Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Online.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

No to smutna żaba w takim razie. Mam nadzieję, że po premierze na PC zaczną coś działać z DLC fabularnym.

Opublikowano

No nie wiem czy smutna żaba jest tu na miejscu, robię przygotowania do napadu z randomami i zapowiada się że to będzie najlepsiejesze darmowe dlc na świecie xD 

Opublikowano

nie ma jakichś problemów na starcie z pobieraniem czy z uruchomieniem na PS4 ?

Opublikowano

4.2 GB na ONE'ie 

W sp wszystkie auta z dlc znikają z garażu, tracimy samoloty i helikoptery z  hangaru a na lotnisku trevora pojawia się Titan który od razu po respawnie eksploduje.

BRAWO R* 1,5 roku obsuwy i przez cały ten czas zapomnieli zajrzeć do singla..... :facepalmz:

Edit : No i jeszcze to http://gtaforums.com/topic/771972-my-female-characters-face-has-changed-since-heists-download-and/

przed updatem:

0_0.jpg

po:

0_0.jpg

PS:

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Twoja postac wyglada teraz troche jak transwestyta xD

Opublikowano

Moja niestety tak wygląda, praktycznie każdy na past genach ma taki sam problem.

Teraz już wiadomo po co te maski.

0_0__2_.jpg

Edytowane przez wojnar

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak z frameratem na ps4 po tych wszystkich latkach?

Opublikowano

sam sobie odpowiem - po ostatnim patchu 1.08 ktory ciut pogorszyl niektore efekty mamy za to chyba betonowe 30fps 

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale...

wiecie, że ta początkowa scenka jest improwizowana :D? Aktor grający trevora przez przypadek się wyj.ebal podczas przeskakiwania plotka i murzyn wybuchl śmiechem. zamiast przerwac mo-cap, to improwizowali prawdopodobnie aż do momentu w ktorem zaczynaja rozmawiac o majkelu :D
Opublikowano

gurwa GTA V na Steam można kupić tylko na Steam ;/. Wszystkie pudełka i inne edycje cyfrowe (w tym na Nuuvem za ~110 zł!) są tylko pod RSC i bez Steama, jaka lipa.

Opublikowano

pierwszy filmik zrobiony w pc editor. 

Opublikowano

Zdziwiłem się jak dobrą optymalizację ma GTA V. Pamiętam jakie akcje były przy premierze GTA IV.

Zassałem pirata żeby sprawdzić jak to u mnie będzie działać no i śmiga na średnich, niektóre ustawienia na wysokich. Jak będzie kasa to od razu kupuję i lecimy dalej z koksem.

A tu taka moja mała próba zrobienia czegoś w tym edytorze. Całkiem fajnie się to robi.

I jeszcze jeden

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Najtmer możnowładca na medium gra? bouncy_jester___smiley_version_by_mirz12

Opublikowano

Panowie, ktos mial problem z trigerami w GTA ? Na domyślnym ustawieniu przyciskow czesto zacina mi sie prawy trigger - nie moge oddac strzalu, nawet z automatycznej broni musze strzelac pulsacyjnie.

Zmienie przyciski na R1/L1 i wszytsko jest okej.