Lukas_AT 1 172 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Czezare napisał: Wchodzę do sklepu PSN na PS5, sprawdzam czy jest do kupienia GTA5 na tę konsolę po 42 zł. Szukam i nie mogę znaleźć. Jest tylko darmowy GTA5 Online. WTF?! Wybierz GTA V wersji na PS4 i po prawej masz takie 3 kropki. Kliknij i pojawi sie opcja wyboru wersji - Grand Theft Auto V (PS5). Tez tego szukalem. @smoo Slabe to porownanie, bo podczas jazdy widzimy tylko asfalt. Tu jest o wiele lepsze, gdzie widac, ze miejscami zmiany sa bardzo duze: Odnosnie trofeow, nie dosc, ze ich nie zmienili, to na dodatek nie dodali nowych trofeow w trybie online dla tych wszystkich nowych trybow gry, ktore byly dodane na przestrzeni lat procz napadow. Edytowane 21 Marca 2022 przez Lukas_AT 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Spadki do 20fps w fidelity jak za czasów ps3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Petarda.. właśnie na YT przed jakimś filmem wyskoczyła reklama... GTA VI. Oczywiście pseudo GTA z prerenderowanym trailerem (chyba ok 1 minutowym, nie zwróciłem uwagi) z logiem R*, GTA itd. Do tego link pobrania do "GTA VI free". Jakim cudem takie coś poszło na YT jako płatna reklama? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 20 hours ago, Emet said: Petarda.. właśnie na YT przed jakimś filmem wyskoczyła reklama... GTA VI. Oczywiście pseudo GTA z prerenderowanym trailerem (chyba ok 1 minutowym, nie zwróciłem uwagi) z logiem R*, GTA itd. Do tego link pobrania do "GTA VI free". Jakim cudem takie coś poszło na YT jako płatna reklama? Ktoś zapłacił to poszło, pieniądz nie śmierdzi youtubowi Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Widzieliście subskrypcje GTA+ na PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Nie, co to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 https://www.rockstargames.com/newswire/article/ak748a241k42kk/introducing-gta-for-gta-online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Rockstar robi się bezczelny xd W ogóle jaki wałek. Jak wchodze w GTA5 to widzę normalnie do zakupu za 42 zl i przypadkiem mógłbym kupić drugi raz jakbym w excelku nie trzymał listy zakupionych cyfrówek. No ja pierdole. Zainstalować mogę jedynie z biblioteki. Podobnie bylo z re-edycja Sherlocka po zmianie studia, ale tu kupowałem preorder chwile przed 15 marca. Ci ktorzy juz kupili przed premierą - wejdzcie z poziomu PS5 do PSN -> GTA Online -> wybierz wersję -> GTA V (PS5). Nie wiem jak u was, ale mam ją normalnie do kupna po raz drugi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Sam byłbym bezczelny, gdyby gracze rzucali we mnie forsą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 No kiedyś dzieciaki grały w CSa i Starcrafta, a dzisiaj GTA Online oraz Forcika. Czy R* to najbardziej pazerna, antyludzka korporacja w giereczkowie? Zdecydowanie, ale czy można ich winić, że podnoszą pieniądze które są na ziemi? Sam bym podnosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Wziąłem na PS5, 42 zeta to nie majątek. Będzie to moje bez mała szóste podejście do tej gry i chyba ostatnie. Tym razem obiecuję sobie, że dotrwam chociaż do pojawienia się w fabule Trevora, bo do tej pory gra mnie śmiertelnie nudziła już na początku. Głównym powodem była naprawdę zjebana postać mydłkowatego Franklina. Mniej więcej ten sam nudny archetyp "bohatera" co Nico Belic z GTA4, której to gry również nie ukończyłem. Zobaczymy jak to będzie tym razem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 3 minutes ago, Czezare said: Wziąłem na PS5, 42 zeta to nie majątek. Będzie to moje bez mała szóste podejście do tej gry i chyba ostatnie. Tym razem obiecuję sobie, że dotrwam chociaż do pojawienia się w fabule Trevora, bo do tej pory gra mnie śmiertelnie nudziła już na początku. Głównym powodem była naprawdę zjebana postać mydłkowatego Franklina. Mniej więcej ten sam nudny archetyp "bohatera" co Nico Belic z GTA4, której to gry również nie ukończyłem. Zobaczymy jak to będzie tym razem... To dość grubo, bo Trevor to się pojawia po 3h gry gdzieś? Franklin faktycznie stereotypowy murzyn z usa, ale Michael jest fajny ze swoim charakterem, a Trevor wiadomo top. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jak dla mnie to Trevor chyba najgorszy, postać Micheala mi najbardziej przypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Michael jako postać zyskuje w kontrapunkcie do poyebanego Trevora. Gdyby był jedynym bohaterem gry, to już widzę te narzekania, jaka to nudna postać. Franklin, wiadomo, #nikogo. No, ale z mniejszości rasowych Lamar jest całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Główni bohaterowie jeszcze całkiem fajnie zaprojektowani, ale postaci poboczne, czy misjodawcy to bezpłciowo wyszli. Nie pamiętam prawie nikogo, poza blantmanem, który akurat był ciekawy. Z takiego San Andreas, albo VC pamiętam mnóstwo świetnych postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 W dniu 30.03.2022 o 12:27, Bartg napisał: To dość grubo, bo Trevor to się pojawia po 3h gry gdzieś? No ja kojarzę, że pojawia się już w prologu Cytuj Odnośnik do komentarza
oliwierrozrabiak 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Mam pytanko . Jeżeli Gta z płyty nie działała Bo mam zniszczony napęd I nie przyjmuje gier dwu warstwowych ,to jeżeli kupię gta wersji nie na płytę to będzie ono działać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Kupisz na store, to będziesz miał cyfrową wersję i ta płyta uszkodzona nie będzie Ci do niczego potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza
oliwierrozrabiak 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Teraz, Boomcio napisał: Kupisz na store, to będziesz miał cyfrową wersję i ta płyta uszkodzona nie będzie Ci do niczego potrzebna. Okej, dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Wybaczcie jeśli pytanie wyda się Wam głupie, ale wygląda na to że chyba coś mnie ominęło Czy wydali już update GTA V na PS5 czy póki co tylko dla GTA Online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Wydali płatną wersję GTA5 na PS5, jak masz wersję PS4 to nie możesz jej polepszyć do tej z PS5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Tak, trzeba kupić osobno cyfrową stand-alone wersje na PS5 i w przeciwieństwie do darmowych upgrejdow, płyty od PS4 nie trzeba posiadać. Warto jedynie transfer sejwow/progresu online zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Na ps store widzę tylko wersję na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Kliknij te trzy kropki i wybierz wersje PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Z ciekawości - co sie stanie jak pobierzemy i odpalimy tylko GTA Online PS5 bez wersji single za 42 zl? Pojawi się ten ekran startowy wyboru trybu, ale z zablokowanym singlem do czasu kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi