Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

super, że złamali - zaraz zobaczymy jak to działa, jeszcze nie daj boże się okaże, że gta v ostro traci klatki i działa jak gta iv na ps3 i jeszcze będziecie dziękować, że tą wersję z psn złamali

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

super, że złamali - zaraz zobaczymy jak to działa, jeszcze nie daj boże się okaże, że gta v ostro traci klatki i działa jak gta iv na ps3 i jeszcze byście dziękowali, że tą wersję z psn złamali

To jest jedyny plus, bo ja jeszcze nie zamówiłem, a waham się którą wersję brać właśnie.

Opublikowano (edytowane)

A prawda to ze cyfrowa wersja na xboxa jest o 2-3gb mniejsza od tej na ps3 o_O ? 

No bo zawiera tekstury o niższej rozdzielczości. ;)

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

te ceny w PSS w stylu 280zł to jakas ostra (pipi)nia :confused:

pamiętam jeszcze rok-dwa lata temu kupowałem nówki na premiere za 189zł... a teraz w sklepach jak dobrze pójdzie 209-219, a na PSS 280 zeta, co to kurde ma byc?

ludzie sie obawiali że gry podrożeją na nextgenach, a tymczasem już teraz to zrobiły.. co za (pipi)e

Jak widać sugerowana jakiś czas temu cena przez Sony w końcu się urealniła :( Teraz nawet preordery w sieci na gry typu Fifa, BF, GTA itd minimum 249zł.

Opublikowano

nie ogarniam czemu oni to dali do zassania już teraz... może to jakaś specjalna wersja z autodestrukcją i każdemu kto ją odpali bez łatki dostępnej w dniu premiery będzie rozwalac konsole i banować konto? XD

ja tam licze że kupie pudełkową wersje w ultimie na 2-3 dni przed premierą

Opublikowano

Trochę lipton z tymi sztywnymi datami gier, gdyby przejść w 100% na cyfrową dystrybucję to wszystkie premiery dałoby się przyspieszyć o kilka tygodni. 

W sumie teraz też by się dało, ale pudełkowcom by chyba serduszka popękały :D

Opublikowano

gta5 wycieknie przed premiera? super poogladam sobie na yt o ile R* nie bedzie scigac uzytkownikow i zadac kasowania filmikow na bierzaco. moglo by to gta5 i na Xa wycieknac, nie pogniewal bym sie.

Opublikowano (edytowane)

Motyw z czwórki lepszy, zdecydowanie. 

BTW. Ja zobaczę filmik, bo sam jestem ciekaw czy R* prawdę mówiło o tym, że trailery i niby sceny z gry były z wersji konsolowych, czyli PS3 a nie z PS4 :P

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

gta5 wycieknie przed premiera? super poogladam sobie na yt o ile R* nie bedzie scigac uzytkownikow i zadac kasowania filmikow na bierzaco. moglo by to gta5 i na Xa wycieknac, nie pogniewal bym sie.

nie po oglądasz - gierka jest na ps3 (psn) i to bez cracka/licencji - możesz pobrać ale i tak zagrasz dopiero w dniu premiery (no chyba że złamią zabezpieczenie wcześniej)

waży 17,20gb

Opublikowano

Boże jaki ból dupy mają niektórzy. 

TAK, PIRACI ZAGRAJĄ JUŻ ZARAZ, NIE MUSZĄ ZA NIC PŁACIĆ, WIĘKSZOŚĆ SKOŃCZY GIERKĘ ZANIM W OGÓLE ZAGRACIE. DEAL WITH IT.

Ja tam sobie grzecznie poczekam na kolekcjonerkę, po prostu trzeba będzie ograniczyć działy gierkowe w internecie przez chwilę, żeby się nie naciąć na spoilery.

Opublikowano

Ślepa wiara, że już za 3 dni jakiś hakier na swoim laptopie odpali GTA z plików udostępnionych na PSN jest całkiem wesoła, na pewno R* taki miało plan, słyszałem, że nawet pliki .exe z wersji na PC dostarczyli  :potter: A nawet jeśli ktoś odpali, to tylko zadziała na korzyść R* i jeszcze bardziej podbije hype na zakup w dniu premiery.

Opublikowano

na wypadek gdyby ktoś nawet screenów unikał: dziwaki

Lucky Triangle

pose3.png

dawn-small.jpg

jak zwykle zwała po całości. polecam dokładnie obejrzeć stronki :D

Opublikowano

Pliki exe xD

Widzę same spece tutaj siedzą.

Żeby odpalić gierkę, trzeba złamać klucz, który ma 16^32 kombinacji. To może trochę potrwać, ale ewentualnie osiągną cel. Pytanie tylko, czy to już cała gra, czy czegoś będzie w niej brakować.

Opublikowano

ta, postaci. odpalisz grę ale nie będziesz miał czym świata zwiedzać.

jakoś trudno mi wierzyć, że R* od tak wrzucił grę do pobrania. na bank się jakoś zabezpieczyli.

poza tym co niektórzy robią za duży dym wokół tego. przecież to nie koniec świata.

Opublikowano

Pliki exe xD

Widzę same spece tutaj siedzą.

Żeby odpalić gierkę, trzeba złamać klucz, który ma 16^32 kombinacji. To może trochę potrwać, ale ewentualnie osiągną cel. Pytanie tylko, czy to już cała gra, czy czegoś będzie w niej brakować.

Widze, że szydera zbyt zakamuflowana jest momentami ;)