PiotrekP 1 713 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Na PS5 gry nie odpalałem, więc trzeba było to zrobić. Ładuje się to za długo, graficznie momentami nie domaga, a dalsze obiekty zbyt wolno się doczytują- no dobra, ale to 9 letnia gra, a w zasadzie 10. No i to sterowanie, do którego ciężko się teraz przyzwyczaić, zwłaszcza bieganie pod X, czy przeładowanie pod kółkiem. Ale jak się ogarnie to jest gites. Od razu zapuścić Radio X i objechać całą mapę. (nie importowałem save). Chyba przejdę po raz 4. (PS3 i dwa razy PS4). Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Bieganie zmień na R1, wtedy jest git. Bo to jakiś inny gówno klik jest przypisany na R1. Z R1 przepiszesz na kwadrat i gra się kozacko. Bo też mnie te bieganie pod kwadrat wkurwiało jak jakiś debil z połamanymi palcami tylko nie dla grubasów, bo oni to mogliby i kutasem obsłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Dobrze jest wrócić. Ta gra się nic nie zestarzała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 102 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 16 minut temu, PiotrekP napisał: Dobrze jest wrócić. Ta gra się nic nie zestarzała. Prawda. Widoki i krajobrazy robią nadal mega wrażenie na dużym ekranie, aż chce się raz na jakiś czas zrobić przejażdżkę po mapie. Tym bardziej, że teren jest tak ogromny i różnorodny, że za każdym razem można zwiedzać coś innego. Ja mam w GTA V ponad 500h, a i tak daleko mi do poczucia, że już wszystko widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Wiele sie w tym GTA pozmieniało od momentu jak pykałem ostatnim razem (przy premierze ). Ruch na drogach, ilość aut oraz design, fizyka, detale. Mam ochotę przejść ja ponownie bo dla mnie to jest jak nowe doswiadczenie. Poza tym nieiele juz pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 W fabularnym trybie tak, pozmieniało się dużo na plus. Ale online nawet na PS5 nadal poucinane jak na poprzednich edycjach, aut i mini detali mniej niż w story mode. Mimo to i tak gra się zaskakująco dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Fizyka czego się zmieniła? Bo na ps3 pamietam, że to yebane drewno bylo wzgledem poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Ja dalej sobie pykam tą fabułę i to drewno momentami czuć aż za bardzo. Poza tymi momentami gra się jednak niezbyt zestarzała i w sumie dobrze się w to gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Quote Here is the list of all the DLCs that were either canceled or modified and released for Grand Theft Auto Online instead: Manhunt Agent Trevor Assassination Liberty City Relationship Prologue Enterprise Norman aż płakać się jak pomyślę ze mogliśmy dostać dobry content do singla....ale Rockstar woli wyciągać kasę z GTAOnline na chama, już się boje co będzie z GTA VI Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Koledzy, wytłumaczcie mi proszę, czym różnią się te 2 wersje, które są na psstore? Interesuje mnie tylko tryb fabularny, wersja PS5. Na konsoli ta wersja za 84,50 pokazuje mi, że wymaga plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Wersje na PS4 i PS5 to dwie osobne gry. Bierz to za 84.50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Tak, chciałem tą wersję za 84,50 zł, ale w opisie jest, że wymagana jest gra online, czyli potrzebuję plusa. A plusa nie mam i nie zamierzam mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 10 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Tak, chciałem tą wersję za 84,50 zł, ale w opisie jest, że wymagana jest gra online, czyli potrzebuję plusa. A plusa nie mam i nie zamierzam mieć Ale w fabule pograsz bez plusa przeciez. Tylko do online wymagany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca No tak niby powinno być, że story ogram bez plusa. Tylko zastanawia mnie, czemu w opisie jest, że wymagana jest gra online? Normalnie przy grach single (tak samo przy tej drugiej wersji bundle) jest opis, że rozgrywka online jest opcjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca No bo do GTA Online wymagana jest gra online. Nie myśl o tym zbyt mocno, kupuj to za 84.50 i będzie dobrze. Mam wersję na PS5, nie mam Plusa i działa normalnie kampania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Dobra, koniec rozkminek, zakupione. Wieczorkiem będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 5 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Dobra, koniec rozkminek, zakupione. Wieczorkiem będzie grane Które przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Drugie, kilka lat temu grałem na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 49 minutes ago, Paolo1986 said: Drugie, kilka lat temu grałem na PC Ja skończyłem na 360, PS4, One, PS5, a teraz ogrywam z doskoku na Steam Decku. Fantastyczna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Zgadzam się, dlatego będzie wybornie smakować Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Ograłem raz na PS4. Miałem przechodzić drugi raz, ale po dwóch misjach dałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Skusiłem się na wersję PS5. No fantastyczna gra. Brakowało mi chyba tego hamerykańskiego klimatu. Raz tylko na ps4 ukończyłem i nic nie pamietam. Jednak co Rockstar to Rockstar. Kurde co oni wymajstrują przy gta 6 to głowa mała będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 55 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Raz tylko na ps4 ukończyłem i nic nie pamietam. Jednak co Rockstar to Rockstar. Tak trochę średnio to do siebie pasuje. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 7 godzin temu, Square napisał(a): Tak trochę średnio to do siebie pasuje. Co? Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 251 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 11 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Raz tylko na ps4 ukończyłem i nic nie pamietam Kurde, mam tak samo jak Ty i chyba też się skuszę by zrobić tę perełkę jeszcze raz. Pamiętam tylko misje gdy trzeba było dorwać kochanka żony Michaela (tego od jogi) i zniszczyć mu dom na wzgórzach i tę akcję z podpinaniem akumulatora na jajca xD. A tak to ciemnica w pamięci… Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi