Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Jest to gdzies potwierdzone? Paczkomaty nie sa napelniane w nocy, a jak wysla w poniedzialek to najwczesniej bedzie we wtorek. Chodzi o wysylke po za wawe
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l jeszcze tak nawiązują na chwilę do problemów z RDR. faktycznie były cyrki i to niemiłosierne. na allegro schodziły nawet po 350 jak ktoś miał możliwość odbioru osobistego. były braki bo faktycznie tłumaczyli, że kontener na ultimie zamówiłem i kurier dostarczył bez problemów. problemy z realizacją mogły też być przez """niedocenienie""" gry. popyt przerósł ich zaopatrzenie i był zonk. choć w przypadku RDR czy R* trudno o takie coś (stąd potrójny cudzysłów ). z V na bank zabezpieczyli się lepiej i zaspokoją cały rynek. zaspokoją to chyba idealne określenie toć to złoto w plastikowym pudełku, ludzie sami im wciskają hajs więc raczej zrobili stosowne zapasy.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Już tyle razy słyszałem jak ludzie narzekają na paczkomaty inpost, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że in wszystko wypali.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l <youtube>http://www.youtube.com/watch?v=E3wdhBY0PzA</youtube> Zaczyna się!
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Z RDR był taki problem, że Cenega dała dupy i nie zamówiła, jako oficjalny dystrybutor, odpowiedniej liczby sztuk na nasz region. Poza Polską była to chyba jeszcze Słowacja i Słowenia jeżeli dobrze pamiętam. Pamiętam, że się tłumaczyli, że kontenerowiec z grami im zatonął Dobrze, że znajomy ma sklep z grami we Wrocławiu (konsolki.pl) i on sam dostał wtedy 1 (jedną!) sztukę, którą wspaniałomyślnie zdecydował mi sprzedać. A zamawiał kilkadziesiąt sztuk, jak zawsze każdej lepszej gry. Wszędzie były problemy. Druga dostawa była dopiero po 3 tygodniach. Miejmy nadzieję, że Cenega nauczyła się na błędach. Muve to ich oficjalny sklep także chyba wiedzą co robią. Gdyby mieli tylko np. 10000 sztuk, to nie pozwoliliby zapreorderować więcej. A tak - cały czas przyjmują zamówienia. Także nie powinno nam gier zabraknąć Krupek - korzystałem z paczkomatów dziesiątki razy. NIGDY nie miałem żadnych problemów z niczym związanym z dostarczeniem/odbiorem. Według mnie jest to lepsza opcja niż kurier. Nie musisz kolesiowi tłumaczyć gdzie ma jechać, nieraz w ogóle palanty nie dzwonią. A tak to kurier dokłądnie wie gdzie ma paczkomat i na początku ZAWSZE odwozi przesyłki do paczkomatów, potem się zabiera za dostarczanie w indywidualne miejsca. Edytowane 25 sierpnia 201311 l przez JaMaJ
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l paczkomaty są spoko, jeżeli nie mamy parcia na paczkę albo nie jest ona nie wiadomo jakiej wartości. wiadomo są wyjątki od reguły itd. jedni nie mieli problemu z xx zamówieniami, inni za pierwszym razem załapali error. kumpel ostatnio tak zegarek utopił. niezbyt skoncentrowany kurier poczty wrzucił jego paczkę do kogoś innego i ktoś znalazł fajny prezent w skrzyneczce. o ile poczcie jako poczcie czy bezpośredniej dostawie można jeszcze zaufać, o tyle nie ryzykowałbym z paczkomatami. nie chce siać fermentu czy coś, just sayin że lepiej jednak odebrać osobiście albo od kuriera we wtorek nić chlać z rozpaczy w poniedziałek. btw reklama roz(pipi) system
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Genialna reklama piwa. Ciekawe czy w Los Santos puszczają ją po 22?
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Genialna reklama piwa. Ciekawe czy w Los Santos puszczają ją po 22? haha i proszą o dowód przy zakupie
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Hajp sięga zenitu czekam. A czas umila mi gorący czas co najmniej do 10 września, później z górki.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l No właśnie znajomi głównie narzekali na czas doręczenia w tych paczkomatach, czasami prawie tydzień opóźnienia, trochę długo
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Z grami nigdy nie miałem problemu. Ostatnio Bioshock był 2 dni przed premierą.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Czy mimo preprdera bedziecie obdzwaniać sklepy w mieście przed premierą?
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Na gta-five.pl również dział spoilery został zamknięty, ponoć Rockstar się do nich odezwał. Może jakoś uda nam się do premiery nie trafić na spoilery. Chociaż ja na jeden już trafiłem. : P
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Do premiery na pewno nie, hajp jest tak duzy ze mysle ze za jakies 10 dni zawita na torrentach wersja na x360.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Sweet Fake, zobacz co pisze jest napisane na płycie - "Single player disc 1 and multiplayer, a przecież nie będzie żonglowania płytami, tylko jedna będzie po prostu do zainstalowania. Edytowane 25 sierpnia 201311 l przez Colin
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Czy kiedykolwiek w historii gier video zdarzył się tak ogromny hype i kombinowanie ze zdobyciem gry w dniu premiery? Bo ja sobie nie przypominam, nawet z GTA IV tak nie było
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Na Xie pierwsza płytka będzie pewniej "Installation disc" czy cuś. Słaby fake oj słaby.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Sweet Fake, zobacz co pisze jest napisane na płycie - "Single player disc 1 and multiplayer, a przecież nie będzie żonglowania płytami, tylko jedna będzie po prostu do zainstalowania. Ale nawet jak to FAKE, to gra tak czy siak będzie na 2 DVD http://www.geek.com/games/gta-v-has-an-8gb-mandatory-install-ships-on-2-discs-for-xbox-360-1560868/
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Sweet bardzo, bardzo mnie to cieszy, oby nie fejk ale na /b/ boję się zaglądać by obadać
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Mnie się wydaje że hype przy czwórce był większy. Nowa generacja i te sprawy, brak jakichkolwiek filmików poza trailerami. Pamiętam jednego gifa, gdzie Niko wjechał komuś w dupę jadąc na motorze, wystrzeliło go w powietrze i walnął w wiszący znak drogowy, ludzie dostawali orgazmu widząc tą fizykę.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Jest duży hype, bo w końcu ta gra będzie najlepszym sandboxem ever, w dodatku na koniec tej generacji. @Maz tę fizykę nie ma za co :* Edytowane 25 sierpnia 201311 l przez suteq