BoroBoro 161 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 http://img651.imageshack.us/img651/2955/poster3a.jpg fuck you na kostkach ;] Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Tatuaż na szyi - przerywana linia i "cut here" Jestem pewien, że ten typek będzie najpierw zlecał misje a potem trzeba będzie go zabić, jak Vlad z czwórki albo Marty z VCS Edytowane 2 listopada 2012 przez mate5 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Haha, nie tylko gracze martwią o los studia nowojorskiego studia Rockstar po huraganie: Podrzucam też swój news, jakby ktoś z Was był bardziej zainteresowany sprawą http://www.gtathegame.net/?nr=2591 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 znalazlem kolesia z artwork-u : http://img72.imageshack.us/img72/5295/clayde.jpg 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 O prosze, sokole oko Coś mi sie zdaje, że niezły madafaker z niego będzie... albo psychol, sądząc po jego tatuażach Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) De Silva Murzyn aka CJ "Swir" (ten ze snajpa) +Jeden koles i prawie mamy CZTEROOSOBOWA ekipe z traileru no1., A MOZE JEDNAK COOP, co Wy na to? Edytowane 3 listopada 2012 przez Najtmer Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 O prosze, sokole oko Coś mi sie zdaje, że niezły madafaker z niego będzie... albo psychol, sądząc po jego tatuażach Zgnieciona pod kołami puszka po piwie coś może sugerować. Dobrze by było gdyby w GTA V stan nietrzeźwości trwał dłużej (z pół dnia) i dawał jakieś bonusy w walce. Niepoprawność polityczna zawsze występowała w GTA, nie rozumiem dlaczego do tej pory główny bohater nie mógł sobie bezpośrednio wypalić skręta, wciągnąć kokę czy kupić butelkę wódki. OK, w czwróce można było się nawalić ale nie bezpośrednio. Dla mnie to prędzej było prezentowanie możliwości silnika fizycznego EUPHORIA. Nie dało się tak grać. Inna sprawa, że Niko trzeźwiał przy podchodzeniu do pojazdów. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 3 listopada 2012 Autor Opublikowano 3 listopada 2012 Widoczki w dobrej jakości, czysty seks ^_^: 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Ostatni JAPIE*DOLEK*RVVAMAĆ jak to wygląda. Ja i mój Quad. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Na obydwu screenach widać ten sam budynek, patrząc na tę skale to prostą drogą ze screena a do screena b będzie jakieś 2 minuty samochodem....Ps.Mam więc nadzieję że to jedno z wielu miast.... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Widać go bo to odpowiednik najwyższego budynku w Los Angeles, moim zdaniem nie ma się co martwić o wielkość miasta LS, będzie z pewnością przynajmniej tak duże jak LC + Alderney z czwórki Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Oby,bo patrząc po tych 2 screenach wydaje się to bardzo małe,dlatego liczę że to tylko jedno z 2 czy 3 miast + tereny jakie są widoczne na screenie z ciągnikiem czy skok na spadochronie. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) Empire State Building też było widać na pierwszej wyspie w GTA IV, a długo się do niego jechało. Zakładam, że miasto będzie takie jak Liberty City. No i będzie jedno duże miasto, to już potwierdzone od roku. Najbardziej mnie ciekawią te góry. Edytowane 3 listopada 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Masny 343 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 http://img152.imageshack.us/img152/9546/screenshot20121103at132.pngNowe info dopiero w przyszłym tygodniu Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Ale gameinformer w czwartek ? Cytuj
Masny 343 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Tak, GI wyjdzie bez zmian Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Na obydwu screenach widać ten sam budynek, patrząc na tę skale to prostą drogą ze screena a do screena b będzie jakieś 2 minuty samochodem....Ps.Mam więc nadzieję że to jedno z wielu miast.... Widać go bo to odpowiednik najwyższego budynku w Los Angeles, moim zdaniem nie ma się co martwić o wielkość miasta LS, będzie z pewnością przynajmniej tak duże jak LC + Alderney z czwórki Jeszcze wracając...Poniżej zwróćcie uwagę na Empire State BuildingChoć na GTAforums ktoś ma te same obawy co do wielkości miasta. Powstał tam nawet specjalny wątek odnośnie tej kwestii. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Wiem, że jestem zacofany strasznie, ale dopiero teraz obejrzałem tą analizę. Oczywiście apetyt na GTA +10000000. I mam jedno życzenie. Żeby nas bohater mieszkał w domu. Dom z garażem, mieszkanie w blokach, takie jak w czwórce niezbyt mi się podobało Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 http://gta-five.pl/watek-curtis-snow-w-gta-v Ktoś kojarzy typa? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Curtis Snow ma podkładać głos pod jednego z bohaterów i możliwe, że będzie to ten typ co uciekał przed helikoptrem w trailerze. Swoją drogą podobni. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Nie wiem czy już było ale...Ogladajac trailer widac reklame stojaca na chodniku "piercing" (jak kabrio otwiera dach) - czyzby taki dodatek do tatuazy z SA?Druga sprawa na najswiezszym artworku (gosc na quadzie) w tle na silosie? widac grafiti stylem przypominajace to z SA. Czyzby powrot do malowania? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Analiza pięciu artworków z okładek pre-orderów. http://www.youtube.com/watch?v=ovfG_E33L1Q&feature=g-u-u Edytowane 4 listopada 2012 przez aux Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ogladajac trailer widac reklame stojaca na chodniku "piercing" (jak kabrio otwiera dach) - czyzby taki dodatek do tatuazy z SA? wyobrażasz sobie 45-50 letniego, grubaskowatego faceta w marynarce ktory lata z tatuażami i kolczykami w języku? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ale wlasnie po kolejnych screenach nie mozna byc juz pewnym ze czlowiek z balkonu bedzie protagonista/jedynym protagonista Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi