Donatello1991 1 424 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia 18 minut temu, HenrykIggO napisał(a): Kurde, mam tak samo jak Ty i chyba też się skuszę by zrobić tę perełkę jeszcze raz. Pamiętam tylko misje gdy trzeba było dorwać kochanka żony Michaela (tego od jogi) i zniszczyć mu dom na wzgórzach i tę akcję z podpinaniem akumulatora na jajca xD. A tak to ciemnica w pamięci… No ja nawet tej misji nie pamiętałem, a właśnie ją zrobiłem. Kochanek. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Dobra szóstka może 25, a może 26. W oczekiwaniu zagram sobie znowu w V w wersji „next gen”. Który tryb „60” klatek polecacie? Ten zwyczajny czy z tym podstawowym RT? Jak coś nie jestem jakoś wyczulony na drobne spadki i nie muszę mieć betonowych 60ks. Na internatach zdania podzielone. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września RT na PS5 wygląda całkiem fajnie, ale to jest na zasadzie - ooooo, tu jest!! Pograj i zobacz, ja grałem chyba w 30 klatkach, bo nie robiło mi różnicy 1 Cytuj
Masny 343 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września W ogóle jako ciekawostkę trzeb dodać, że znów pojawiła się szansa, ze dostaniemy GTA V E&E na PC. To by oznaczało, że raczej nie prędko zagramy w GTA6 na PC. Cytuj
GearsUp 200 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 9 minut temu, Masny napisał(a): W ogóle jako ciekawostkę trzeb dodać, że znów pojawiła się szansa, ze dostaniemy GTA V E&E na PC Jakieś newsy, że R ruszył dupę i doda RT na PC? Cytuj
Masny 343 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 15 godzin temu, GearsUp napisał(a): Jakieś newsy, że R ruszył dupę i doda RT na PC? Z tego co mi się o uszy obiło to wprowadzono / mają wprowadzić nowe zabezpieczenia do GTA Online. Ostatnio wyszedł jakich patch, w którym znaleziono informacje o tym, ze opracowywane jest GTAV (teraz juz nie pamietam dokladnie, ale dajmy na to "nine gen"), ale na PC. Info wiząłem z tego filmiku: 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Jest nowe zabezpieczenie, które przy okazji upierdala online na Steamdecku. Single działa normalnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi