Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, balon napisał: Więc i tak byś musiał kupić wersję na ps4 przy darmowym upgrade. Za 42 zł byś tego nie zrobił I tego nie zrobię, tym bardziej, że to oferta ograniczona czasowo. Pewnie za tydzień będzie 200zł, niezależnie jaką wersję posiadasz. Dla mnie Take2 jest chujowym wydawcą, gra mnie nie bawi jak swojego czasu (moje ukochane) GTA IV, więc nawet 42zł uznam za źle wydane pieniądzę. Wolałbym kupić już jakiś patch do gry Sony (jak z Uncharted). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, Bartg napisał: No to akurat, przecież to gra z ps3 No dlatego wezmę, bo na ps4pro nie ograłem. Gierki już prawie nie pamiętam. No a 720p vs „4k” rwące 30ks 60 ks dużo więcej detali niż w wersji PS3 mniejszy popup większy draw hdr lepsze audio 46 vs 65 cali (a może 77) dual sens praktycznie brak loadingow i jeszcze pewnie trochę tematu są warte dla mnie mitycznych 42 zł. Tym bardziej, że już mało co pamiętam i w sumie na ps3 zrobiłem tylko fabułę i mały % pobocznych aktywności. No ja tam się bankowo będę dobrze bawił. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: I tego nie zrobię, tym bardziej, że to oferta ograniczona czasowo. Pewnie za tydzień będzie 200zł, niezależnie jaką wersję posiadasz. Dla mnie Take2 jest chujowym wydawcą, gra mnie nie bawi jak swojego czasu (moje ukochane) GTA IV, więc nawet 42zł uznam za źle wydane pieniądzę. Wolałbym kupić już jakiś patch do gry Sony (jak z Uncharted). Ponoć do 16.06. Czym się różni pacz do gry Sony za 45 zł od całej gry od R* za 42 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Czekaj, ale to upgrade z PS4 do PS5 kosztuje 42 zł czy po prostu cała gra na PS5 będzie tyle kosztować? Coś mi tu nie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Obecnie za 42zł łaskawcy dają pełną wersję remastera gry z PS4 która jest remasterem gry wydanej pierwotnie na PS3. Poza promocją nie ma obecnie możliwości uaktualnić posiadanej już kopii. 7 minut temu, balon napisał: Czym się różni pacz do gry Sony za 45 zł od całej gry od R* za 42 zł? Posiadam Uncharted: Zagninone Dziedzictwo, za 50zł dostałem patch pod nową generację i pełną wersję Uncharted 4 przystosowaną pod PS5. Przy GTA5 z poprzedniej generacji nie dostanę upgrade'u poza promocją. Nie mówiąc już o tym, że wolę wspierać Sony niż złodziei z Take2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Na Xboxie 2x tyle kosztuje I do tego opisane tak, że ni chuja nie rozumiem, co oni ode mnie chcą i co miałbym kupić (ale mam wersję PC, więc nie kupię): - strona produktu: https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/grand-theft-auto-v-tryb-fabularny/9nxmbtb02zsf?cid=msft_web_search - "Grand Theft Auto V: tryb fabularny" - pierwsze zdanie w opisie: "Wymaga dostępu do Grand Theft Auto Online na Xbox Series X|S. Oszczędź 50% na trybie fabularnym GTAV na Xbox Series X|S do 14 czerwca 2022 r." - "w tym pakiecie": Przecież to jakiś żart. Wydajesz 2x tyle co na PS5, a nie wiesz dokładnie, co kupujesz. Ja wysiadam, pozdrawiam Rockstara 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Obecnie za 42zł łaskawcy dają pełną wersję remastera gry z PS4 która jest remasterem gry wydanej pierwotnie na PS3. Poza promocją nie ma obecnie możliwości uaktualnić posiadanej już kopii. Posiadam Uncharted: Zagninone Dziedzictwo, za 50zł dostałem patch pod nową generację i pełną wersję Uncharted 4 przystosowaną pod PS5. Przy GTA5 z poprzedniej generacji nie dostanę upgrade'u poza promocją. Nie mówiąc już o tym, że wolę wspierać Sony niż złodziei z Take2. Ooo a co takiego Ci ukradli, że nazywasz ich złodziejami? Ktoś z ich pracowników ukradł Ci rower albo włamał się na konto i przelał kaskę? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Przecież różnice względem GTAV na PS360 a tym na PS5/XSX są zdecydowanie większe niż Uncharted 4 z PS4 vs te wydanej na PS5. Nie kumam musisz mieć Uncharted kupione i do tego patch za 50zł. Tutaj za 42 masz całą gierkę. Czyli za 42zl cała gra to barbarzyństwo, a pach bez prawie żadnych różnic za 50 zl to już spoko zagrywka. Dla mnie jak już to odświeżanie wersji z poprzedniej generacji to największe zdzierstwo i głupota , gdzie gierki się jeszcze nie zdążyły zestarzeć. No ale napewno nie będę ludziom zaglądał do portfela. 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Obecnie za 42zł łaskawcy dają pełną wersję remastera gry z PS4 która jest remasterem gry wydanej pierwotnie na PS3. Poza promocją nie ma obecnie możliwości uaktualnić posiadanej już kopii. Posiadam Uncharted: Zagninone Dziedzictwo, za 50zł dostałem patch pod nową generację i pełną wersję Uncharted 4 przystosowaną pod PS5. Przy GTA5 z poprzedniej generacji nie dostanę upgrade'u poza promocją. Nie mówiąc już o tym, że wolę wspierać Sony niż złodziei z Take2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Naprawdę nie dziwię się, że branża wygląda jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 3 minuty temu, Bzduras napisał: Na Xboxie 2x tyle kosztuje I do tego opisane tak, że ni chuja nie rozumiem, co oni ode mnie chcą i co miałbym kupić (ale mam wersję PC, więc nie kupię): - strona produktu: https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/grand-theft-auto-v-tryb-fabularny/9nxmbtb02zsf?cid=msft_web_search - "Grand Theft Auto V: tryb fabularny" - pierwsze zdanie w opisie: "Wymaga dostępu do Grand Theft Auto Online na Xbox Series X|S. Oszczędź 50% na trybie fabularnym GTAV na Xbox Series X|S do 14 czerwca 2022 r." - "w tym pakiecie": Przecież to jakiś żart. Wydajesz 2x tyle co na PS5, a nie wiesz dokładnie, co kupujesz. Ja wysiadam, pozdrawiam Rockstara No i to jest oferta godna obecnego R*. Chyba mają jakieś dobre układy ze Spencerem XD 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Naprawdę nie dziwię się, że branża wygląda jak wygląda. No dokładnie jak ktoś kupuje pacza do jeszcze świeżo wyglądającej i działającej gry z poprzedniej generacji, który praktycznie nic nie zmienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Nie no co Ty mordo, jest d o b r z e. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Żądanie jakichkolwiek pieniędzy za to to skandal, bo gra w formie "next, next, next, current gen" jest od dawna gotowa w formie wersji PC + mody. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie no co Ty mordo, jest d o b r z e. Mi to nie przeszkadza, w odróżnieniu do ciebie. Musisz mieć mega ciężkie życie… Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Te 42zł to powiedziałbym bardzo dobry deal jak ktoś grał dwie generacje temu. Te Remastery Uncharted to właśnie porażka była, jedynie spoko jak ktoś miał tylko U4 albo LL, inaczej to zmarnowana kasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, balon napisał: Mi to nie przeszkadza, w odróżnieniu do ciebie. Musisz mieć mega ciężkie życie… Balon, a o co cię tak dupsko piecze? Napisałem, że nie kupię i dlaczego - nie podoba mi się polityka R*, czy to w kwestii wsparcia dla RDR2 czy też jego braku czy wypuszczenia bubla w postaci GTA Trilogy. Najbardziej dziwi mnie jednak, że przykładasz rękę do GAAS-owych praktyk gry której główna monetyzacja to multi. 4 minuty temu, Square napisał: jedynie spoko jak ktoś miał tylko U4 albo LL, inaczej to zmarnowana kasa. Mój przykład właśnie. 219zł w życiu bym nie dał, ale dwie gry z backlogu za 50zł przełknę. Tryb 120 klatek to mega przyjemne masełko. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Balon, a o co cię tak dupsko piecze? Napisałem, że nie kupię i dlaczego i nie podoba mi się polityka R*, czy to w kwestii wsparcia dla RDR2 czy też jego braku czy wypuszczenia bubla w postaci GTA Trilogy. Najbardziej dziwi mnie jednak, że przykładasz rękę do GAAS-owych praktyk gry której główna monetyzacja to multi. Ale ja nie gram w multi GTA i nigdy nie zagram. Dla mnie singiel GTA to żaden Gass. Mnie nic nie piecze. Napisałem, że ja kupię, a tobie odradzam jak 3 razy się odbileś. To ty mi piszesz jakieś smuty o branży, bo chę wydać całe 42 zł na gierkę która bardzo lubię, a ograłem 9 lat temu w hujowej jakości. Normalnie przestępstwo. Do tego sam bronisz nic nie zmieniający pach to Uncharted. No ciężka dyskusja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Akurat gta online dla sonki 5 jest za fryla wezyr żebyś miał więcej hajsu na shark cardy Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Grałem w GTA V na PS3, grałem na PS4. Trzeba być pojebanym, żeby kupić i grać znowu na PS5/XSX. Oczywiście kupię A za 40 złoty to chvj tam z godnością Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 2 minuty temu, balon napisał: Mnie nic nie piecze. Napisałem, że ja kupię, a tobie odradzam jak 3 razy się odbileś. To ty mi piszesz jakieś smuty o branży, bo chę wydać całe 42 zł na gierkę która bardzo lubię, a ograłem 9 lat temu w hujowej jakości. Normalnie przestępstwo. Ah, czyli Ciebie uderzyło. Spoko, to przepraszam, że masz psychę z papieru i pęka Ci dupsko, bo wyraziłem moje niezadowolenie z monetyzacji GTA V. Przepraszam. Przy okazji przepraszam, że miałem jakieś wąty odnośnie głosowania u kmiota, bo od tamtej pory latach za mną po forum z cieczką. Myślałem, że się polubiliśmy, szczerze tak myślałem, ale widzę, że jesteś otwarty na dyskusje, o ile nie kłóci się z twoim światopoglądem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Tak uderzyło mnie to bardzo, psycha pękła, doopsko eksplodowało, po czym i tak z miła chęcią zagram w te GTA. Odstaw dragi ziomek, albo wyrzuć z siebie te narzekanie, bo życie sobie zochydzisz (hobby już sobie zjebeś patrząc po twojej ostatniej twórczości). Elo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 balon znowu się wplątałeś w kłótnie? ehh co ja z wami mam starcy Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Już wolę chyba wygrzebać te 42 zł na pełną wersję GTA V (o ile to będzie faktycznie wizualnie i wydajnościowo w miarę usprawnione względem wersji z PS4), niż kupować np. GTA Trilogy za kilkukrotnie większe siano. Gdzie w dodatku w przypadku zakupu pudełka z logo PS4 nie ma tam chyba darmowego upgradu do PS5 (upgrade w przypadku remasterów; "urwa, jest w pytę"). A kupię dlatego, że to nie jest upgrade, tylko po prostu osobna kopia, więc mogę zgonić od razu pudełeczko legitnie z poprzedniej generacji #rekinbiznesu Tylko ten... Spoiler ... nie będę w to grał przecież, po prostu chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 34 minuty temu, Pupcio napisał: balon znowu się wplątałeś w kłótnie? ehh co ja z wami mam starcy Tag lajf! Buziaczek dla wszystkich fanów i hejterów GTA. 42 zł poszło z konta Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Dopiero z 2 miesiace temu kupilem boxa na PS4, pogralem kilka misji i pobiegałem raz czy dwa w online z kumplem. Nazbierało mi sie miliony monet przez to comiesieczne dodawanie funduszy z PS+. Teraz jak kupie pełna wersje ps5 za te 42zl to kontynuuje progres z PS4 czy to zupełnie od zera, zarowno singiel jak i multi? Jak bede wyzerowany w Online i nie zagram z ziomkami od PS4 to w sumie kiepski deal dla mnie personalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Można przenieść progres z singla jak i postać w online. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Ale cross gen online pewnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi