Opublikowano 29 sierpnia 201311 l wiec 16 godzin to dla mnie ziarenko piasku w klepsydrze ciekawe co powiesz o tym ziarnku piasku gdy na forum 50 osób będzie już grało i srało z zachwytu a ty bedziesz czekał te 16h
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l nie mam w zwyczaju gadania przez sen. nawet nie mam zamiaru odpalac tego forum od momentu obudzenia sie, do pogrania tak z 10 h Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Podobno kupując gta 5 w sklepie microsoftu będzie się dostawało 1600msp gratis. Wszedłem więc na oficjalną strone microsoftu, gry na xboxa i zobaczyłem, gdzie mogę kupic gta 5. Pokazało mi 4 sklepy: empik, media expert, rtv euro agd i gry online. Rozumiem, więc że kupując w jednym z tych sklepów dostanę 1600msp tak? Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez terror
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Podobno kupując gta 5 w sklepie microsoftu będzie się dostawało 1600msp gratis. Wszedłem więc na oficjalną strone microsoftu, gry na xboxa i zobaczyłem, gdzie mogę kupic gta 5. Pokazało mi 4 sklepy: empik, media expert, rtv euro agd i gry online. Rozumiem, więc że kupując w jednym z tych sklepów dostanę 1600msp tak? http://www.ppe.pl/news-24011-pre_order_grand_theft_auto_v_na_xboksa_360_zapewni_wam_bardzo_fajny_bonus_.html tylko USA
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XL6vcP-bhB8 Tylko minuta...?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l "BIG" trailer ? Are they fucking kiddin' ? Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez Bansai
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Najgorsze video z GTA V jak na razie, muza jakaś bezpłciowa. Ale i tak się podjarałem, a hype urósł.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l widac ze fabula bedzie pelna zgryzow miedzy panami i upadkow. fajnie
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l trailer słabszy niż sie spodziewałem bo krótki i urywkowy, bardziej fabularny. ale minigun będzie świetnym dodatkiem
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Coś mi się wydaje, że Trevor miał coś wspólnego z występkiem Michaela, dzięki któremu ten zdecydował się zeznawać przeciwko współpracownikom. Coś tak czuję.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Pancerne wdzianko <3 Ciekawe czy tylko do misji fabularnych czy będzie można ruszyć w tym na miasto robić rozpyerdol. GOTG
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l OMG : O HYPE TRAIN * CIUCH * CIUCH * Mało kto tak, jak Rockstar potrafi jednominutowym filmikiem tak podkręcić zajawkę, jeszcze bardziej! I ta muzyka! Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez ShtaS
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l I znów (pipi)ony minigun nienawidzę tej broni w grach, a co do trailera to słabo miał być najważniejszy trailer a wyszedł tylko dobrze. Tak czy siak niedługo aktualizacja strony więc tam znajdziemy fajniejsze rzeczy
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Koment na fb "lose ur virginity before this game come out or you'll never loose it." XDDDD
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l I znów (pipi)ony minigun nienawidzę tej broni w grach Niby dlaczego ?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Mialem nadzieje, ze jak biy trailer to moze pokaza jeszcze jakies minigierki i nowe poboczne misje. No nic moj preorder tez bedzie lada dzien wiec trailerow juz starczy.