Opublikowano 13 sierpnia 201311 l niedorzeczne to są twoje łydy To nie Roziego. GTAV na pewno będzie na PC, a co do XO i PS4 to nie wiem.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Ja zdaje sobie sprawę z upiększania screenów, spodziewałem się jednak wygładzania krawędzi i wstawiania blura a nie podmienianiu textur.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l A ja myślę że wersja na next-geny wyjdzie razem z PC jako "Complete Edition", czy coś w tym stylu. Obstawiam wiosnę 2014. Oni dobrze wiedzą że sporo fanów wyda jeszcze raz kasę na ładniejszą wersję. Nowe obrazki śliczne, urzekł mnie zwłaszcza ten z ziutkiem popylającym na quadzie przez góry.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l ale weźcie myślcie sobie o tych konwersjach po cichu no co człowiek chce poczytac jakieś spostrzeżenia dot. nowych screenów/info to najpierw musi się przekopac przez kilka stron bullshitu speców wróżących z fusów po porannej kawie
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Myslę ze Complete Edition mozemy spodziewac się na next geny nie wczesniej niz wiosna 2015
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Zależy czy wersja na nextgeny to będzie po prostu gta 5 z pc z ustawienia high czy coś więcej.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l poznajecie ???XDDDDDDDDDDDDDDDD To jest oryginalny screen, czy jakiś fanmade ? W tle widać stadion w LS, tak jak to miało miejsce w San Andreas. Tak dla sprostowania, bo ktoś wcześniej wspomniał, że to budynki w centrum. Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez krupek1
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l poznajecie ???XDDDDDDDDDDDDDDDD To jest oryginalny screen, czy jakiś fanmade ? W tle widać stadion w LS, tak jak to miało miejsce w San Andreas. Tak dla sprostowania, bo ktoś wcześniej wspomniał, że to budynki w centrum. Pojawił się na oficjalnej stronie V, w tym "przewodniku" po Los Santos. http://www.rockstargames.com/V/lsbc/friendly-neighbors Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez grzes!ek*ps2
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Czy ktores GTA wyszlo zremasterowane na kolejnej generacji? No wlasnie, wiec radzie sie zbytnio nie napalac, zeby nie bylo pozniej zawodu. Wersja PC to pewniak na wiosne 2014
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Tak sie buduje hype krasnale a nie ubi z tym swoim "patrzpsem" - wypuszczaja 10 filmików z tym samym gameplayem inaczej zmontowanym, na dodatek im nowszy gameplay tym wygląda gorzej od poprzedniego... Tu mamy tytuł na stare konsole co zjada wszystko co ma być na next genach na śniadanko jak parówki z keczupem... Miasto, tuning, spadochrony, samoloty, przedmieścia, wsie, łodzie podwodne, nurkowanie, skutery, fabuła, fizyka, grafa O_O edyta: MUZA Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez kermit
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Czy ktores GTA wyszlo zremasterowane na kolejnej generacji? No wlasnie, wiec radzie sie zbytnio nie napalac, zeby nie bylo pozniej zawodu. Wersja PC to pewniak na wiosne 2014 No niby nie (nie licząc smartphonów), ale też żadne GTA nie wychodziło 2-3 miesiące przed premierą next gena... Zresztą ja i tak mam w to wbite. Jak będzie to kupię, za kilka lat aby przejść raz jeszcze wersje Full HD, jak nie to też spoko, bardziej zmęcze wersję HD Ready
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l ... Rzeczywiście śnieg. Ale mają takie cuda w Kalifornii? O.o A mówią, że amerykanie są głupi.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Ja pyerdole co to za gra bedzie. W sumie miesiac zostal. Hype rosnie z kazdym dniem, jestem obecnie na etapie walkowania trailerow. Juz wiem ze ten weekend (14-15 wrzesnia) to beda najbardziej ciagnace sie dni w mojej growej karierze Watpie zeby muve dostarczylo gre 13stego (piatek). Bardziej licze ze 16stego w poniedzialek zagram, w najgorszym wypadku 17 na premiere. Zamowilem edycje specjalna na X360 tak w ogole
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Ja czekam na kod od kompanii graczy na zniżkę 50%.<ceb> Mam nadzieje, ze będzie się dało wykorzystać na gtav.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l wątpię, chyba nie będą takiego hitu od początku sprzedawać za pół ceny, to strzał w kolano
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Dzisiaj bedzie live stream z tego multi, czy tak jak ostatnio filmik na yt?