Lukas_AT 1 209 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Rockstar na fejsie napisało po polsku o lokalizacji gry. Byłem w szoku jak to zobaczyłem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Single i multi na oddzielnej płycie - inne rozwiązanie raczej nie wchodzi w grę. ciekawe jak skoro przejście do multi ma być ponoć błyskawiczne, a tu komentarz "zmień płytę?" lol Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 A no fakt. Zapomniałem o tym. Dzielenie "kampanii" na dwie płyty to raczej trudne zadania dla sandboxa. A dzielenie terenu to już w ogóle głupota. Opcja z jakąś grubą instalacją na początek, albo 1 płyta. Cytuj
MaZZeo 14 244 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) :o EDIT: a w komentach pecetowe zje.bki żebrzące o wersję na blachę Edytowane 8 maja 2013 przez MaZZeo 3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Nie znam się ale to nie jest tak że cutscenki zajmują dużo miejsca i w taki sposób było podzielone LA Noire? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) LA noire fabularnie było na milion dvd pocięte, GTA V min 3 dvd to pewniak, wyjedziesz z miasta na wiochę i komunikat o zmianie płyty HEHEHE. Oby każda wersja chodziła w 720p, nie wiem co to za straszne plotki o GTA IV 640p krążyły po sieci. Mnie bardzo ciekawi czy mozna zebrać się cała kompanią do auta np Przełączyć na Trevora i spalić furę albo postrzelić innych heheh Edytowane 8 maja 2013 przez FlashGordon Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) Jeśli gra dzięki 640p ma chodzić znacznie płynniej, to wolę taką opcję. Edytowane 8 maja 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 jaki tekst w pl trailerze "znowu mam wyciągnąć PYTĘ?" Bożesz Ty mój....... Cytuj
popiol 16 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 co za news z tą lokalizacją. Moje chyba największe marzenie związane z serią GTA zostało w końcu spełnione. To zdecydowanie najlepszy news dotyczący GTA V od 25 października 2011r. czyli od oficjalnej zapowiedzi gry. Jaram się! A tak swoją drogą to wychodzi na to, że 2 lata bez jednego miesiąca upłynie od pierwszej oficjalnej zapowiedzi do jej premiery. 1 1 Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 2 płyty DVD na X'ie to raczej pewnik.. ale nie sądzę aby zmiana płyt wchodziła w grę. Jestem przekonany, że po prostu będzie wymagana instalacja przynajmniej jednej z nich to bylo by doskonale rozwiazanie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Co do newsa to się zgadzam świetne posunięcie, ale niestety nie rozwiązanie dla mnie, gdyż fabułę i konwersację zawsze ogarniałem. Co innego stację radiowe które są kwintesencją GTA tu często miałem problem Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 zaloze sie ze przy zmianie boheaterow trzeba bedzie zmieniac plyte hehhehe, to byloby dobre Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 @marek Niestety do rozmów w radio raczej nie będzie napisów tak jak w czwórce. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Na Xie sobie zainstalujecie. No co DLA TAKIEJ GRY NIE MACIE MIEJSCA NA HDD? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Dziwnie będzie grać w GTA z polską lokalizacją. Przyzwyczaiłem się do języka angielskiego w tej serii. Ciekaw jestem, czy bluzgi i inne przekleństwa będą dobrze przetłumaczone, a nie ocenzurowane, bo to byłby fail. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 niech dadzą napisy, wystarczy w zupełności. dubbingu w GTA iv sobie nie wyobrażam, małaszyński jako Nico? xd Cytuj
Kopyt123 2 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Dziwnie będzie grać w GTA z polską lokalizacją. Przyzwyczaiłem się do języka angielskiego w tej serii. Ciekaw jestem, czy bluzgi i inne przekleństwa będą dobrze przetłumaczone, a nie ocenzurowane, bo to byłby fail. W Sleeping Dogs nie były ocenzurowane( a odpowiada za lokalizacje ta sama firma) Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 krupek, obadałeś pl trailery? bluzgi są. nie wiem czy będą w takim samym stężeniu jak w oryginale ale nie odwalą farsy z cenzurą. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) To spoko, w Sleeping Dogs jeszcze nie grałem, więc dobrze, że mnie uświadomiliście Jeśli chodzi o polskie napisy to jestem na tak, zawsze to udogodnienie, gdy księ próbuje wszystko zrozumieć w dialogach i poleceniach. Osobiście, żeby zrozumieć angielskie dialogi muszę mocno wytężyć umysł i konkretnie się wsłuchać, co w grach jest trochę meczące, więc zawsze korzystam z angielskich napisów, a jak już są polskie to w ogóle fajnie. Dubbingu z kolei nie toleruję w grach. Edytowane 8 maja 2013 przez krupek1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Wy tak serio z dubbingiem? Poszło info, że tylko napisy. GTA zawsze było grane z angielskimi napisami, polski nie pasuje do tych wszystkich niggasów gadających slangiem, napisy nie oddadzą w pełni tego co twórcy zamierzyli. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Wy tak serio z dubbingiem? Poszło info, że tylko napisy. GTA zawsze było grane z angielskimi napisami, polski nie pasuje do tych wszystkich niggasów gadających slangiem, napisy nie oddadzą w pełni tego co twórcy zamierzyli.Nikt przeciez glosu nie wylaczy,a dubbingu nie bedzie,wiec jaki ludzie z POLSKI maja znow problem w uzupelnianiu zdan ktorych nie rozumia,skoro tego zdania po Angielsku nie zrozumia to jaki problem jest w przetlumaczeniu tego zdania nawet niepoprawnie bo nie po czarnuchowemu?Ludzie ogarnijcie sie...strasznie mnie w(pipi)ia to Polskie narzekanie,jak jeden z drugim jest taki nigga to niech (pipi) z Polski do Anglii i kupi sobie w sklepie za rogiem angielska wersje. 3 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Screeny oraz zapowiedz magazynu "EDGE" 4 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 a kiedy wychodzi ? bo sądziłem że miał już wyjść Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Pierwsze skojarzenie - DRIVER z PSX'a (przy czym takie auto było tylko w demku). 1 Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 genialnie się zapowiada to GTA, a jeszcze piękniejsze jest to, że będzie w zniżce -50% w Kompanii Graczy, rekord wszech czasów w kraju w sprzedaży gry konsolowej wg mnie pewny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi