Oski918 63 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Główny theme z GTA V http://www23.zippyshare.com/v/76785133/file.html. Pasuje do poprzednich części i wpada w ucho, więc faktycznie może być prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 To jest chyba loading theme nie main theme. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 to nie jest main theme to jest fake, ludzie już jesteś setna osoba która to wkleja wyjdz i nie kuś spoilerami/muzyką z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 To jest chyba loading theme nie main theme. Faktycznie, pomieszało mi się. to nie jest main theme to jest fake, ludzie już jesteś setna osoba która to wkleja wyjdz i nie kuś spoilerami/muzyką z gry A masz potwierdzenie że to fake? No ale ok, więcej nie będę wklejał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 śmieszą mnie te spoilery, GTA to sanbox, kogo obchodzi co sie stanie w jakiejś tam misji, zwłaszcza przy trzech bohaterach i formule gta "rób co chcesz" (co prawda spoilery co do końcówki RDR mogły zaboleć ale to nie to samo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Chciałem skomentować to ostatnie zdanie ale nie będę spoilować. Inteligentni domyślą się o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Niektórych jednak obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Więc mówisz, że nie obchodzi Cię to jak gra zakończy się fabularnie ? Bo moim zdaniem to może być finisz na miarę oscarowego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Yano, nie jesteś wyrocznią. wiem, możesz czuć się tym zawiedziony. to że Ty masz to gdzieś to nie znaczy, że wszyscy tak mają. osoby, które mają wyrąbane na fabułę to pewnie zaledwie promil ogółu więc niech Cię to śmieszy gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Co do spilerów, to aż strach przeglądać ten temat teraz, żeby ktoś czegoś nie wrzucił znów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Dla mnie fabuła w GTA mimo wszystko to główny element. Twist w VC, twist w SA, prawdziwy powód przyjazdu do LC Niko. To naprawdę jest świetne, więc 5 dowali do pieca ostro, wiem to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Bardzo dobrze że z tego wycieku nic nie wyszło. Jednak na tydzień przed premierą gra i tak wycieknie do sieci z retailowej wersji. Bede was informowal na biezaco i podsycal atmosfere jak za czasow GTA IV. Teraz to samo, preorder zamowiony a i tak nie wytrzymam do premiery. Muahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Bardzo dobrze że z tego wycieku nic nie wyszło. Jednak na tydzień przed premierą gra i tak wycieknie do sieci z retailowej wersji. Bede was informowal na biezaco i podsycal atmosfere jak za czasow GTA IV. Teraz to samo, preorder zamowiony a i tak nie wytrzymam do premiery. Muahahaha. +1, najlepsze zabezpieczenie przed spojlerami to być najszybszym :]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) Co do spilerów, to aż strach przeglądać ten temat teraz, żeby ktoś czegoś nie wrzucił znów. Panika trochę się pojawiła, ale po przemyśleniu dochodzę do wniosku, że tak wielki koncern, w dobie piractwa i łamania zabezpieczeń, nie jest głupi i nie wrzuca całej - kompletnej - gry do sieci na miesiąc przed premierą... Myślę, że nie ma czego się obawiać. Wypłynąć może coś z retailowej wersji. Złodzieje w sklepach i fabrykach będą chcieli się do niej dostać, bo na grę panuje wysoki popyt. Również kopie recenzenckie powędrują niedługo do swoich właścicieli. Ale powiem Wam, że hype mnie solidnie złapał. Dawno już nie czułem czegoś podobnego przed premierą gry. Edytowane 24 sierpnia 2013 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) Yano, nie jesteś wyrocznią. wiem, możesz czuć się tym zawiedziony. to że Ty masz to gdzieś to nie znaczy, że wszyscy tak mają. osoby, które mają wyrąbane na fabułę to pewnie zaledwie promil ogółu więc niech Cię to śmieszy gdzie indziej. oczywiście że nie jestem wyrocznią i rozumiem że ktoś może mieć podniete fabułą GTA5, i świetnie ale ja osobiscie traktuje gta5 jako wielki świat do zwiedzania i robienia tysiąca rzeczy, a fabuła to tylko jedna z nich, mimo że można sie domyślać że w trakcie fabuły bohaterowie będą napadać na banki (to wiadmo z dotychczasowych informacji), i można sie domyślać że na końcu stanie sie coś widowiskowego i z przytupem, i spoko że kogoś to podnieca. ale ja osobiście nieco inaczej odbieram GTA, zarówno VC jak i SA przeszedłem i fabuła mną niespecjalnie ruszyła, była tylko jednym z bajerów, bo po przejściu fabuły grałem jeszcze ze 2, 3 razy tyle i poprostu bawiłem sie światem, i pewnie w gta5 będzie podobnie, fabuła i jej misje będą poprostu jednym z bajerów do wykonania w czasie gry (gta4 nie komentuje bo przyznaje że nie skończyłem fabuły). tylko dlatego tak mowie, ale jeśli dla kogoś fabuła w gta jest najważniejsza to spoko, niech mu będzie. ja nie zamierzam spoilerować bo nie znam jej przebiegu. to właśnie jest fajne że każdy GTA odbiera tak jak lubi a teraz tylko zostaje nam czekać do premiery [sra ogniem w oczekiwaniu] Edytowane 24 sierpnia 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Ja nigdy nie zaglebialem sie w fabule w GTA, tyle rzeczy do robienia, ze czesto ta umykała. Jak sie zastanowic to moze byc ciekawy motyw tutaj. Obstawiam, ze koncowka to bedzie jakas walka miedzy trojka bohaterow i gracz zadecyduje kto kogo za(pipi)ie czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Ale powiem Wam, że hype mnie solidnie złapał. Dawno już nie czułem czegoś podobnego przed premierą gry. +1. Wiecej hajpu niz po tych zwiastunach czy nawet gameplayach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 ludzie, wyjdźcie z domu i zobaczcie jak życie płynie podjara większa niż za czasów grudnia 2012 i kalendarza Majów Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Bardzo dobrze że z tego wycieku nic nie wyszło. Jednak na tydzień przed premierą gra i tak wycieknie do sieci z retailowej wersji. Bede was informowal na biezaco i podsycal atmosfere jak za czasow GTA IV. Teraz to samo, preorder zamowiony a i tak nie wytrzymam do premiery. Muahahaha. Też wątpię abym wytrzymał w czystości "Muahahaha." Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 NO! To hajp mi się załączył Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 na którą kąsolete? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 NO! To hajp mi się załączył No no, nieźle. Ja jutro prawdopodobnie również składam pre-ordera, tylko nie wiem jeszcze czy na zwykłą edycje czy specjalną. BTW. Jakby ktoś zamawiał z muve.pl, to tutaj macie kody rabatowe - http://gta-five.pl/watek-wspolpraca-gta-five-z-muve-pl. PS. Przydałoby się już zbierać jakieś ekipy na multika. Ja jakby co gram na konsoli Microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Nie żebym coś mówił ale wyciekły reklamy i programy z tv,jedną obejrzałem... hajp over 9000 xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 To na ps3 z psn preorder Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Nie wziąłeś wersji z czapką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi