balon 5 342 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Zgadzam się w pełni ze Słupkiem Yusuf żeby był nawet jak będzie dużo lat wstecz to jako szczoch jakiś. Do Yusufa poproszę jeszcze Bruciego "Hit me" i będę w 7 niebie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Według licznika ma się pojawić o 17:00 wtedy coś źle obliczyłem + zmiana czasu. Licznik pokazuje, że zostało 21 godzin... a na stronie Rockstar zaraz pęknie 15 tysięcy komentarzy :o:O:O Piszesz post a w międzyczasie dochodzi 10 nowych ;] Drugie tyle zapewne pojawi się po trailerze ;p Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Pierwszy trailer GTA 4 był minutowy (byłem pewny że krótszy) Będzie jutro z czym go porównać Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 O fuck, faktycznie o 17 :o A jakoś wszędzie czytałem, że ma się pojawić o 19... Ale im wcześniej tym lepiej, wiadomo:) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Jutro Unczartet drei, a na iPadzie... cholera, tam nie ma F5. e: "In November 2011 Rockstar announced on twitter that Grand Theft Auto V would be set in the fictional city San Andreas" http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_V Edytowane 1 listopada 2011 przez Texz Cytuj
Masny 343 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 To co się dzieje na forach związanych z grami to istna maskara. A pomyśleć, że zabawia dopiero się zaczyna Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) A pomyślcie jaki byłby szok gdyby R* na trailerze dał na premierę 2011. Zwiastun dali z zaskoczenia i fajnie żeby data premiery też była zaskoczeniem. Myślę że do świąt zebrali by tak ze 3 miliony preorderów Edytowane 1 listopada 2011 przez kudlaty88 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Sam ostro jaram się jutrzejszym trailerem, bo nigdy nic nie wiadomo, a dla mnie nowe GTA to prawdopodobnie będzie GOTG (gra generacji). PS: Ponoć R* powiedziało, że po wydaniu GTA 3 na 4S będzie możliwe wydanie Vice City i San Andreas... IMO Apple właśnie pozyskało tzw System Seller. Ten sprzęt po prostu trzeba mieć... Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Chyba wszyscy, mniej tudzież bardziej, zainteresowani nowym GTA zdajemy sobie sprawę, że to co jutro o godzinie +/- 17-stej ujrzy światło dzienne może Nas totalnie wgnieść w ziemię ? Obejrzałem te pierwsze trailery różnych części, które R* wrzuciło na swoją stronę i, i, i... i jakby nie patrzeć to każdy z nich, na swój czas, w sumie do teraz, ciężko kopie zad, z każdego z nich klimat danej części WYYYLEWA się wprost z monitora na Nas niczym ogromny cumshot na napaloną 18-stke (debilne porównanie wiem). Co więcej każdy z nich dokładnie obrazuje Nam jak dana odsłona będzie wyglądać (muzyka, miejscówki, akcje itd.) więc nie inaczej może być w tym przypadku... I to mnie tak masakrycznie jara, że pewnie pół nocy dziś będę o tym myślał, jutro wstanę w południe i popędzę na uczelnie i oczywiście cały czas będę myślał co oni tam pokażą, jaka miejscówka, jaki główny bohater, jakie klimaty jezusie nazarejski... nawet pisząc o tym, mam taką podjarę, że SZOK... co najgorsze mam zajęcia w czasie gdy do sieci trafi ten trailer.. pech chciał, że mam spory referat na te zajęcia i muszę na nich być Więć mam ogromną prośbę, żeby ktoś jutro z bramy napisał mi szybkiego esa (numer podam na PW) jak to wygląda i co mniej więcej z czym się będzie jadło. Jasne mógłbym poprosić o to swoja lubę czy ziomka... ale chcę żeby totalny freak serii GTA (taki jak ja) jutro napisał mi, że trailer urwał mu jaja, a nie, że fajny nawet, jakiś koleś coś gdzieś i w ogóle durne to. Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Wal do mnie. Jeśli nie popuszczę z podjarki i będę w stanie się ogarnąć to zaraz podzielę się emocjami :F Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ja mam nadzieję tylko, że strona Rockstar nie padnie. Cały świat będzie na nią chciał wejść, a to się może źle skończyć dla serwerów. Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nie dygaj. O 17:05 będzie już pewnie na YT. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Dzisiaj o 17 Internet się zatrzyma. (pipi) mać jak ja nie mogę się doczekać tego momentu!! Pamiętam jak zbierałem szczenę przez dobrych kilka godzin jak już w końcu udało mi się obejrzeć ten trailer na jakiejś zapchanej stronie. Spodziewam się conajmniej takiej reakcji dzisiaj . Edytowane 2 listopada 2011 przez raven_raven 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Pamiętam, że trailer czwórki ściągałem na XBL przez noc i rano bez dostępu do żadnych informacji puściłem gdzieś ok. 6 A.M... Kilkakrotnie. Kilkadziesiąt krotnie. Potem klatka po klatce. I tak aż do 8. Ten z piątki też jakoś ściągnę, ale przy obcnym zalewie trolliningu nie ma szans na nietrafienie w spoiler. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ciśnienie jest nie do wytrzymania, ciężko uwierzyć, że zostało już tylko 7 godzin. Miałem iść dzisiaj odebrać U3 ale nawet mi się nie chce, nie wiem czy pójdę ;p Pewnie i tak bym nie dał rady grać. SA, VC, Washington, Londyn, 5 miast, 5 bohaterów, "kobieta" bohaterem, policjant bohaterem, Adrian bohaterem, zwierzęta, wybory moralne i miliard innych plotek. Haha jestem ciekaw czy chociaż jedna okaże się prawdziwa. Bawiąc się w typera przed trailerem, niech będzie. Obstawiam, że będzie SA2/LS, że to prawda; a Wy obstawiacie jakąś plotkę? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Uwaga, IGN zrobiło livestream! http://uk.games.ign.com/articles/121/1211328p1.html Za to na /v/ dokopałem się do kolejnej, bardzo prawdopodobnej plotki co dziś zobaczymy: Please be true! 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Najgorsze w tym wszystkich jest, że po trailerze będzie trzeba się zmierzyć z jakąś tam datą premiery Tydzień oczekiwania na trailer był masakryczny (i magiczny) a czekanie co najmniej rok na premierę <wiesza się> IMO jak dla mnie to mogliby wyrzuć Maxa na jesień 2012 czy nawet 2013-y. A GTA wypuścić w marcu; wiem, marzenie ściętej głowy... Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Obys mial dobre przeczucie ^_^ Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Trzeba tylko nastawić przypomnienie na telefonie, żeby nie daj Boże przegapić godzinę "0". Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 VC będzie. Tak myślę. Vatican City, też tak obstawiam. 2 Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Najgorsze w tym wszystkich jest, że po trailerze będzie trzeba się zmierzyć z jakąś tam datą premiery Tydzień oczekiwania na trailer był masakryczny (i magiczny) a czekanie co najmniej rok na premierę <wiesza się> IMO jak dla mnie to mogliby wyrzuć Maxa na jesień 2012 czy nawet 2013-y. A GTA wypuścić w marcu; wiem, marzenie ściętej głowy... Patrząc na daty na trailerach co wkleiłeś stronę wcześniej to bankowo będzie to jesień przyszłego roku.(tylko 4 się wyłamała) Jeszcze 2h i idę kimać a gdy wstanę wieczorem to już nie będzie ten sam świat który zostawię kładąc się spać, nadchodzi nowa era byle tylko net nie eksplodował Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Myślę, że Los Santos, ale z drugiej strony LA mieliśmy już w L.A Noire... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Zaskoczą nas i będzie kilka miast w różnych miejscach USA jak w GTA 1, a jakością wykonania przyćmiewające Liberty City z GTA IV. Wiem, że to byłoby bardzo trudne ale czy niewykonalne? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 ja obstawiam maj mój trailer dopiero o 22 jak wrócę z pracy. Nie chce sobie psuć pierwszego wrażenie oglądając go na telefonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi