Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy Lazlow będzie DJ w jakiejś ze stacji, oby w jakiejś rockowej \m/

Mówiona w IV też była mega.

Edytowane przez Jeez_PS

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Stacje z telefonami od słuchaczy na pewno będą, przecież to sól GTA. 

Opublikowano

972215_10151875686005097_1882443369_n.jp

Jaki hype. To będzie najlepsze multi eva. :D

Opublikowano

CHŁOPCY BĄDŹCIE LOJALNI, ŻEBYM WAS UMIEŚCIŁ NA DOBRYCH STANOWISKACH HEHE

Opublikowano

10 plusów tygodniowo wystarczy żebyś mnie mianował porucznikiem?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

wink-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-25

Opublikowano

A przyjmie mnie ktoś do gangu za jakiś czas? Bo najpierw muszę się singlem nacieszyć. Odezwę się jakoś w marcu.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Teraz każdy będzie plusował Roziego żeby być wyżej rangą... I ja też dałem plusika :\ Liczę na komisarza!

Opublikowano

Co do jutrzejszego zwiastuna:

"bla bla: So those other trailer were fake? dammit R*!! its okay I still love you"

"Rockstar Games: Ha, they were legit too but this is the official big trailer before game release – get ready"

Opublikowano

kurde zapomniałem że jutro zwiastun :D Trzeba zrobić jakieś drużynowe polowanie na niedźwiedzie z rpg xD

Opublikowano

Wybornie! 

edit: tzn. kiedy na nasz?

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Czyli u nas ta co zawsze ta?

Opublikowano

No czyli tak jak poprzednie. 

Opublikowano

Rockstar Games, you can keep your GTA V if you don't release it to the PC. I will just skip it like any other console exclusive and that's that. Too bad.

R* po tym komentarzu postanawia wydać równolegle z konsolami wersję na PC.....................................

(pipi)a nie wiem co tacy ludzie sobie myślą, chyba, że są jakimś yebanym centrum całego wszechświata. xD

Opublikowano

A co taki pecetowiec może zrobić innego jak nie potraktować tej gry jak innego konsolowego exclusivu? No przecież na youtube w to nie zagra...

W przyszłym roku i tak pewnie wyjdzie na PC, bo przecież blaszakowcy zamęczą Rockstar i konsolowców swoim bólem dvpy i hemoroidami na niej.

Poczekajcie, zobaczycie, co się będzie działo po premierze. Pecetowcy zaleją tę grę falą krytyki odnośnie grafy i innych pierdół. W aptekach zabraknie maści na ból dvpy i tylko na zamówienie będzie.

Opublikowano

Teraz w każdym nowym poście na FB, pierwszy jaki jest to "PC". xD

Beka, jeszcze jakby kupili to OK, ale skoro wszyscy wiedzą, że większość pecetowców zassie z sieci to żenada. 

Opublikowano

Troche nielogiczne jest pisanie: "I will just skip it like any other console exclusive and that's that." Tak jakby robil laske majac jakikolwiek wybor w tej kwestii :D.

Opublikowano

Nie wiem, czy to wiadome, ale gra będzie miała 17 stacji radiowych. 

Jedna z nich będzie nosić nazwę FlyLo FM, a jej prowadzącym będzie znany wszystkim fanom muzyki elektronicznej Flying Lotus. 

http://pitchfork.com/news/52066-listen-flying-lotus-gets-his-own-radio-station-in-grand-theft-auto-v-with-new-music-from-tyler-the-creator-and-more/

Tutaj więcej info i możliwość posłuchania próbki radia.

Ja już jestem mokry na widok tracklisty  :woot:

NA TAKIE INFO CZEKALEM!!!

jeszcze tylko uk garage/dubstep/dnb/house i nie wlaczam zadnej innej stacji!

:banana:  :banana:  :banana:  :banana:  

Windowlicker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:   :banana:  :banana: 

Edytowane przez Najtmer