Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiec 16 godzin to dla mnie ziarenko piasku w klepsydrze

ciekawe co powiesz o tym ziarnku piasku gdy na forum 50 osób będzie już grało i srało z zachwytu a ty bedziesz czekał te 16h

Opublikowano (edytowane)

nie mam w zwyczaju gadania przez sen. nawet nie mam zamiaru odpalac tego forum od momentu obudzenia sie, do pogrania tak z 10 h

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

Podobno kupując gta 5 w sklepie microsoftu będzie się dostawało 1600msp gratis. Wszedłem więc na oficjalną strone microsoftu, gry na xboxa i zobaczyłem, gdzie mogę kupic gta 5. Pokazało mi 4 sklepy: empik, media expert, rtv euro agd i gry online. Rozumiem, więc że kupując w jednym z tych sklepów dostanę 1600msp tak?

Edytowane przez terror
Opublikowano

Podobno kupując gta 5 w sklepie microsoftu będzie się dostawało 1600msp gratis. Wszedłem więc na oficjalną strone microsoftu, gry na xboxa i zobaczyłem, gdzie mogę kupic gta 5. Pokazało mi 4 sklepy: empik, media expert, rtv euro agd i gry online. Rozumiem, więc że kupując w jednym z tych sklepów dostanę 1600msp tak?

http://www.ppe.pl/news-24011-pre_order_grand_theft_auto_v_na_xboksa_360_zapewni_wam_bardzo_fajny_bonus_.html

tylko USA

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że

Trevor miał coś wspólnego z występkiem Michaela, dzięki któremu ten zdecydował się zeznawać przeciwko współpracownikom.

Coś tak czuję. :D

Opublikowano

Koment na fb

"lose ur virginity before this game come out or you'll never loose it."

XDDDD

Opublikowano

Mialem nadzieje, ze jak biy trailer to moze pokaza jeszcze jakies minigierki i nowe poboczne misje. No nic moj preorder tez bedzie lada dzien wiec trailerow juz starczy.