MaZZeo 14 185 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 skończcie te dywagacje o grafice i przypomnijcie sobie screeny z trailera NO BRZYDKIE W CHUI! 3 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Screen ze spadochronem jest po prostu przecudowny, absolutnie re-we-la-cy-jny. Idealnie pokazuje, to czego-jakich terenów brakowało mi w Liberty City. Powiem więcej gdyby nie typ ze spadochronem to śmiało mógłbym powiedzieć, że to screen z RDR. Właśnie o to chodzi, że po misjach, zadymach w mieście - wbić się w crossa, czy jakiegoś jeepa. I uciec z metropolii na łono dzikiej natury. Obok 1000 innych spraw na pewno gdzieś w pierwszej 10 rzeczy do zrobienia "po odpaleniu GTAV" ucieknę na tereny pozamiejskie. Bez żadnego konkretnego celu (chyba, że będą tam zadania, challenge czy coś) będę godzinami chodził (z buta!) po lasach, rzekach, strumyczkach i takich tam. Aż mnie YETI wpierdzieli lub inne zwierze (o ile będą). Żeby nie było pozostałe 2 screeny z crossami i kortem tenisowym też są piękne. Ale ten z rzeczką mnie wypatroszył... Osobiście bardzo bym chciał, żeby teraz w kolejnych 3 screenach - Rockstar pokazał a)zwierzęta b)wieś, jakąś wiochę z obowiązkowym kombajnem a'la San Andreas c)pustynię, teren pustynny Ehh (pipi)a z jednej strony gapię się na te screeny a łapy mnie już bolą od fapowania. Z drugiej strony jak sobie pomyślę o dacie premiery to... ryczę PS. Ciekawe czy typ ze spadochronem to kolejny bohater. 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Robimy zakłady czy będą dziś nowe materiały?Boże, jak ja chcę w to wierzyć! 1 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Wczorajsze i poniedziałkowe screeny wrzucili o 15:00, więc trzeba zerknąć na ich facebooka właśnie o tej godzinie ;-) Jednakże jestem przekonany, że to jeszcze nie koniec na ten tydzień i dziś/jutro dostaniemy kolejną galeryjkę. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 To ja obstawiam, że jutro kolejna paczka fapaczy (screenów). poniedziałek - środa - piątek Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 (edytowane) Dokładnie, będą w piątek i zapowiedź zwiastuna na przyszły tydzień <believe>. Edytowane 23 sierpnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 skończcie te dywagacje o grafice i przypomnijcie sobie screeny z trailera http://i.minus.com/ibqzshQKAeYUvS.jpg NO BRZYDKIE W CHUI! Skąd taka różnica w jakości grafiki na zwykłych skrinach i na trailerze? Bo nie jestem jedyną osobą, która to widzi. Zobaczcie choćby góry na 3 ujęciu od Mazzeo i porównajcie jez wczorajszym obrazkiem Leszka. Oficjalne fotki z GTA IV wcale nie prezentują się gorzej od ostatnio wypuszczonych screenshotów z GTA V. Jeszcze raz powtarzam, że dużą rolę odgrywa tu kolorystyka, wystarczy okiem wyobraźni podmienić kolory na te ala GTA IV. http://www.rockstargames.com/IV/#?page=screens Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Większość osób tutaj piszących wali poziom grafiki w GTAV, wystarczy że nie będzie wyglądać gorzej od czwórki. Nie o wygląd tutaj chodzi tylko o magię jaka otacza GTA i możliwości jakie gra oferuje... Więc przestańmy wałkować temat grafiki i cieszmy się tym że premiera coraz bliżej Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 jeszcze tyle czekania ;/ dobrze na na święta jest wysyp gier no i oby w piątek pokazali jakieś ciekawe screeny bo tak je dobierają aby zbyt wiele nie mozna było z nich wywnioskować to foto z heli nad miastem pokazało za wiele ; / Cytuj
Janush 224 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Skąd taka różnica w jakości grafiki na zwykłych skrinach i na trailerze? Bo nie jestem jedyną osobą, która to widzi. Zobaczcie choćby góry na 3 ujęciu od Mazzeo i porównajcie jez wczorajszym obrazkiem Leszka. Oficjalne fotki z GTA IV wcale nie prezentują się gorzej od ostatnio wypuszczonych screenshotów z GTA V. Jeszcze raz powtarzam, że dużą rolę odgrywa tu kolorystyka, wystarczy okiem wyobraźni podmienić kolory na te ala GTA IV. http://www.rockstargames.com/IV/#?page=screens http://www.rockstargames.com/IV/screens/1280/10.jpg vs http://www.ppe.pl/pliki/gallery/0/3/87/38718.jpg Ja jednak widzą tutaj dużą różnicę w grafie.... Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Większość osób tutaj piszących wali poziom grafiki w GTAV, wystarczy że nie będzie wyglądać gorzej od czwórki. Nie o wygląd tutaj chodzi tylko o magię jaka otacza GTA i możliwości jakie gra oferuje... Więc przestańmy wałkować temat grafiki i cieszmy się tym że premiera coraz bliżej Magię ta gra ma bezsprzecznie. I nie uważam, że to grafika jest najważniejsza w tej grze. Ba, do dzisiaj wracam nawet do GTA 2, które przeszedłem w całości. Miałem kupę gier na PS One w tym samym czasie, których nie ograłem, ze znacznie lepszą jak na tamte czasy grafiką, ale jak dorwałem GTA i wessałem się w ten świat, nie grałem w nic innego. Akurat o możliwościach jeszcze zbyt wiele nie wiemy. Terror@ lol. Samobój ze strony Rockstar, bo gra w żadnym momencie tak nie wyglądała. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Też jestem zdziwiony, bo większość screenów z czwórki własnie tak wygląda. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 żeby tylko trzymała te 30 fpsow bo czwórka to było nieporozumienie, działała govnianie, o szybkiej jeździe samochodem w centrum miasta można było pomarzyć. screeny z daleko wyglądają ok, ale jak się przyjrzeć to widać, że gra robiona jest na konsole <yes> Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 I to jest realne podejście. Na czym grałeś?Ja grałem w obie wersje i jednak sprawniejsza pod tym względem była na X360. Co prawda wyłączony v-sync (co trochę rzucało się w oczy), ale kosztem tego gra nie gubiła aż tylu klatek co na PS3, przy nawet stosunkowo spokojnej jeździe. Już nie wspomnę o strzelaniu z bazooki do samochodów na konsoli SONY, czy większym pościgu.Bardzo możliwe, że to tylko moje wrażenie, ale bez ściągania żadnych łatek i instalacji na dysku, gra chodziła na Xbox'ie jeszcze lepiej (FPS). Być może przez większy pop-up. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 grałem na xboksie, nie instalowałem na dysku bo mnie nie stać na taki wydatek. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Niech ktos jeszcze sporzadzi mape na podstawie tych lokalizacji... -_- 1 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 I to wlasnie w GTA Community jest wyje.bane! 1 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 pamiętajcie, że Rockstar dzisiaj o 15 może zapodać nowe screeny... dobrze mieć konto na facebook http://www.facebook.com/rockstargames Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 a co, na facebooku wrzucają 10 sekund szybciej? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Wtedy chyba nie wrzucali równo o 15? Nadal wierzę. 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Ten trzeci to poezja! Kilku bohaterow, stary i czarnuch! Hahaha Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Dobra, oficjalnie zaczynam się jarać GTAV To co czekamy na czwartkową zapowiedź w GameInformer ?? Cytuj
popiol 16 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 mmm ale ładna woda dla mnie osobiście to już jest oczywiste, że murzyn i ten starszy byczek z trailera to będą dwaj główni bohaterowie, z tym że nie wiem czy oprócz nich nie będzie jeszcze kolejnego/kolejnych. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Haha, (pipi)a GI bedzie mial okladke na bank! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi