Homer S 197 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Ufff. Myślałem, że to exe to downloader. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Imo bezsensowny ruch. Mogli wrzucic to na PSS tydzien przed premiera ale nie prawie miesiac. Kilka dni i ktos to uruchomi jak nic. Od tego czasu chyba trzeba bedzie odciac sobie neta bo spoilery beda wszedzie wyskakiwaly Edytowane 23 sierpnia 2013 przez schabek Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Info o trofeach które były jako sekretne: The GTA V trophies were released a few days ago, but the 11 secret ones were not...now with this release, here they are: - Welcome to Los Santos: You repo'd a car and raced it through the heart of a sun-soaked metropolis.- A Friendship Resurrected: With friends like this who needs enemies?- A Fair Day's: It's time for a little getaway.- The Moment of Truth: You have uncovered the truth about Brad.- To Live or Die in Los Santos: Completed the final mission.- Diamond Hard: You cleaned out Vangelico to pay back Martin Madrazo.- Subversive: You stole an experimental super weapon from Merryweather... and gave it back.- Blitzed: You performed a classic blitz play.- Small Town, Big Job: You made a big impression at the Paleto Bay Chicken Festival.- The Government Gimps: You recovered sensitive information from a highly defended federal building.- The Big One!: This ain't no dream no more. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) So jelly ;F ... Ponoc mozna pre-loadowac z PS store'a. Liczylem na troche inny motyw podczas podswietlania .exe bo ta blondyna juz mi sie "przejadla" Jednakże dotychczas nikt nie uruchomił. Ktoś tam mówi, że jest to możliwe i to kwestia godzin lub dni, ale na razie jeszcze nikt nie gra. Wypakowano też takie rzeczy jak stacje radiowe czy obrazki trofeów/achivementów. e: Ja osobiście uważam, że nie zrobią nic do samej premiery. No kurde, naprawdę tak trudno zaszyfrować kod gry ? Edytowane 23 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 a ja bym chciał by uruchomili tą wersję pre-load - przynajmniej by było jasne jak z frameratem w trakcie gry na ps3 Cytuj
Grzes!ek 37 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Wypakowano też takie rzeczy jak stacje radiowe Wiadomo coś o możliwości dodania własnej muzyki?? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 O co dokładnie chodzi z tą zniżką na PSN? Jak złoże preordera to mam 75% zniżki na tytuły od R*? Bo wchodzę sobie na Store a tam moge dodac GTA IV: Complete Edition za 31zł, ale boje sie że automatycznie mi zapreorderuje piątkę za 280zł xD Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Przecież ta zniżka to śmiech, skoro gra kosztuje 279. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) no ale dodaje sobie do koszyka tą Complete Edition i normalnie moge kupic, ale boje się czy czasem nie ma jakiegoś haczyka że automatycznie ściągnie mi z karty jeszcze 280zł edit: kupiłem i żadnych niespodzianek nie było 31zł za podstawke i wszystkie dodatki elegancko na dysku to dobry interes Edytowane 23 sierpnia 2013 przez maciucha Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Wydawcy chyba zdają sobie sprawę z tego, że ktoś by mógł to uruchomić. Zapewne to, co się ściągnie, to i tak będzie niekompletna gra. W dniu premiery może się dodatkowo pobrać np. 100MB, bez którego nie da się uruchomić gry. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 te ceny w PSS w stylu 280zł to jakas ostra (pipi)nia pamiętam jeszcze rok-dwa lata temu kupowałem nówki na premiere za 189zł... a teraz w sklepach jak dobrze pójdzie 209-219, a na PSS 280 zeta, co to kurde ma byc? ludzie sie obawiali że gry podrożeją na nextgenach, a tymczasem już teraz to zrobiły.. co za (pipi)e Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 co oni nagrywają na te płyty? powiedzmy, że kupie te gta xii i co? w środku ziemniak, flacha wódy czy jakieś starsze gta? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 To są najczęściej zmodowane starsze części GTA. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Po ptokach: http://www.reddit.com/tb/1kxjhx W przeciągu kilku dni zobaczymy działającą grę. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 To ja spadam stąd i nie wchodzę przynajmniej do października Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Jakieś gameplaye z otwartego świata bardzo chętnie obejrzę, ale z fabuły czy misje absolutnie nic. 1 Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Dokładnie, też chętnie zobaczę jak prezentuje się miasto i kawałek świata w ruchy ale nic poza tym. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Czy zydboks tez bedzie mial mozliwosc predownloadu gta5? Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Nie będzie miał. 5 lat temu byli verbatimowcy, teraz piraciki z plejstejszyn. Farsa, tym śmieszniej że przecież zawsze przeciek wynikał z ukradzionej w tłoczni kopii, a tutaj prosto z PSN ściągają gierkę. Co za kpina kur.wa. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Debilizm. Prawie miecha przed premiera R* czy tam Sony wrzucilo gre do neta, i co liczyli ze taka produkcje beda mogli zabezpieczyc przed piratami jakimis smiesznymi kodami czy chvj wie czym? No kurrrwica mnie strzela jak se pomysle ze zaraz zlodzieje beda grac w piatke a ja jeszcze tyle nusze czekac chociaz gameplaye z miasta itp chyba poogladam. Wgl (pipi)a ciekawe jak tu uniknac spoilerow. Serio chyba do premiery bez neta trzeba bedzie zyc Edytowane 23 sierpnia 2013 przez schabek Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Heh, zapowiadają się 3 tygodnie bez 4chana, neogafa, a pewnie i forumka. Słuchajcie, to jak ściągne teraz tego "preordera" z PSN, to o godzinie 00:00 17.09 nie powinno być cyrków z odpaleniem no nie? Ktoś brał w ten sposób TLOU? Dużo megabajtów dociągaliście? Boje się po prostu, że trzeba będzie ściągnąć np. kolejne 10 gb, a tu serwery nie wyrobią. Edytowane 23 sierpnia 2013 przez ragus Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Ja bralem tak Fife. Nic nie musialem pobierac, konsola musiala byc tylko na sekunde podpieta do neta i tyle. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Po ptokach: http://www.reddit.com/tb/1kxjhx W przeciągu kilku dni zobaczymy działającą grę. Nic nowego nie napisał, na forczynie już też to linkowali. Właśnie to cytowałem mówiąc "to kwestia godzin lub dni". Ja bym tam czekał na rozwój wydarzeń, spokojnie. Ale jak gra naprawdę padnie to będzie potrójna beka: - znowu piraci nie dość, że za darmo, to jeszcze szybciej zagrają - święte Sony pierwszym obozem, który będzie napier,dalać w pirata (PC-towcy piraty, hehe, dobre sobie) - Sony + R* odwalą największą gałę w historii dając piratom czystą wersję GTA V miesiąc przed premierą Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Słuchajcie, to jak ściągne teraz tego "preordera" z PSN, to o godzinie 00:00 17.09 nie powinno być cyrków z odpaleniem no nie? Ktoś brał w ten sposób TLOU? Dużo megabajtów dociągaliście? Boje się po prostu, że trzeba będzie ściągnąć np. kolejne 10 gb, a tu serwery nie wyrobią. No nie ma raczej pewności że te 18 GB to jest wszystko. Możliwe że będzie trzeba coś dociągać, może te typy co zhakują dadzą jakieś info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi