Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak 30 min w realu to mapa będzie ogromna, żeby nie przedobrzyli z tym terenem
zirytowało mnie strasznie że w GI pokazali tak chamsko podrasowane screeny, wolałbym zobaczyć coś prosto z gry a nie screen gdzie AA jest x16

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

admini i te wasze 2x minusy, no 30 min w realu to ogrom, zobaczymy co trailer pokaże może będzie coś z perspektywy trevora bo jego jeszcze nie pokazali na trailerze

nowy art xD

bracia-houser-o-dwoch-takich-co-skradli-serca_4bal.jpg

Edytowane przez BoroBoro
Opublikowano

Gdzieś widziałem porównanie mapy. Wg. pierwszych prognoz mapka ma być o trochę tylko mniejsza od tej z Just Cause 2. Taki teren + pieczołowitość Rockstar.

Niesamowite.

Opublikowano

Ja niestety nie jestem przekonany do wielu bohaterów, dlaczego ? Gdy gram w jakąś grę a tym bardziej w poprzednie części GTA próbowałem wczuć się w historię bohatera a nawet szukać wspólnego, a teraz będę rozpraszany i będę musiał przeskakiwać między postaciami :(.

• Plusik 1
Opublikowano

No właśnie (pewnie poza paroma misjami) nie będziesz musiał, na tym polega geniusz tego pomysły.

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby na końcu ginął którykolwiek z bohaterów. Przecież każdy z nich ma mieć unikalne zdolności, czyli np. po zakończeniu gry, gdy zostaje jeden bohater, nie moglibyśmy brać udziału w jakiś minigierkach itd. R* na pewno przyszykuje jakąś petardę na zakończenie. ;)

Opublikowano

3 grywalne postacie to najlepsza nowość jaką Rockstar wprowadzi do tej gry. Przecież to daje tak niewyobrażalne możliwości(o ile zostanie do dobrze wykorzystane) do poprowadzenia genialnej fabuły

Opublikowano

co do 30 min przejechania mapy to po pierwsze pewnie tylko plotka i fake, wczoraj w gazecie nie było tego, nie bylo tez zbytnio technicznego info wiec wątpie by byl podany konkretny rozmiar mapy

jeśli jednak by sie okazalo zbliżone do prawdy to w RDR przegalopowanie na koniu z jednego końca na drugi trwalo chyba z 15 minut, wiec zakładając że tu jedziemy samochodem, czyli o wiele szybciej niż na koniu to 30 min powinno dawac naprawde dużą odległość (chyba że ktoś to liczył z jakimś kluczeniem i kręceniem sie w koło po zakrętach, a nie parciem jak strzała z jednego końca na drugi)

ale tak czy siak i tak nie traktowałbym tej informacji poważnie jak na razie

Opublikowano

Ten Trevor przypomina mi Murdock'a z bardzo popularnego serialu puszczanego w PL w połowie lat 90, mianowicie 'drużyna A'. Ten Koles też był pieprzniety, pilot w dodatku :) veteran z Vietnamu. Gęba teez podobna, chociaż oryginalnego Murdocka wieki nie widziałem.

Opublikowano

Ten Trevor przypomina mi Murdock'a z bardzo popularnego serialu puszczanego w PL w połowie lat 90, mianowicie 'drużyna A'. Ten Koles też był pieprzniety, pilot w dodatku :) veteran z Vietnamu. Gęba teez podobna, chociaż oryginalnego Murdocka wieki nie widziałem.

mialem to samo skojarzenie.

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale z ciekawostek można jeszcze wyłapać:
-otwieranie i zamykanie dachu w kabrioletach
-zwierzęta (pewnie tylko psy) reagujące na obcych
-odmienne zachowania ludzi w zależności od tego kim aktualnie sterujemy lub w co jesteśmy ubrani

Całą resztę chyba w miarę porządnie streściłem tutaj: http://polskilive.pl/news/gta-v-najbardziej-rozbudowana-gra-w-historii/

Opublikowano

A jak Wam się podobają znajomi naszych protagonistów? Nie mogę się doczekać momentu, gdy w skórze Trevora poznam jego kumpla z sąsiadującej przyczepy kempingowej. "He's a paranoiac conspiracy theorist living in a neighboring trailer"... teorie spiskowe, NWO, Iluminaci, manipulacja mediów, Polska i Smoleńsk. Wydaje mi się, że z tym Panem na brak wrażeń i ciekawych misji nie będę narzekał. : )

Opublikowano

Zastanawiają mnie dwie rzeczy, o których nikt nie wspomniał jeszcze. Mianowicie:

1) Czy w grze pojawią się pociągi ? Na żadnym screenie takowego nie widać, żadnej informacji też nie było.

2) W EFLC był obrazek z wulkanem z plakatu ze studia filmowego w VC i napisem ' next stop '. Co on miał w końcu oznaczać ? Wszyscy myśleli, że kolejne GTA to będzie powrót do VC, a tak się nie stało.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

aha to dziwne bo wypowiadali się że do końca tygodnia będa dawać nowe info, Gi pewnie nie opisał wszystkiego co widział , inne czasopismo to zawsze inna perspektywa wiec skad te negatywne emocje ?

"exclusive GTA V content hitting every single day, all week long."

Edytowane przez BoroBoro
Opublikowano

myśle że to nic nadzwyczajnego, w koncu pierwszy też pokazywal kawalki gameplayu, tzn - nie był jakims kawałkiem filmiku albo teaserem , tylko pokazywal kawałki gry