Donatello1991 1 510 Opublikowano 10 sierpnia 2024 Opublikowano 10 sierpnia 2024 18 minut temu, HenrykIggO napisał(a): Kurde, mam tak samo jak Ty i chyba też się skuszę by zrobić tę perełkę jeszcze raz. Pamiętam tylko misje gdy trzeba było dorwać kochanka żony Michaela (tego od jogi) i zniszczyć mu dom na wzgórzach i tę akcję z podpinaniem akumulatora na jajca xD. A tak to ciemnica w pamięci… No ja nawet tej misji nie pamiętałem, a właśnie ją zrobiłem. Kochanek. Cytuj
balon 5 397 Opublikowano 14 września 2024 Opublikowano 14 września 2024 Dobra szóstka może 25, a może 26. W oczekiwaniu zagram sobie znowu w V w wersji „next gen”. Który tryb „60” klatek polecacie? Ten zwyczajny czy z tym podstawowym RT? Jak coś nie jestem jakoś wyczulony na drobne spadki i nie muszę mieć betonowych 60ks. Na internatach zdania podzielone. Cytuj
Homelander 2 635 Opublikowano 19 września 2024 Opublikowano 19 września 2024 RT na PS5 wygląda całkiem fajnie, ale to jest na zasadzie - ooooo, tu jest!! Pograj i zobacz, ja grałem chyba w 30 klatkach, bo nie robiło mi różnicy 1 Cytuj
Masny 363 Opublikowano 19 września 2024 Opublikowano 19 września 2024 W ogóle jako ciekawostkę trzeb dodać, że znów pojawiła się szansa, ze dostaniemy GTA V E&E na PC. To by oznaczało, że raczej nie prędko zagramy w GTA6 na PC. Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 19 września 2024 Opublikowano 19 września 2024 9 minut temu, Masny napisał(a): W ogóle jako ciekawostkę trzeb dodać, że znów pojawiła się szansa, ze dostaniemy GTA V E&E na PC Jakieś newsy, że R ruszył dupę i doda RT na PC? Cytuj
Masny 363 Opublikowano 19 września 2024 Opublikowano 19 września 2024 15 godzin temu, GearsUp napisał(a): Jakieś newsy, że R ruszył dupę i doda RT na PC? Z tego co mi się o uszy obiło to wprowadzono / mają wprowadzić nowe zabezpieczenia do GTA Online. Ostatnio wyszedł jakich patch, w którym znaleziono informacje o tym, ze opracowywane jest GTAV (teraz juz nie pamietam dokladnie, ale dajmy na to "nine gen"), ale na PC. Info wiząłem z tego filmiku: 1 Cytuj
Homelander 2 635 Opublikowano 20 września 2024 Opublikowano 20 września 2024 Jest nowe zabezpieczenie, które przy okazji upierdala online na Steamdecku. Single działa normalnie Cytuj
Bzduras 13 333 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Wersja current gen wpada na pecety jako osobna pozycja w bibliotece, za darmo dla posiadaczy. Czyli jednak kurwa się da, tylko konsolowców trzeba łoić na hajs Cytuj
suteq 375 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego W sumie to chętnie sobie wrócę do gierki. Cytuj
Labtec 3 718 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Mozna już zrobić preload na PC, 91.7gb Cytuj
Homelander 2 635 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego No ciekawy jestem jak to na Decku wypadnie z FSR 3.1. Bazowa wersja chodziła spoko w 40 klatkach, więc teraz powinno być lepiej i ładniej Cytuj
Bzduras 13 333 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Pecetowa wersja z tym paczem całkiem fajnie wygląda. Kisnę niesamowicie, że dali na kompy za darmo tę wersję, dorzucili do tego RTGI którego na current genach nie uświadczysz i nie skasowali za to ani złotówki, a wersja konsolowa nadal do kupienia Dojenie? Jeszcze jak piękny kawalerze Cytuj
pawelgr5 1 628 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ja własnie skonczylem około 30min grania i wygląda ładnie. Fajnie, że wpadło za free bo nie widzę tutaj nic za co bym chciał zapłacić ale oświetlenie i odbicia robią małą robotę Cytuj
Shankor 1 682 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Po pierwsze, to na PC nikt by za to nie zapłacił, bo można modować. A po drugie to pewnie testują technologie przed GTA 6. Cytuj
Bzduras 13 333 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Jeśli to ma być testing to całkiem nieźle im idzie, bo na moim budżetowym smoku maks z pełnym RT i DLSS w 1440p na luzie ciągnie te 60 klatek bez żadnej zadyszki. Żadne transformatywne doświadczenie, ale wygląda ładnie i rusza się solidnie, gierka z 2013 roku wygląda teraz lepiej niż większość gówien na Unrealu 5. Cytuj
Labtec 3 718 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca ładnie to wygląda i płynnie chodzi jak na gierkę z 2013, upgrade za darmo to jak najbardziej, tyle lat ta gra ma ze na pewno będzie trzeba odświeżyć sobie single player-a Cytuj
Homelander 2 635 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Zainstalowałem na Decku, ustawiłem very high bez ray tracing i fsr 3. Gra się nie uruchomiła. Próbowałem odinstalować, nie da się. Po kilku minutach wyskakuje time out error. I teraz utknąłem z ważącą 100gb nie działającą grą Cytuj
Masny 363 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca https://compare.l7y.media/gta5/ Obczajcie sobie różnice między on a off. Wygląda to naprawdę spoko. Inna sprawa, że E&E ma problemy z audio, wszystko podobno brzmi bardzo płasko, kompletny brak efektu 3D Cytuj
łom 2 177 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca To RTGI to miejscami aż za mocne i psuje RTAO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi