Kre3k 581 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Od 5 mają rozpocząć się preordery, może więc przy okazji poznamy okładkę? Jutro tak btw mija rok od pierwszego zwiastuna. Edytowane 1 listopada 2012 przez Kre3k Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Wątpię; Rockstar zawsze poświęcał osobne newsy odnośnie okładki. W przypadku GTA to były nawet filmiki, według mnie na oficjalne ujawnienie okładki jeszcze poczekamy.Zapewne będzie to osobny news, imo.Btw odnośnie tego psiaka, kurde wiem, że się powtarzam. Ale, aleeee mam kurevską nadzieję, że ten pies na arcie to niejako 100% potwierdzenie psów (zwierząt) w Piątce a nie tylko pusty art.Nie zapomnę jak w San Andreas uwielbiałem, KOCHAŁEM pakować furę ziomkami. I woziłem się po dzielnicach bez celu, byleby tylko pobujać się z ekipą. Ewentualnie rozpocząć gang wars, zadymy. Kocham ten element w grach, sandboxach a szczególnie w SA. A teraz moja zboczona, chora wyobraźnia od razu nasuwa mi takie akcje:-werbuje jednego, dwóch kumpli i zamiast trzeciego kompana pakujemy "w(pipi)ioną bestię" (psa) do samochodu. I pach polowanie na nyggasyów czy ogólnie typów z innych gangów. Coś pięknego my napierdzielamy a "Chop" pałaszuje nogę gagatka.(pipi)a już nie wspominając o akcji typu: ja, ziomek + pies. Ładujemy typa do bagażnika, wywóz w góry lub do lasu ( or pustynia) - otwieramy bagażnik, wypuszczamy typa, spuszczamy "Burka" i pozwalamy mu żeby opierdolił żywcem przeciwnika na łonie natury.Damn, mam nadzieję, że takie akcje to będzie norma. Dziwka rozszarpywana przez psa przecież to będzie epic xDPS. W ogóle jeżeli to prawda ten news co wrzucił Boro to mam stu procentowe potwierdzenie gangów w V <33333333333 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 niby to pierwszy ingame screen Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Edytowane 1 listopada 2012 przez krupek1 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Rockstar pisze ns Twitter że gta v wyjdzie w roku fiskalnym 2014 który rozpoczyna się 1 kwietnia 2013 a kończy 31 marca 2014. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 ciekawe czy jakies bonusy będą w sklepach jak ultima ? itp Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Jeśli ten screen z "zancudo river" jest prawdziwy to... O (pipi)A e: pierwsze co zrobię to wylezę na tę górę zarzucę cheat na jakiś motor i zjadę w dół do rzeki HAJP Edytowane 1 listopada 2012 przez mate5 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Jest prawdziwy, pochodzi z tej fioletowej zabawki (wyświetlacza slajdów?), którą Rockstar dorzuca do pierwszych pre-orderów.Wystarczy spojrzeć na spadochron - jest dokładnie taki sam, jak na sierpniowym screenie.Wiadomo, zdjęcie jest marnej jakości, bo trudno sfotografować screena przez taką dziurkę, ale rozległość tej doliny jest porażająca!A screenów jest podobno więcej, pewnie niedługo ktoś je wrzuci. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Szukanie znajdziek zajmie wieki xD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lothronik 254 Opublikowano 1 listopada 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Facet na GTAForums pisze, że screen w jego zabaweczce nosi nazwę "Zobacz gwiazdy ze wzgórz Vinewood", ale ma problemy ze zrobieniem zdjęcia. EDIT: Dobra, mamy kolejne: Edytowane 1 listopada 2012 przez lothronik 13 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Ten screen z traktorem niszczy wszystko. Przecież tereny w GTA zniszczą wszystko RDR + SA+ GTAIV = GTAV 2 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Btw odnośnie tego psiaka, kurde wiem, że się powtarzam. Ale, aleeee mam kurevską nadzieję, że ten pies na arcie to niejako 100% potwierdzenie psów (zwierząt) w Piątce a nie tylko pusty art. Włącz sobie trailer i na pierwszej scenie masz jak pies podbiega do pary na plaży. W późniejszej scenie jest jak pies skacze na płot czy cos w tym stylu (pisze z pamięci więc moge sie mylić). Ten screen z traktorem niszczy wszystko. Przecież tereny w GTA zniszczą wszystkoRDR + SA+ GTAIV = GTAV O jakim ty screenie mówisz??? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 dobra zdjęć będzie 5 ;] z breloczkówi trailer II niedługo już zawita !, najprawdopodobniej 5 listopada ! Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 No to teraz trzeba liczyć, żeby nasz dystrybutor w Polsce również się postarał. I uruchomił bonusy do preorderów, a i za(pipi)iście byłoby jak od razu podali edycję kolekcjonerską. Chociaż w to akurat wątpię, pewnie będzie osobny news. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Skok ze spadochronem = Just Cause 2 kooorva. Wiedziałem, że ta gra siądzie na ambicji Szkotów!!! Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Art z laseczką w pełni http://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/d541be0a244f11e28d0622000a9e13b7_7.jpg Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) dskjfjksdgfvk gsdk nowy screen !! jeszcze jeden do zdobycia ! ostatni screen to vinewood hills zaraz bedzie upload Edytowane 1 listopada 2012 przez BoroBoro 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 trailer II niedługo już zawita !, najprawdopodobniej 5 listopada ! Ja stawiam, że wcześniej, o ile kartka jest prawdziwa. Tam jest napisane 'we have just released second trailer' a potem w zdaniu o preorderach 5 listopada jest w czasie przyszłym. Gdyby wypuścili trailer tego samego dnia co start preorderów to IMO te zdania byłyby inaczej poskładane Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Wychodziloby ze trailer bedzie jutro, akurat na rocznice pierwszego. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Edytowane 1 listopada 2012 przez BoroBoro Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 a tu troche lepiej widoczny spadochroniarz http://i.imgur.com/S2QX9.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi