Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

jak wejdzie zawczasu w nawyk to później nie będzie problemów. lepiej poćwiczyć na byle gównie niż się później na nim poślizgnąć.

Opublikowano

boziu mnie też hajp złapał, powrót do LS!!!

Opublikowano

@Mazzeo

Nie codziennie ma premierę gra generacji. 

Opublikowano

W spoiler takie filmiki wrzucajcie, ludzie rozumu trochę. 

Kurde, nie spoileruj, że w spoilerze jest filmik :/

A z tymi recenzjami, to nie jest tak, że R nie daje przed premierą kopii GTA do recenzji? Bo jakaś wytwórnia tak chyba robiła kiedyś i nie pamiętam która :D

Opublikowano

Przepraszam. 

Opublikowano

Nie ma siły która by odciągnęła mnie od zakupu... nie licząc dropów animacji jak w gta4 na ps3 gdzie wer. na x-boxa chodziło dużo lepiej. Potrafilibyście dealować z animacją spadającą do 20 klatek po byle wjechaniu w grupkę przechodniów na chodniku? Ja rozumiem że ps3 jets trudna do programowania, ale po blisko 7 latach od premiery taki babol byłby porażką.

Opublikowano

Jestem zadowolony z wyboru muzyki do stacji radiowych: Kendrick, Ab-Soul, Game, Freddie Gibbs, Thundercat (!) i nawet Kavinsky'ego przewidziałem :D Dostał własne radio i do tego jest tam didżejem. Pysznie <3

Opublikowano

Jestem zadowolony z wyboru muzyki do stacji radiowych: Kendrick, Ab-Soul, Game, Freddie Gibbs, Thundercat (!) i nawet Kavinsky'ego przewidziałem :D Dostał własne radio i do tego jest tam didżejem. Pysznie <3

Szkoda że brakuje stacji na miarę Radio X z GTA San Andreas grającej ówczesny rock (akcja miała miejsce w 1992; Rage Against The Machine, Faith No More, Alice In The Chains, Southgarden...) Jest tylko Classic Rock i... Punk Rock station. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jeszcze Radio Vinewood Boulevard gdzie grają alternatywny rock.

Opublikowano

Przeciez nie wyciekl caly soundtrack.

No I gdzie jest niby Kavinsky w tym wycieku bo ja go nie widze?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No to to już nie jest fake...chyba,a jeśli fake to gratki dla kolesia za niezłą robotę :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

jakie te logo R* jest piękne

Opublikowano

Po co ty to wrzucasz?

po co oglądasz skoro ci nie pasuje?

może kogoś to interesuje wkoncu po coś jest ten temat

Opublikowano

koleś odpala gta V

Ta, i multiplayer do wyboru w menu głównym. Przecież wiadomo, że wybiera się czwartą postać podczas gry. Końcówka tego materiału jest wzięta z tych reklam TV.  Łykacie wszystkie fejki jak Wam dają.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Najlepiej zróbcie sobie temat

"GTA V SAME SPOILERY"

I tak wrzucajcie wszystkie oficjalne/nieoficjalne rzeczy. Ludzie przynajmniej nie będą się bać wejść do tego tematu. 

Opublikowano

+ te sceny z LS sa wyciete z reklam :)

Opublikowano

Najlepiej zróbcie sobie temat

"GTA V SAME SPOILERY"

I tak wrzucajcie wszystkie oficjalne/nieoficjalne rzeczy. Ludzie przynajmniej nie będą się bać wejść do tego tematu. 

Wtedy Rockstar napisze prośbę o usunięcie. :)

Edytowane przez Oski918