krupek 15 474 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Te screeny wyglądają bardzo niekorzystnie, ale gameplay jakby całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 19 minut temu, messer88 napisał: Tak w sumie to nawet szkoda mi tych 40zł bo i tak pewnie bym nie grał albo włączył na godzinę i tyle. Ale 60klatek do RDR2 to by mogli sprzedać w takiej cenie. 60fps na dzikim zachodzie? Brak Magii i pieprzu. Skoro tyle czasu robili remaster gta 5 w którym nic kurwa nie zmienili względem wersji pc to rdr2 będą robić jeszcze z 2 lata xDD Żebym ja musiał oglądać za mojego życia jak potężne R* się skurwiło za 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Nie no, chyba aż tak źle jak na tych screenach to nie jest Ten remaster to wersja z PC bliska ultra z jedną dużą różnicą, w wersji na next geny jest o wiele gorszy draw distance/LOD, co dobrze widać w 4:03 na tym porównaniu. Porównanie z trybem fidelity 30kls, więc w 60 kls może być gorzej. Edytowane 15 Marca 2022 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Rzekomo w fidelity praktycznie różni się tylko „RT” i cieniami. Wracając do tego remastera to dla osoby, która nie używa PC do grania, to te 60 klatek to mega, mega boost. GTA w 60 to wielka różnica. Jak narazie jako prymitywny konsolowiec poczułem to w GTA IV na XSX oraz w game pasowym remasterku SA. Które może ma dużo bugów, ale akurat te podwójne klatki bardzo polepszają feeling grania, szczególnie w takich gierkach gdzie spędzisz tam kilkadziesiąt godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 No to że dla ludzi którzy ostatnio raz grali w gta 5 w 2013 opłaca się ten deal za 40 ziko to już ustaliliśmy ale taka owca mojego pokroju która ma wersje na ps3, 4 i jeszcze raz miałbym płacić żeby mieć 60fps? No poyebało ich ostro Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Ogra się w game passie, fakt, że w 4K widać po tej grze bardziej, jak uboga jest geometria itd, więc w porównaniu 1:1 jakiejś mega różnicy nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Uwielbiam GTA V, skończyłem dwa razy, skończę pewnie nie raz jeszcze i nie bardzo rozumiem dlaczego miałbym sobie odmówić grania w lepszej jakości. Bo 10$? Kurczę, dorosły jestem, pracuję. Zwłaszcza, że faktycznie gra wyglada lepiej, zwłaszcza wyższa rozdzielczość robi robotę. Kompletnie nie rozumiem płaczu i wyzwisk. No nie chcesz płacić to nie płać. Nie graj. Olej. Graj na PS4, PS3, PC whatever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 No gdyby nie było takich osób jak Ty czyli "A to tylko 10$ STAĆ MNIE" to w tej branży nie starali by się wydusić z wszystkiego ostatniego grosza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 3 minuty temu, Pupcio napisał: No gdyby nie było takich osób jak Ty czyli "A to tylko 10$ STAĆ MNIE" to w tej branży nie starali by się wydusić z wszystkiego ostatniego grosza No a ty czasami nie brałeś remastera na ps4 za full price, po 1-2 latach od premiery na ps3, który nawet klatek jakoś mocno nie podbił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Przecież sam mówiłeś że między wersją ps3 a 4 jest kolosalna różnica, nie mam problemu zapłacić za coś w co włożono jakąkolwiek prace. Zapłacić za wrzucenie wersji pc (którą rozdawali za darmo btw ) okej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Ja kupiłem bo wujek balon mi kazał Sprzedam boxa na PS4 za te 42 zl i wyjdzie mnie upgrade za free. Nie trzeba nawet płyty wkładać bo to stand-alone wersja na PS5, hehe. Kochany cokcstar, mysli o graczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Teraz, Pupcio napisał: Przecież sam mówiłeś że między wersją ps3 a 4 jest kolosalna różnica, nie mam problemu zapłacić za coś w co włożono jakąkolwiek prace. Zapłacić za wrzucenie wersji pc (którą rozdawali za darmo btw ) okej xD Ja mówiłem, że ta na PS5, bo ma 60 ks. Tego co widzę to zarówno PS3 jak i 4 to 30ks. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 No jak dla kogoś 60fps to gamenchanger to niech płaci jak lamus Ale dałbym takim osobom protipa i przerzuciły się na komputry wtedy zapłacą raz za grę Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Teraz, _Red_ napisał: Ja kupiłem bo wujek balon mi kazał Sprzedam boxa na PS4 za te 42 zl i wyjdzie mnie upgrade za free. Nie trzeba dzieki temu plyty wkładać bo to stand-alone wersja na PS5 hehe. Kochany cokcstar, mysli o graczach. To tak jak ja, tylko ja nie kupiłem wersji na ps4, a pamiętam, że chciałem przez chwilę za full price, ale się otrząsnąłem, że nie będę płacił ponad 2 bomby za remaster rocznej gierki. Czyli w sumie jestem jakieś 200 zł do przodu jak nie wziąłem na ps4? Teraz, Pupcio napisał: No jak dla kogoś 60fps to gamenchanger to niech płaci jak lamus Ale dałbym takim osobom protipa i przerzuciły się na komputry wtedy zapłacą raz za grę Lamus to płaci 2,5 bomby za remaster rocznej gierki działający prawie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Chcialbym by w tej wersji next genowej dodali "original mode" gdzie chodziłoby w 20fps 720p, wiedy byłby ten feeling Dobrze wydane pieniomszki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Za rdr2 gdzie jedyną zmianą będzie możliwość zapięcia zimowej kurteczki z prologu to mogę zapłacić 3 i pół bomby Mnie to gta 5 już po prostu wc0rwia chłopaki no niech wydają to gówno i spierdalają z tym na wieki wieków Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Teraz, Pupcio napisał: Mnie to gta 5 już po prostu wc0rwia chłopaki no niech wydają to gówno i spierdalają z tym na wieki wieków A to trochę fakt. To był jedyny bodziec, który trochę szeptał mi nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Sukcesem korpo jest to, że potrafiły wmówić graczom, że podniesienie rozdziałki, klatek i suwaków wymaga jakiegokolwiek nakładu pracy i że należą się za to pieniążki, gdy w tym samym momencie pojedynczy amator moder w ciągu kilku tygodni po wydaniu gierki tworzy takie mody, które Rockstar uznałby już chyba za GTA 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Te porównania po cichu liczyłem że będzie dużo lepiej niż tylko 60fps za $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 2 minuty temu, tjery napisał: Sukcesem korpo jest to, że potrafiły wmówić graczom, że podniesienie rozdziałki, klatek i suwaków wymaga jakiegokolwiek nakładu pracy i że należą się za to pieniążki, Myślisz, że naprawdę dużo osób za 10 dolarów będzie analizować ile pracy w to zostało włożone? Jak mają ochotę to kupią i tyle (szczególnie jak nie grali na PS3), biorąc pod uwagę fakt, że np w UK, DE czy USA te 10 dolarów to mniej niż duża kawa i hot dog na Orlenie w PL Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Jak chcecie miec true experience to poczekajcie z rok na GTA V Definitive Edition xD Będą usprawnione modele 3D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Ja czekam na wersje ps6 bo są plotki że w końcu dodadzą przechodniów na ulicach w tej wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ja czekam na wersje ps6 bo są plotki że w końcu dodadzą przechodniów na ulicach w tej wersji I tu cię zaskoczę. Na PS5 są przechodnie! Ponoć warte 2,5$ z tej finalnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 3 minuty temu, balon napisał: Myślisz, że naprawdę dużo osób za 10 dolarów będzie analizować ile pracy w to zostało włożone? Jak mają ochotę to kupią i tyle (szczególnie jak nie grali na PS3), biorąc pod uwagę fakt, że np w UK, DE czy USA te 10 dolarów to mniej niż duża kawa i hot dog na Orlenie w PL No wiadomo, że to śmieszna kasa i sam bym kupił, gdyby nie PC. Chodzi mi bardziej o to, że jak pokazują moderzy amatorzy, usprawnianie/naprawianie/dodawanie contentu/mechanik do już gotowej gierki to nie takie czary jak to próbują developerzy przedstawić, że oni tacy dobrzy i z łaski swojej grę naprawią albo coś dodadzą i jeszcze się tym szczycą jakby huj wie co zrobili. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 23 minuty temu, tjery napisał: Chodzi mi bardziej o to, że jak pokazują moderzy amatorzy, usprawnianie/naprawianie/dodawanie contentu/mechanik do już gotowej gierki to nie takie czary jak to próbują developerzy przedstawić, że oni tacy dobrzy i z łaski swojej grę naprawią albo coś dodadzą i jeszcze się tym szczycą jakby huj wie co zrobili. A do tego dorzucę od siebie taką myśl, że modderzy nie mają dostępu do kodu źródłowego, a i tak finalnie potrafią zrobić więcej za darmo niż niejeden developer za pienionszki (patrz: GTA V Redux, RE4 HD Project, RE2&3 Seamless HD czy mody VR do rimejków). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi