Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Wciąż nie jestem w stanie ogarnąć w głowie choć po części, jak wielki będzie świat. Głównie chodzi mi tu o tereny poza Los Santos. Z każdym screenem jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiony. Dziesiątki godzin zajmie mi przetestowanie różnorakich pojazdów i zwiedzenie świata.

Opublikowano

Na tym najnowszym screenie z jeziorem widać jakiś "dziwaczny" samochód w dolnym lewym narożniku - jakieś pomysły cóż to może być?

Opublikowano

jakiś pickup?

Opublikowano

Tak jakby, ale nie do końca widać na nim kabinę (tak jakby miał tylko szybę czołową i nie miał dachu).

Opublikowano

Ten samochód to jakiś typowy rzęch, czyli taki uszkodzony i rozpadający się. W SA już takie jeździły po ulicach, pordzewiałe takie, na wsi można było często spotkać.

Opublikowano

w GTA 4 tez byly, u LJ rozwoziolo sie towar po handlarzach i byly dwa modele "rzęchów" o ile sie nie myle.

Opublikowano
Rockstar has already gone on record and said Grand Theft Auto V will be around five times bigger than its predecessor, and what’s visible from the chopper is about three-and-a-half times bigger than the sprawling deserts of Red Dead Redemption.
Opublikowano

No, 3,5 raza większy od RDR, a 5 razy większy od Liberty City, to trochę bardziej wiarygodna opcja.

Opublikowano

niektore fury mocno przypominaja prawdziwe, vide Audi R8 czy ten czerwony 2 posty wyzej, czysty Nissan GT-R :)

Edytowane przez dempsej

Opublikowano

Czyli o 17. Będzie się działo. :)

Opublikowano

Ciekawy patent się zapowiada z tym pokazywaniem przysłowiowego "faksa" - już sobie wyobrażam komentarze policjantów mijanych na chodniku ... :rofl2:

Opublikowano

grandtheftautovfinalart.jpg

Niezłą robotę ktoś odwalił :o Ciekawe ile czasu zajmuje zrobienie czegoś takiego i to jeszcze tak profi

Opublikowano

Tylna okładka dobra, ale przednią można lepiej zrobić.

Genialne podrobiony znaczek audi. No i te pierwsze screeny z IGN pokazując chyba jak naprawdę gra będzie wyglądać.

Opublikowano

rVRY1.jpg

Jeszcze nic pewnego ale coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Już teraz widać, że Rockstar wzięło pod uwagę to co wyczyniali moderzy z PCtową wersją GTA IV. Koniec z ciemnościami Liberty City i tym dziwnym filtrem, który miał przysłonić problemy z popupem. Teraz nie dość, że wszystko ma taki kolor jak powinno, to jeszcze popupu nie da się na tych screenach dopatrzyć. Ciekawe jak będzie to wyglądać w ruchu, na konsoli.