTA V - jeśli ktoś o nim już wcześniej wspominał to sorki za powtarzanie wątku. Skończyłem tryb fabularny na 100%, zaliczyłem dodatkowe misje Fraklina( z Wielką Stopą) i Trevora ( z jego mamą). W trybie offline brakuje mi tylko 3 trofików (Szczere złoto jak ta lala, Akolita Altruistów, Mnóstwo kapusty), które chce zdobyć ale tu problem się problem - gra zaczyna świrować. Po pierwsze: przy próbie powtórzenia którejkolwiek misji gra normalnie pyta się o utworzenie punktu powrotu a po zatwierdzeniu po chwili wczytywania ponownie pojawia się to pytanie. Po z anulowaniu i powrocie do normalnej rozgrywki, gra przestaje reagować na pada - działa jedynie Start(pauza) i wejście do menu konsoli. Po drugie nie mogę wejść w czasie gry w "internet". zaróno za pomocą smartfona jak i komputerów w domu Michaela. Internet włącza się na ułąmek sekundy i sam się wyłącza. Dodatkowo po takiej próbie tracę możliwość zmiany postaci, znika mapa w prawym dolnym rogu oraz przy posługiwaniu się smartfonem nie mogę wejść ww wszystkie pozycje w menu smartfona. Te błędy pojawiają się zarówno wtedy kiedy konsola jest zalogowana do netu jak i kiedy jest w trybie offline. Problem z telefonem występuje rónież w multi wtedy dodatkowo nie można kupować i wchodzić do domów i garaży oraz nie działą to mini menu które pokazuje się po przytrzymaniu selecta. Mieliście taki problem, wiecie jak to obejść. chciałbym wbić platynę a ten błąd skutecznie mi to utrudnia Z gróry dzięki za pomoc
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Krótkie pytanie. Warto brać na Ps4? Wersje na 360 ogralem gdzies tylko w 30% (fabula). Dodam ze lubie GTA. Chce w końcu czegoś z dobra grafika. Destiny wygląda git, black flag średnio, infsmous first light mega ładnie. A jak Gta ?
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Z dobra grafiką to DriveClub, AC Unity lub Killzone SF, bo GTA wygląda ładnie, ale bez szału imo. Tryb fpp, sporo detali, 1080p, oświetlenie dają radę ale next gena w tym nie czuć. Edytowane 8 stycznia 201510 l przez _Be_
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Nie zauwazylem duzej roznicy graficznej. Gralem na X360 i ogralem wersje na Xbox One i podoba mi sie ten First Person Mode.