BoroBoro 161 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Chyba ps3 dobry wybór widać że R oraz sony mają jakaś cicha umowa bo wszystko jest robione pod kątem sony i ps3 [reklamy, gameplay] Edytowane 25 sierpnia 2013 przez BoroBoro Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Wyciekło podobno prawdziwe intro R*, szpojler! http://youtu.be/Fe-ryGyD1S8 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) http://youtu.be/gjIb9-DX23A Bylo? E; jak cos to to jest TV Spot takze luzno co nie Edytowane 25 sierpnia 2013 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Wyciekło podobno prawdziwe intro R*, szpojler! http://youtu.be/Fe-ryGyD1S8 zniszczyłeś mi całą grę, chyba anuluje pre order http://youtu.be/gjIb9-DX23A Bylo? E; jak cos to to jest TV Spot takze luzno co nie Tylko urywki z trailerów nie ma startu do genialnych reklam GTA IV Edytowane 25 sierpnia 2013 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Cholera nie wiem czy zamawiac na xO czy PS3 >< GTA IV bylo lepsze na xO + DLC wychodzily wczesniej zastanawia mnie czy tak samo bedzie z V IMO PS3 tym razem, tak coś czuję. Jakbym ja miał wybór to brałbym PS3, bo ostatnio gry choć mają niższą rozdzielczość (B:I) albo brzydszą grafikę (SRIV), to zawsze mają lepszy i stabilniejszy framerate, a to byłoby dla mnie najważniejsze. Also wygląda to trochę tak, jakoby Sony współpracowało blisko z R* tym razem, więc bardzo możliwe, że tym razem DLC jeśli będą, to albo równocześnie albo nawet szybciej na PS3. M$ ma X360 głęboko w du,pie i woli trzaskać kolejne gierki na Kinecta, więc IMO to niezbyt trudna decyzja. No i więcej ludzi z forumka ma PS3, więc będzie można pograć z ziomkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 W sumie to podczas TLOU nie było jakiejś opcji ze spoilerowaniem zakończenia, albo ja nic takiego nie pamiętam? Było ofc pisanie fałszywego zakończenia, ale nic się nie potwierdziło, chyba, że ktoś dostawał pm z zakończeniem to lol. xD W ogóle to dzisiaj mi się śniło, że czytałem albo oglądałem(już nie pamiętam), że gra nie trzyma płynności i w ogóle chodzi słabo. Oby to był tylko sen. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Usuneli preordery z PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja biorę na x360, bo wszystkie gry R* mam na klocku, Nie mogę sie doczekać, mam tydzień wolnego na czas premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 A ja zakończenie mam głęboko w poważaniu, i tak jeśli plotki się potwierdzą to dowiem się o tym dopiero na końcu gry. Nie mogę się doczekać, czekam i czekam, doczekać się nie mogę, aż miałem kupić dopiero parę dni po premierze, ale chyba jednak zdecyduję się na pre-order.. Ktoś poda link na PW gdzie mogę zakupić najtaniej edycję na PS3 z polskimi napisami? Na amazonie jest dość tanio, ale chyba wysyłka do Polski nie jest darmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Jak w ogóle będziecie grać w GTA V? Pierwsza misja i potem 20h eksploracji i zabawy czy może troszkę eksploracji na początku, misje czy może zwykły fun od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja na początku przejdę kilka misji żeby wczuć się w klimat, poznać dobrze bohaterów. Zaraz potem zrobię to, na co miałem ochotę już od dawna - wziąć kanister z benzyną, rozlać gdzieś na skrzyżowaniu czy w innym burgershot'cie i podpalić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja biorę się od razu za zwiedzanie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja najpierw wezmę jakiś środek transportu wyjadę na najwyższy szczyt i wezmę głęboki oddech z podziwu jakie to wszystko piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Wczoraj o tym z ziomkiem rozkminialiśmy. Nasz dialog wyglądał mniej więcej tak: -najpierw 3 pierwsze misje wprowadzające 3 bohaterów -no, a potem rowerem trzeba będzie zjechać z góki -NO A CIEKAWE CZY BĘDZIE MOŻNA ROWER POŁAMAĆ. TRZEBA ZOBACZYĆ -NO, ALBO WJADĘ ROWEREM W TŁUM LUDZI -A MI TO SIĘ MARZY WJECHAĆ SAMOCHODEM W KILKU ROWERZYSTÓW NA RAZ -NO, A CIEKAWE JAK WYGLĄDA NURKOWANIE, TRZEBA SPRAWDZIĆ -NO DOKŁADNIE, ALBO WEŹ SOBIE WYOBRAŹ PIERWSZY ZAKRĘT NA RĘCZNYM JAKIMŚ SZYBKIM SAMOCHODEM -NO, W OGÓLE TO TRZEBA BĘDZIE OD RAZU PODJECHAĆ DO WARSZTATU I ZOBACZYĆ, JAK SIĘ SAMOCHODY TUNINGUJE -NO BEZ KITU. A JA TO OD RAZU WEZMĘ SAMOLOT I BĘDĘ LATAŁ -DOKŁADNIE. A POTEM WLECIEĆ SAMOLOTEM NA NAJWYŻSZY BUDYNEK, WPISAĆ KOD NA JAKIEŚ AUTO I ZJECHAĆ -ALBO NA ROWER! MOŻE SIĘ POŁAMIE!!!111!11 XDDDDDDDDDDDDDDD i tak w kółko jak autystyczne dzieci. nie mogę się doczekać. preorder na ps3 zamówiony, oby ultima się spisała Edytowane 25 sierpnia 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja na początku robię misje, dopiero po paru pewnie będę miał ochotę pozwiedzać. W ogóle to mamy tylko 14 dni na przejscie gierki, więc trzeba się śpieszyć PS: Jest może jakieś osiągnięcie, że trzeba przejść gierkę w określonym czasie? (Jak w gta IV) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Nie, nie ma takiego osiągnięcia i dobrze. @ragus Było mówione, że na początku będzie tylko jeden bohater. Dopiero potem się to rozwinie i trójka się spotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 no to jazda rowerem wskakuje na wyższą pozycję KONIECZNIE Z GÓRKI XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 O to ciekawe nie przeglądałem listy osiągnięć ale jak sądzicie jest jakiś pucharek o którym musimy wiedzieć, bo po zakończeniu singla już nie da się go powtórzyć. A co do połamania roweru to chyba niektórzy za dużo wymagają od RS Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Nie chce mi sie grac w nic jak sobie wyobraze co bede robil w piatce. Im blizej do premiery, tym bardziej czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Kilka misji, a potem jadę trevorem w góry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Chyba nie ma takiego pucharka. Są normalne osiągnięcia do robienia w świecie + fabularne, które same wskoczą. Trevor: "Hey officer, give it up" Edytowane 25 sierpnia 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 U mnie nie ma szans że skończe gre do 1 października,gry od R* przechodze tak żeby trwały najdłużej,a na początku nie wiem co zrobię może uświadomie sobie że nastał dzień na który czekałem od 5lat xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Filmik o gangach http://tinypic.com/player.php?v=65642h&s=5 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja sobie nawet nie próbuję wyobrazić jakie to będzie uczucie zderzyć się z ogromem tego świata, prawdopodobnie mój mózg się przegrzeje od nadmiaru bodźców wzrokowych i możliwości, jakie da mi gra. Ale prawdopodobnie poprzechodzę trochę misji by zaznajomić się z grą i pozbierać trochę gotówki, broni, pojazdów czy posiadłości i wtedy zacznę się bawić. OMG, to już tak niedługo, jeszcze trzy tygodnie z hakiem. Na samą myśl mam ciary. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Ten filmik o gangach,klimat jest . Hype over pierdyliard ... PS: Ale ten zachód słońca na samym początku to za bardzo czerwony(trololo) 22 dni Edytowane 25 sierpnia 2013 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi