BoroBoro 161 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 hmmm, mam nadzieję że radar który teraz jest to nie ostateczna wersja, nie widzi mi się coś ala to : Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Radarek z pochyłem terenu może być dobry przy dużych różnicach wysokości. W sumie mamy mieć skoplikowany teren do zabawy więc kto wie. Ciekawe jak będzie się prezentować mapa w menu. 3d ala google earth zamiast płaskiej powierzchni? Dlaczego tylko ja jestem entuzjastycznie do tego nastawiony? 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 (edytowane) podejrzewam że ta pochylona mapa bedzie podobna do tej z watch dogs: Edytowane 5 maja 2013 przez Yano Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Radarek z pochyłem terenu może być dobry przy dużych różnicach wysokości. W sumie mamy mieć skoplikowany teren do zabawy więc kto wie. Ciekawe jak będzie się prezentować mapa w menu. 3d ala google earth zamiast płaskiej powierzchni? Dlaczego tylko ja jestem entuzjastycznie do tego nastawiony? Mi też taka mapa przypadłaby do gustu. Zdecydowanie łatwiej można byłoby się odnaleźć w zapewne rozbudowanym świecie w GTA V. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Również nie mam nic przeciwko Taka mapa byłaby doprawdy fajnym rozwiązaniem by połapać się w tym gigantycznym świecie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 http://gta-xtreme.de/board/index.php?page=Thread&threadID=6753&pageNo=1 Siakiś tam wyciek eksluzywnej zawartości z wersji limitowanej. Nie wiem czy dać wiarę. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 bylo by spoko jakby mozna tez bylo zazywac narkotyki w gta5. a przynajmniej pic gorzalke jak w rdr. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 W 4 mozna bylo sie upic przeciez A narkotyki raczej nie przejda, bo na dzien dobry byloby Adults only. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Ludzie z GTAForums odwalili dobrą robotę na podstawie trailerów i zdjęć oraz 500 stron tematu wypłodził się prawdopodobny obraz mapy GTA V. 1 1 Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 W 4 mozna bylo sie upic przeciez A narkotyki raczej nie przejda, bo na dzien dobry byloby Adults only. fakt w 4 mozna bylo sie upic w ramach spotkania z romanem na przyklad. w rdr bylo to lepsze bo mozna bylo w kazdym momencie poprosic barmana o kolejke. narkotykow moze faktycznie nie dadza bo za duza kontrowersja ale moze zapgrejduja gorzalke do poziomu rdr. nie zeby mi tak bardzo zalezalo na symulatorze cpuna, mysle jednak, ze wbitka byla by lepsza z takimi dodatkami. co do mapki to wyglada interesujaco. 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 (edytowane) W 4 mozna bylo sie upic przeciez A narkotyki raczej nie przejda, bo na dzien dobry byloby Adults only. fakt w 4 mozna bylo sie upic w ramach spotkania z romanem na przyklad. w rdr bylo to lepsze bo mozna bylo w kazdym momencie poprosic barmana o kolejke. narkotykow moze faktycznie nie dadza bo za duza kontrowersja ale moze zapgrejduja gorzalke do poziomu rdr. nie zeby mi tak bardzo zalezalo na symulatorze cpuna, mysle jednak, ze wbitka byla by lepsza z takimi dodatkami. co do mapki to wyglada interesujaco. zamoczenie mordy wedlug wlasnego kaprysu bylo dostepne juz w balladzie takze tego w V nie zabraknie Edytowane 6 maja 2013 przez Heavy Deszcz Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 (edytowane) To ja jeszcze wrzucę jedną "mapkę". Pamiętacie jak w jednej z zapowiedzi mówili że obszar gry będzie większy niż mapy SA, IV i RDR razem? Jeden koleś na gtaforums porównał mapki dopasowując je do jednej skali a drugi koleś je "połączył". Edytowane 6 maja 2013 przez mate5 Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Co do wielkości mapy to ludzi ponosi fantazja raczej, Vice City miało być kiedyś 2x większe od Liberty City z GTA3 i wiadomo co z tego wyszło. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Ale za to San Andreas było 5 razy większe od Vice City. I nie było w tym przesady. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 W 4 mozna bylo sie upic przeciez A narkotyki raczej nie przejda, bo na dzien dobry byloby Adults only. fakt w 4 mozna bylo sie upic w ramach spotkania z romanem na przyklad. w rdr bylo to lepsze bo mozna bylo w kazdym momencie poprosic barmana o kolejke. narkotykow moze faktycznie nie dadza bo za duza kontrowersja ale moze zapgrejduja gorzalke do poziomu rdr. nie zeby mi tak bardzo zalezalo na symulatorze cpuna, mysle jednak, ze wbitka byla by lepsza z takimi dodatkami. co do mapki to wyglada interesujaco. zamoczenie mordy wedlug wlasnego kaprysu bylo dostepne juz w balladzie takze tego w V nie zabraknie o kurcze przegapilem ten motyw w balladzie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Ludzie z GTAForums odwalili dobrą robotę na podstawie trailerów i zdjęć oraz 500 stron tematu wypłodził się prawdopodobny obraz mapy GTA V. Looks fuckable. Pamiętajmy jakie detale miało Liberty City. Masa szczegółów. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Pamiętajcie, że obszar podwodny z racji swojego rozbudowania też jest liczony jako miejsce rozrywki więc naziemna strefa nie będzie jakaś gigantyczna. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Strefa naziemna to 3,5 Red Dead Redemption. 5 z wodą. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 W 4 mozna bylo sie upic przeciez A narkotyki raczej nie przejda, bo na dzien dobry byloby Adults only. W The Warriors można było brać, żeby odnowić pasek energii, oczywiście dało się też przegiąć. Cytuj
blade81tabris 12 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Strefa naziemna to 3,5 Red Dead Redemption. 5 z wodą. Dokładnie, obszar podwodny jest o te 30% mniejszy od lądu, ale i tak spore to będzie. RDR chyba jest identycznych rozmiarów co LC, to licząc 3x gta4 na same tereny lądowe+ jedna taka mapka pod wodą...oj będzie co zwiedzać. Zastanawia mnie wciąż jak chcą zrobić początek, od którego bohatera. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Strefa naziemna to 3,5 Red Dead Redemption. 5 z wodą. Dokładnie, obszar podwodny jest o te 30% mniejszy od lądu, ale i tak spore to będzie. RDR chyba jest identycznych rozmiarów co LC, to licząc 3x gta4 na same tereny lądowe+ jedna taka mapka pod wodą...oj będzie co zwiedzać. Zastanawia mnie wciąż jak chcą zrobić początek, od którego bohatera. Mimo, że jest trzech głównych bohaterów to wydaje mi się że Michael będzie takim "głównym głównym" Pewnie od niego się zacznie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Zacznie się od Franklina, tak było w demie, które ograły serwisy. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Zacznie się od Franklina, tak było w demie, które ograły serwisy. No i co z tego ze na demie od Frankina sie zaczynalo? To byla jakas misja wyjeta z pewnego etapu gry. Demo nic nie znaczy. Strefa naziemna to 3,5 Red Dead Redemption. 5 z wodą. Dokładnie, obszar podwodny jest o te 30% mniejszy od lądu, ale i tak spore to będzie. RDR chyba jest identycznych rozmiarów co LC, to licząc 3x gta4 na same tereny lądowe+ jedna taka mapka pod wodą...oj będzie co zwiedzać. Zastanawia mnie wciąż jak chcą zrobić początek, od którego bohatera. Mimo, że jest trzech głównych bohaterów to wydaje mi się że Michael będzie takim "głównym głównym" Pewnie od niego się zacznie. Moze zaimplementuja cos w rodzaju 3 "trailerow" na poczatku gry a po ich obejrzeniu bedziemy mogli wybrac kim chcemy zaczynac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi