Mikołaj 348 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Eee, tam u nas na prowincji w Wawie już dawno GTA V wylądowało na jednym z budynków. Pobratańcy Obamy są 3 miesiące za murzynami z Polszy... Chociaż w tej kwestii jesteśmy przed nimi Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Grafika w gameplay trailer i tak mi wystarcza w zupełności 1 Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 dwa nowe art z covera <ok> 8 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 co do tego porownania screenow to po pierwsze printscreen z filmiku na jutubie zawsze bedzie mial gorszą jakość, po drugie na gameplayu powiedzial bym ze jest nawet lepsze oświetlenie postaci - widać po bokach rozbłysk od ognia wybuchu i postać jest podświetlona na pomarańczowo. a na fotce pokazowej cień zupelnie nie uwzględnia wubuchu tylko jakieś inne źródło śwatła (i w sumie jest zbyt wyrazisty i ostry ten cień, budynek w tle ma bardziej stonowane kolory) więc jak widać mimo lepszej ostrości i "jakości" fotki promocyjnej to tak naprawde grafika i oświetlenie wygląda realistyczniej na gameplayu Cytuj
Marian80 10 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 i tak sama gra będzie wyglądać gorzej niż na screenach czy trailerach, do dziś pamiętam tę papkę jak odpaliłem GTA 4 na Xie pierwszy raz, wtf. No i ten AA na materiałach promocyjnych, największa ściema z tego wszystkiego. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 ja kupie gta V na ps3 wrześniu, kto liczy na wersje next gen to ładny retarder 1 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 (edytowane) Graficznie musi byc jakis poziom, ale liczy sie zeby gameplayowo wyrabiala bo teraz wole odpalic klimatyczne GTA San Andreas, ktore oferuje znacznie wiecej niz GTA IV. Dla mnie GTA jest gra, ktora ma oferowac wiele atrakcji i ciekawe misje - tego niestety zabraklo w czworce, wiec mam nadzieje, ze w piatej czesci Rockstar nad tym popracuje, jak dla mnie lepiej gdyby na tym sie skupili, a nie na grafice. Wiadomo - gra musi jakos wygladac, ale w GTA nie to jest najwazniejsze. Edytowane 17 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Dla mnie GTA jest gra, ktora ma oferowac wiele atrakcji i ciekawe misje - tego niestety zabraklo w czworce Pisałem to już na forum parę razy, ale powtórzę, że trzeba nie mieć wyobraźni żeby się nudzić przy czwórce. O to chodzi w sandboxie żeby wejść do środka i samemu znaleźć ciekawe rzeczy do roboty. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Myślę, że chodziło o to, że w san adndreas mieliśmy więcej fajnych terenów, broni, kodów, pojazdów itd. do zabawy niż w gta 4. Nie ma to jak sobie pojeździć quadem po pustyni, poskakać na rowerze z najwyższej góry, albo polatać jetpackiem Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 SA było bardziej jajcarskie, zróżnicowane. IV była już nieco "poważniejsza" ale jak człowiek chciał to potrafił znaleźć sobie sporo atrakcji w mieście. od prowadzenia pojazdów mechanicznych w miejscach kompletnie do tego nie przeznaczonych po nieprzewidziane interakcje z NPC czy różnorodne i kreatywne sposoby mordowania ich bez wzbudzania podejrzeń policji taki mały bonus: R* wrzucił arta jednego z fanów, ponoć w paincie robiony. wszystkie możliwe postacie ze wszystkich odsłon serii. idealnie się nadaje na sticker bomb Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) Pisałem to już na forum parę razy, ale powtórzę, że trzeba nie mieć wyobraźni żeby się nudzić przy czwórce. O to chodzi w sandboxie żeby wejść do środka i samemu znaleźć ciekawe rzeczy do roboty. To nie kwestia wyobrazni tylko rozbudowania gry i mozliwosci jakie daje. To, ze w GTA IV byla duza mapa jeszcze nic nie znaczy, nie bylo tam co robic. W sandboksach zawsze mase czasu spedzam poza misjami, w czworce byly jakies minigierki i znajdzki, ale co z tego jak to wszystko bylo mega nudne. Just Cause 2 oferuje znacznie wiecej od GTA IV. Mam nadzieje, ze w GTA V bedzie wiele elementow z San Andreas - misje kurierem, karetka, straza i policja, do tego wyscigi, kupowanie kryjowek. Wazne tez zeby szukanie znajdziek bylo jakos nagradzane - np. bronia przed kryjowka jak w GTA III. Edytowane 18 kwietnia 2013 przez saptis 3 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) (...) jak w GTA III. IMO - nic dzisiaj nie przebije tej części. pierwsze spotkanie z nią, jak i misje to finezja. ta cześć wspominam najczęściej, mimo iz SA wyżej ustawiło poprzeczkę. Edytowane 18 kwietnia 2013 przez MEVEK 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Pisałem to już na forum parę razy, ale powtórzę, że trzeba nie mieć wyobraźni żeby się nudzić przy czwórce. O to chodzi w sandboxie żeby wejść do środka i samemu znaleźć ciekawe rzeczy do roboty. To nie kwestia wyobrazni tylko rozbudowania gry i mozliwosci jakie daje. To, ze w GTA IV byla duza mapa jeszcze nic nie znaczy, nie bylo tam co robic. W sandboksach zawsze mase czasu spedzam poza misjami, w czworce byly jakies minigierki i znajdzki, ale co z tego jak to wszystko bylo mega nudne. Just Cause 2 oferuje znacznie wiecej od GTA IV. Mam nadzieje, ze w GTA V bedzie wiele elementow z San Andreas - misje kurierem, karetka, straza i policja, do tego wyscigi, kupowanie kryjowek. Wazne tez zeby szukanie znajdziek bylo jakos nagradzane - np. bronia przed kryjowka jak w GTA III. Przecież były w GTA IV misje policyjne. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 CO ?! niemozliwe - to wszystko zmienia ! wiem ze byly..... Oj dobra bo zacznie sie offtop - napisalem, ze chce zeby byly w V (piatce). W czworce byly, ale brakowalo wielu innych - z poprzednich czesci Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 GTA V będzie takim San Andreas 2 z elementami Red Dead Redemption. Będzie tam co robić. Cytuj
Marian80 10 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 i z elementami z Max Payne 3, miejmy nadzieje Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 no i fajnie ale prosiłbym nie robić niepotrzebnego offtopa i bałaganu, tym bardziej bez epitetów. wkrętka na prima aprilis, ha ha, pośmiali się i tyle. w V będzie co robić bo i miejscówka bardziej ku temu sprzyja. słoneczko, plaża, różnorodne dzielnice, bardziej luzackie podejście. zważywszy na to co widzieliśmy na screenach i trailerach to kreatywnej aktywności nie zabraknie. LC było jednak bardziej surowe, zimne. jakoś nie wyobrażam sobie tam jazdy quadem czy rowerkiem lub innych mini gierek z poprzednich odsłon. chociaż np misja rowerowego kuriera byłaby spoko w IV. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 mogliby dać trzeci trailer Może dadzą 24 maja? Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Jakie są w końcu platformy docelowe? To prawda, że nie wyjdzie na obecną generację? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 PS3/X360, ludzie troszeczkę samodzielności, takie informacje to po 5 sekundach w Google można się dowiedzieć. 2 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 PS3/X360, ludzie troszeczkę samodzielności, takie informacje to po 5 sekundach w Google można się dowiedzieć. stary to jest forum o grach, jak Ci się nie chce odpowiadać na pytania to milcz. A admin niech sobie daruje usuwanie moich postów z tego tematu, bo wartościowych na 276 stron jest może 4. Co tak was boli, że zrobiliście żenujący dow(nene) w pisemku ?! 6 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Zaczynam sie gubic co jest glupim trollingiem a co niektorzy pisza z pelna powaga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi