Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Siedzę przed lapkiem i kręcę wąsem, którego nie mam, ze szczęścia. Nie, żebym jakoś skakał po domu, czy coś w tym stylu, ale jestem zaje.biście zadowolony, że wiosną zagram sobie w GTA V.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

co do przecieku:

Znalezione na magazynie firmy Sony w Londynie! Tak dla ciekawostki dodam :)
Opublikowano

Wracając do tematu GTA V, wrzucę wytłumaczenie co tak na prawdę wyciekło do sieci, bo niezorientowana osoba stwierdziłaby, że to jakieś plakaciki dziwne wydrukowane na kartonie...

Tak więc mamy owy karton:

gtafiveplgtavspring2013r.jpg

Po sklejeniu góry z dołem wychodzi coś takiego:

final.jpg

Jak się złoży do kupy wychodzi nam taka oto kostka promocyjna, która była już używana choćby przy promowaniu Max Payne 3:

http://www.ebay.com/itm/MAX-PANYN-3-STORE-DISPLAY-LARGE-CUBE-BOX-VIDEO-GAME-PROMO-AIZE-15-X11X11-/200832191687?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec2880cc7

Źródło: Planet GTA

Opublikowano

Nie. To tylko oznacza, że ten być może fejk, ma jakiś sens. Choć osobiście w duchu wierzę, że to prawdziwe promo. Boję się, że trzymali je w magazynach bo Rockstar przesunęło czas rozpoczęcia kampanii marketingowej na później. W takim razie ciekawe czy "Spring 2013" wciąż będzie aktualne.

Opublikowano

już widzę wku/rwienie marketingowców, przez jakiegoś magazyniera teraz muszą od nowa planować swój marketingowy plan. Chyba że to oleją i będą udawać, że nic nie wyciekło.

Opublikowano

Ludzie, bez przesady. O tym "wycieku" wie może 1% potencjalnych nabywców GTA V. Naprawdę nie myślcie, że w Rockstarze rwą sobie włosy z głowy z powodu jakiegoś tam magazyniera.

Opublikowano

Mam jedno zastrzeżenie do tego kartonika. Takie reklamowe sześciany są zawsze wycięte przez maszynę i gotowe do złożenia, a ten na obrazku trzeba przeciąć w połowie ( wzdłuż 3 obrazków ) żeby cokolwiek z nim zrobić. Dziwne i trochę bezsensu.

Opublikowano

Wygląda na to że to jest prawdziwe. Polecam śledzić rockstar przez twitter.

Opublikowano

Mam jedno zastrzeżenie do tego kartonika. Takie reklamowe sześciany są zawsze wycięte przez maszynę i gotowe do złożenia, a ten na obrazku trzeba przeciąć w połowie ( wzdłuż 3 obrazków ) żeby cokolwiek z nim zrobić. Dziwne i trochę bezsensu.

Bo to jest wersja hard for stażysta mode ON.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nowe arty:

6747-gta-v-game.jpg

Quady, fuck yeah. Policjantki, fuck y... fuck ;).

Opublikowano

Ło matko, masakra! Arcik z laseczkami świetny. Podoba mi się ta wirusowa kampania Rockstara.

Opublikowano

CZy tylko mi sie wydaje ze zminili styl rysowania artworkow?Art z policjantka wymiata

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Mega artworki, widze, ze sobie posmigam quadem jak w San Andreas - super !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

coś czuję, że to są kontrolowane wycieki ;)

Opublikowano

Na artworku z quadem widac zbiornik na wode, kaktusy i slup drewniany wysokiego napiecia, tak jak w Red Dead Redemption! Cos czuje, ze pustkowia beda rownie swietne jak w RDR :D

Opublikowano

Męczą nas już od ponad roku. Medal dla anonimowego pracownika GAME

Opublikowano

Niggasy z psami ((pipi)aaa a jednak), quady, policjantki :o + samoloty, siłka (chyba), góry, tereny pozamiejskie, spadochrony :o

A to dopiero początek i mała kropla w morzu :o

tumblr_ma1wd2eziC1rcjzdto1_500.gif

Gra życia nadchodzi (do następnej części lub RDR2 hehe).

Teraz niech tylko 8 listopada, GI opisze z dwie misje, ujawni w końcu bohatera/bohaterów, skrobnie coś o mapce i samym LoS Santos (terenie, zróżnicowaniu), ujawni kilka/kilkanaście nowości-ficzerów. No i oczywiście ogólny zarys fabuły poproszę + klimaty/wzornictwo w jakie uderza V.

Dokładną datę premiery mam nadzieję, że Rockstar poda w drugim trailerze który najpóźniej ukaże się jeszcze w listopadzie.

I ch,uj można się obudzić na "spring 2013" :)

Opublikowano

jeszcze wyjdzie na to że ten screen serio podawa ldate premiery juz rok temu

GTA-V-release-date-confirmed.jpg