JaMaJ 46 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 Marzy mi się możliwość utworzenia własnej playlisty (wybierałoby się jako stację radiową po prostu) z radiowych (lub własnych wybranych z neta, ale to już nie na konsoli raczej więc odpada) utworów dostępnych w grze.. Btw. było gdzieś może wspominane czy będzie możliwość odtwarzania muzyki z telefonu? Wydaje mi się, że gdzieś o tym czytałem, ale pewności nie mam. Michael'a było widać ze słuchawkami na uszach, to nie widzę innej możliwości. Może nie naszą własną muzę, ale radio będziemy mogli zapuścić podczas pieszej wędrówki na Mount Chiliad A co do tych wszystkich nadchodzących leak'ów. Pamiętam doskonale jak szukałem na tubie filmików przed premierą GTA IV. I jak zobaczyłem jak Niko kradnie samochód, potrąca przechodnia (Euphoria w akcji!) to już potem nie miałem takiego podjarania jak sam grałem. A tak joincik, rozpakowanie kolekcjonerki, piwko, kolejny joincik w czasie instalacji i jazda:) I potem jak zawsze na drugi dzień nie pamiętam jakie misje grałem;) Ale za to można kończyć grę po raz drugi i nie pamiętać ogrywanych już kiedyś akcji;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 Caly soundtrack to podobno 30-35 godzin muzyki. Jak to wypada w porownaniu z innymi grami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 San Andreas to np. 8h muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 No to na wypasie. W GTA IV słuchałem prawie tylko Vladivostok FM i mi się w ogóle nie nudziło, to w V tymbardziej;) Fajnie, że podczas edycji wyścigów w GTA Online będzie można ustawić muzykę jaka będzie się automatycznie włączać na początku wyścigu - będzie można zbudować klimat;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Coś się pojawiło w sieci, ale zostało usunięte przez Take 2. Zaczynam się mocno martwić. :confused: https://www.youtube.com/watch?v=hRp9IU6-Ipw EDIT: Na gtaforums.com piszą jednak, że nie ma się o co martwić. http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=576228&st=0 GooD-NTS have now told me that the game cannot be cracked and he is the only person you can trust- New RPF7. Looks like RPF6 from RDR but something is different.- Audio format (.AWC) is same like in Max Payne 3 and RDR as we expected.- All real RPF archives in containers (part*.rpf). I think in PC version we will have real RPFs not part*.rpf.- At the current time no one can play the game or get encryption keys.so for those worrying no it won't leak that soon allthough it will leak in a different ways but not through this of course not.devs and publishers are not stupid. you can pre-load so many games and sh*t gets NEVER hacked before release.Use your goddamn brains. Edytowane 23 sierpnia 2013 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 na gtaforums był leak dialogów z filmików i niedługo ma pokazać się zakończenie :C Czas powoli się żegnać z internetami,pirackie (pipi)y!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 Już się chyba natknąłem na jednego, ale małego spoilera. Rzekome audio, które wyciekło do sieci, zawiera też informacje z radiostacji. Może to ściema, ale bądźcie wszyscy czujni. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Na GTAForums przesłuchu.ją właśnie scenki z gry (przesłuchu.ją, nie oglądają) i rzeczywiście pewnie w końcu trafią na zakończenie, więc zachowanie ostrożności wskazane. Edytowane 23 sierpnia 2013 przez lothronik Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Leak ze stacjami radiowymi jeszcze przeboleję. Szykuje się naprawdę rewelacyjny OST. Na tym jednak chyba poprzestanę. A tak lubiłem włazić na /v/ i reddita ... edit: trafiłem na małego spoilera O KOOOOOOOOORVA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Jak dobrze, że ja nie wchodzę na te różne internetowe zakamarki. Ograniczam teraz strony growe do minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Wersja na PSS ma polskie napisy https://skydrive.live.com/?cid=7732dec98e24f8ad&id=7732DEC98E24F8AD%21289&v=3&sff=1&authkey=!AJK9TZCjGPkj2H8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 A już myślałem, że będzie podobny cyrk jak to było w przypadku Pejna 3. Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Beka, biczujecie się i krzyczycie że boli Dajcie se bana na te wszystkie stronki, fora i twittery. Radzę też uważać na komentarze na PPE, Poly i innych. O ten topic jestem spokojny, nasza kochana moderka czuwa Już tak blisko premiery że damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 No ja obecnie odwiedzam newsy na ppe, cda bez czytania komentarzy. Raz się naciąłem na spoiler z końcówki Batmana: AC w newsie kompletnie o czymś innym. A gdybym popsuł sobie zabawę z GTA V przez głupi błąd przeczytania komentów długo bym sobie tego nie darował, w końcu to Mesjasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) O ten topic jestem spokojny, nasza kochana moderka czuwa Tak jak i czuwała przy premierze GOW III, RDR, Heavy Rain czy ostatnio TLOU. Szybki wpis w komentarzach czy w głównym temacie z grą i masz pozamiatane bo nie da się tego kontrolować, a debili i zawistników nie brakuje, również na tym forum. Edytowane 24 sierpnia 2013 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Macie loading theme, tylko się nie zesrajcie od spoilerów http://www.youtube.com/watch?v=95KPEfrHrr8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) Aktualne info:Audio wyciekło, na 95% jest prawdziwe.Gra nie została złamana, nikt jeszcze nie zagrał w GTA. Wszystkie materiały (oprócz wspomnianego audio) to fejki. Ekran startowy to też fejk. Ten Main Theme to fejk.Dziękuje. Edytowane 24 sierpnia 2013 przez kaz_ Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Main theme dobrze że fejk, bo dość słaby na tle poprzednich częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Trochę lipton z tymi sztywnymi datami gier, gdyby przejść w 100% na cyfrową dystrybucję to wszystkie premiery dałoby się przyspieszyć o kilka tygodni. W sumie teraz też by się dało, ale pudełkowcom by chyba serduszka popękały Nie pomyślałeś o posiadaczach konsol z małymi dyskami lub bez dysków... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 W ogóle jaki shitstorm w necie. : DRzekome screeny, zdjęcia płyty, pliki z grą na torrentach. Wszędzie panuje chaos i dezinformacja. Nawet scenowcy trollują, że już grają. Uwielbiam internet <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Nie boisz się tak buszować po necie, bo przypadkiem możesz trafić na spoilery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Spoilery z czego? Mnie tylko ciekawią informacje, czy gra została już złamana, czy nie. Jeżeli dostanę potwierdzenie to zamykam internet i znikam do 17.09 Co do audio to z tego co mi wiadomo to wycięty został czysty plik z dźwiękiem. Te listy ze stacjami mają wątpliwą wiarygodność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 To prawda, że do typa z gtaforums który rozpracowywał psnowy leak wpadła Brygada Antyterrorystyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 tak nazywa się BUGSTARS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi