Texz 670 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Rockstar to mistrzowie. Jak coś to się pokombinuje z ustawieniami TV i brak AA jakoś się przeżyje. Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Nowe GTA wygląda jak 3 gry w jednym... R* znowu rozwalą system. Wszystkie 3 postacie bardzo mi się podobają i nie mogę się doczekać aż zagram nimi wszystkim. R* <3 Aż nie mogę się doczekać co Rockstar zrobi na nowej generacji. :O Mistrzowie. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) R czerpie pełnymi garściami z filmów hehehe, zabieram się za oglądanie. Mamy już "Heat", "Sopranos","Depresja Gangstera" Edytowane 1 maja 2013 przez FlashGordon Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Roz(pipi)ałeś mnie Hevy że widzisz podobieństwo kuchni z rodziną Soprano Człowieku 90% kuchni w filmach zawiera wyspę na środku kuchni w USA, a w tamtym rejonie o basenie nie wspomnę, ale przecież są trzy leżaki , tia rzeczywiście (pipi)a podobieństwo. Już nie dodawajcie rzeczy których pewnie nie ma. 1 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Roz(pipi)ałeś mnie Hevy że widzisz podobieństwo kuchni z rodziną Soprano Człowieku 90% kuchni w filmach zawiera wyspę na środku kuchni w USA, a w tamtym rejonie o basenie nie wspomnę, ale przecież są trzy leżaki , tia rzeczywiście (pipi) podobieństwo. Już nie dodawajcie rzeczy których pewnie nie ma. nie przeszkadzaj im. Muszą sobie dogodzić porządnie w końcu majówka Cytuj
Haro 78 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Ja oglądając trailer, w którym trwa dyskusja Micheala z Żoną w kuchni, też zauważyłem podobieństwo do Sopranów. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 I co z tego jak znow gra bedzie chodzila w 20fps i na sama mysl o tym odechciewa sie grac, w szczegolnosci jak ktos lubi pograc sobie w Call of Duty albo posmigac w Gran Turismo,przejscie z 60fls na 20 bedzie baaardzo bolesne,osobiscie wole aby ta gra wyszla na obecna generacje i na przyszla,chcecie grac w 20 fps to grajcie ale ja chce betonowe 30fps i brak zabkow. Obym sie mylil i zeby gra chodzila plynnie a klatki byly stale a ilosc ich bedzie wynosila 30. 4 Cytuj
Haro 78 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 W obliczu klimatu, swobody, nieograniczonych możliwości i zabawy 20 fpsów jest niewielką ceną. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) Osobiście najbardziej podobał mi się trailer Micheala. Trevor to poje.b, a Franklin jest taki nijaki. Już jutro nowe info o GTA V. Nie mogę się doczekać. Oby tylko było po polsku. Edytowane 1 maja 2013 przez Ludwes Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Bo w trailerze Michaela jest najlepsza muzyka. Mi też się najbardziej podobał, może to też w sumie dlatego, że pokazuje zwariowane życie rodzinne. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Faktycznie, Queen rządzi. W pozostałych trailerach muza już nie jest taka fajna. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Cos czuje, ze to bedzie najlepsze GTA pod wzgledem muzyki w radiu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 "I'm rich. I'm miserable. I'm pretty average for this town" xD Michael i Trevor to bedzie miazga. Franklin jara mnie na razie najmniej ale pewnie tez da rade. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 W obliczu klimatu, swobody, nieograniczonych możliwości i zabawy 20 fpsów jest niewielką ceną. Dokładnie chyba taką zasadą kierowali się twórcy Drivera 2 na PSX Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 W obliczu klimatu, swobody, nieograniczonych możliwości i zabawy 20 fpsów jest niewielką ceną. No...niektorzy tutaj nawet konsoli nie musza posiadac, wystarczy kopia GTA V by zanuzyc sie w klimacie gry,(pipi)isz glupoty i tyle. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Chłopie, zacznij może puszczać bąki, bo unoszą Ci się do głowy i mózg Ci od nich gnije. Ciężko Ci zrozumieć, że nie wszyscy się tak spuszczają nad grafiką jak Ty ? 4 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Panowie, poczekajmy na jutrzejszy wysyp informacji i możemy zacząć wieszać psy na tej odtwórczej, niedopracowanej i kalającej dobre imię Rockstar odsłonie GTA. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 swoja drogą jak sie ma ten trailer i jutrzejsze informacje to wiadomości ktorą R podało 2-3 tygodnie temu że rpzez długi czas nic nowego nei zobaczymy? trollują nas chamy?;p ja mam nadzieje że bedzie masa pobocznych czynnosci do roboty, i niech mają jakies tam swoje nagrody, nawet niewielkie , np cieszyl bym sie jak by za rózne tematyczne zadania były odblokowywane dodatkowe stroje tak jak w RDR (oprócz oczywiscie strojów kupowanych w sklepie) Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) Czekam przede wszystkim na kolejne wieści odnośnie wielkości terenu. Czy te "is larger than Liberty City, San Andreas and Red Dead Redemption map combined" znów zostanie potwierdzone. Kilka godzin minie na wstępnym zwiedzaniu mapy zanim zabiorę się za jakąś misję. Co do płynności, to myślę, że utrzymie te 30 klatek. Potwierdzali to redaktorzy po ubiegłorocznej prezentacji w studiu Rockstar. Do 20 klatek pewnie spadnie podczas jakiejś zadymy, ale to można oczywiście przeboleć. Edytowane 1 maja 2013 przez Lukas_AT Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Chłopie, zacznij może puszczać bąki, bo unoszą Ci się do głowy i mózg Ci od nich gnije. Ciężko Ci zrozumieć, że nie wszyscy się tak spuszczają nad grafiką jak Ty ?Ale czy ja pisze cos o grafice? Ta na pokazanych trailerach jest tak nierówna jak różnica w grafice pomiędzy poszczególnymi częściami od Killzone 2 do Killzone 4, razi to strasznie ale to zostawiam akorat dla siebie i o tym nie pisalem bo nie gra sie w grafike tylko gre, mowie tylko i wylacznie o OBAWACH zwiazanych z iloscia klatek, nie wroze rowniez z fusow o tym jak bedzie tylko jak moze byc,ale niektorzy w tym temacie to nawet nie musza w ta gre grac by mnie z ziemia zrownac i stwierdzic ze to gra generacji. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Gdybym miał tego rodzaju obawy na co dzień to bym ku*wa z domu nie wychodził, bo po co się narażać. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Co do płynności, to myślę, że utrzymie te 30 klatek. Potwierdzali to redaktorzy po ubiegłorocznej prezentacji w studiu Rockstar. Do 20 klatek pewnie spadnie podczas jakiejś zadymy, ale to można oczywiście przeboleć. Oby, wiaze duze nadzieje z ta gra,dodatkowo cieszy fakt ze chwalona wersja ktora "plynnie chodzila" byla odpalana na PS3 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) Analiza trailera michaela (PL): Edytowane 1 maja 2013 przez terror Cytuj
popiol 16 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Siema Pany!O ile poprzednie trailery oglądałem niemalże z opadem szczeny, niedowierzaniem i wielokrotnie je odtwarzałem, tak koło tego przeszedłem całkowicie obojętnie, zero emocji, ale... przed pierwszym odpaleniem ściągnąłem go sobie na dysk w HD i odpaliłem na pełnym ekranie mojego starego już monitora LCD, który ma ładnych kilka lat i się przeraziłem. To wszystko jest tak niewyraźne, jedna wielka paćka, zero ostrości tekstur, nie tego oczekuje po najnowszych tytułach Sprawdźcie sobie i powiedzcie czy macie takie same wrażenie jak ja. Za drugim razem obejrzałem na YT w rozdzielczości 480p i na małym oknie i dopiero wtedy wyglądało to znacznie lepiej i znowu się podjarałem.Jednocześnie dzisiaj zacząłem się poważnie zastanawiać czy jak wyjdzie GTA V to odpalę je na swoim TV Samsunga 37" Full HD, ale nie jest to telewizor LED, ma już 4 lata z hakiem czy może znacznie lepiej będzie się prezentowała gra na nowym monitorze LED 24", który mam zamiar nabyć, mam nadzieję, że w najbliższym czasie. Co o tym sądzicie, na czym Wy byście odpalili w moim przypadku GTA V żeby się prezentowało jak najkorzystniej?I jeszcze jedna kwestia, tak sobie myślałem i wymyśliłem taką oto teorie - być może mądre głowy odpowiedzialne za marketing w siedzibie Rockstara stwierdziły, że strzałem w stopę jest ogłaszanie teraz, że GTA V trafi na next-geny w ulepszonej postaci, bo wiadomo, że spora liczba osób (większość, która zamierza kupić next-gena?) odpuściła by wtedy ten tytuł na przestarzałych już konsolach i czekała na premierę na next geny. Rockstar przecież doskonale wie jak ogromna jest baza posiadaczy obecnych konsol i że gra sprzeda się znakomicie, bijąc zapewne wszelkie rekordy. Według mnie może być tak, że poczekają ładnych kilka miesięcy po premierze, aż każdy kto ma kupić grę ją kupi i dopiero wtedy ogłoszą, że wyjdzie też port na next geny i zarobią potężną kasę drugi raz na tym samym, bo zapewne jakby to był konkretny port to cała masa ludzi, która i tak ograła już tytuł na teraźniejszych konsolach to i tak by się rzuciła na odświeżoną wersję. Poza tym to jest tak ogromna gra, że nie sposób ją ogarnąć na 4-5 platform jednocześnie, więc możliwe, że po premierze na X360/PS3 dopiero zajmą się portem na next-geny i być może PC. 7 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) blablabla Nie wiem co tam napisałeś ale CHOPOWI MOŻNA DAWAĆ OBROŻE I CHUSTKI W RÓŻNYCH KOLORACH Edytowane 1 maja 2013 przez mate5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi