Square 8 506 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie będę marnował łącza aby sprawdzić, ale zapewne tak jeżeli tak wygląda menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 22 minuty temu, Square napisał: Kliknij te trzy kropki i wybierz wersje PS5. Dobra mam Sprawdzałem w apce na telefonie wcześniej, z poziomu konsoli faktycznie jest wybór. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 To na TGA wjeżdża najpierw logo R*, wszyscy już michały w łapach, morda się cieszy, że w końcu pokażą VI, po tylu latach mesjasz zstąpi z niebios, a tu wchodzi po raz setny trailer V, tylko teraz z ray tracingiem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zapomniałeś dopisać że pewnie płatny 10$ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Kurwa, oni nie mają wstydu. Jak technologia pójdzie do przodu to na PS8 i Xbox Ultra Kek dostaniemy GTA V w wersji z rozszerzoną rzeczywistością i możliwością wejścia do świata gry, a o GTA VI nadal nic nie będzie wiadomo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Boli mnie serce, co się z stało z tą firmą. W listopadzie minęło 25 lat od pierwszego GTA, czy w jakiś sposób to świętowali? Kurwa koszulką w GTA Online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Nie mają czasu, liczą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 50 minut temu, Rozi napisał: Boli mnie serce, co się z stało z tą firmą. W listopadzie minęło 25 lat od pierwszego GTA, czy w jakiś sposób to świętowali? Kurwa koszulką w GTA Online. I prawie 10 od wydania premierowego GTA5. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Update godny R*... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Akurat rozszerzony RT chętnie przetestuję bo powinno zauważalnie poprawić wygląd gry. Z drugiej strony tylko to potestuję i grać więcej nie będę bo nie trawię tego drewnianego modelu jazdy, więc zdecydowanie wolałbym jednak żeby zakopali w końcu te przeklęte GTA Online i skupili się na GTA VI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Kurczę, tak sobie oglądam Youtube i trafiłem na filmik o Gran Turismo. Wszystkie części, razem wzięte - sprzedały się w około 85 mln egzemplarzy, stan na koniec roku 2022. Samo, w pojedynkę, GTA V do końca roku 2022 sprzedało się w około 170 mln egzemplarzy. GTA V sprzedało się lepiej niż wszystkie części Gran Turismo razem wzięte. I do tego dodać jeszcze raz tyle. Jakoś ciężko mi przyswoić tą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ty no nie wiem, jak wałkują ciągle tego GTA V od 7 generacji, to nie dziwne, że tyle się sprzedało, dzięki GTO, który jest motorem napędowym. Gran Turismo tej możliwości nie miało, dopiero zaczęli od 7 generacji bawić w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Niby tak, ale 170 mln to dalej kosmiczna liczba. To 6 razy więcej niż drugie na podium GTA San Andreas. Coś tu musi być na rzeczy. Kiedyś coś czytałem, że bardziej opłaca się kupić nowe GTAV i wykorzystać w nim kod do Online niż kupować shark-carda. Nie wiem ile w tym prawdy. Ale gdyby tak było - to by w znacznym stopniu wyjaśniało tak gigantyczną sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 GT to też zupełnie inny typ odbiorcy. Ciężko tutaj cokolwiek porównywać. GTA to zawsze była klasa sama w sobie i do dziś nikt Rockstarowi nie podskoczył w tym temacie. GTA VI znowu pobije wszelkie rekordy i będzie męczone przez kilka generacji do przodu. Siła marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Niesamowita technologia RAYFUCKINGTRACING spowodowała że gta 5 dalej wygląda jak stare 9 letnie gówno?? ROBI WRAŻENIE Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 To mod na PC, czy jakiś update na PS5/XSX nas czeka od czcigodnych Rockstar? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 8 godzin temu, Pupcio napisał: Niesamowita technologia RAYFUCKINGTRACING spowodowała że gta 5 dalej wygląda jak stare 9 letnie gówno?? ROBI WRAŻENIE Chyba nie odpaliłeś RT z anizotop: on, DDSL: on, DX10 on, SSL: off. Z tymi ustawieniami różnica generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Z ciekawości odpaliłem sobie to GTA żeby zobaczyć jak teraz wygląda i te odbicia wyglądają super! Nie wiem czemu się czepiacie, ale chyba jedynie w Spidermanie wyglądają porównywalnie dobrze. Dzięki temu sama gra wygląda o wiele lepiej. I, oczywiście nadal wciąga jak diabli. GTA V jest po prostu fantastycznie i wcale się nie dziwię, że sprzedało się w tak kosmicznej ilości i ciągle ludzie w niego grają Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Ale ten RT tylko w 30fps, od których oczy bolą. Jak odpalisz Performance (nawet ten Performance RT) to odbicia znikają. Wczoraj sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 30fps w GTA jest ok, to nie szybka strzelanka. Biorąc pod uwagę to, że każde GTA przechodziłem na pierwotnej platformie (PS2 i PS3) to pamiętam jak chodziły. 20-30fps.... a GTA V online czasem i 10-15 jak była duża zadyma. Także STABILNE 30fps jest tu jak dla mnie w porządku (różnica w prezencji gry z i bez odbić RT jest tu zbyt duża). Nie zmienia to jednak faktu, że idealnie byłoby jakby w GTA VI dali też tryb 40fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Czy istnieje obecnie jakiś skuteczny sposób/ glitch na szybkie nabicie lvlu w tym yebanym GTA Online? Już od 10 lat wbijam platynę, tylko ten 100 lvl mnie załamuje. Jestem w okolicach 60 i prędzej wysadzę siedzibę R* niż to wbiję normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Ja się z tym yebauem na PS3 aż serwery wyłączyli Może w wersji PS5 kiedyś się uda Co do fps i RT to jednak będę grał w Performance RT, w którym tego RT nie widać (przynajmniej w odbiciach), ale mimo wszystko nie jest to aż taki gamechanger, żeby poświęcać tę cudowną płynność. Jasne, fajnie jak wielka ciężarówka odbija się w karoserii innego auta, które stoi obok, ale większość czasu nawet nie zwracamy uwagi na takie pierdoły, a na 60fps już owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi