Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano
wiec 16 godzin to dla mnie ziarenko piasku w klepsydrze

ciekawe co powiesz o tym ziarnku piasku gdy na forum 50 osób będzie już grało i srało z zachwytu a ty bedziesz czekał te 16h

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

nie mam w zwyczaju gadania przez sen. nawet nie mam zamiaru odpalac tego forum od momentu obudzenia sie, do pogrania tak z 10 h

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Podobno kupując gta 5 w sklepie microsoftu będzie się dostawało 1600msp gratis. Wszedłem więc na oficjalną strone microsoftu, gry na xboxa i zobaczyłem, gdzie mogę kupic gta 5. Pokazało mi 4 sklepy: empik, media expert, rtv euro agd i gry online. Rozumiem, więc że kupując w jednym z tych sklepów dostanę 1600msp tak?

Edytowane przez terror

Opublikowano

Podobno kupując gta 5 w sklepie microsoftu będzie się dostawało 1600msp gratis. Wszedłem więc na oficjalną strone microsoftu, gry na xboxa i zobaczyłem, gdzie mogę kupic gta 5. Pokazało mi 4 sklepy: empik, media expert, rtv euro agd i gry online. Rozumiem, więc że kupując w jednym z tych sklepów dostanę 1600msp tak?

http://www.ppe.pl/news-24011-pre_order_grand_theft_auto_v_na_xboksa_360_zapewni_wam_bardzo_fajny_bonus_.html

tylko USA

Opublikowano

"BIG" trailer ? Are they fucking kiddin' ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Trevor i minigun wygrywają ten trailer.

Opublikowano

Jaki rozpier.dol. Rockstar PANY. 

Opublikowano

Najgorsze video z GTA V jak na razie, muza jakaś bezpłciowa. Ale i tak się podjarałem, a hype urósł.

Opublikowano

No i rockstar rozj.ebało system kolejny raz

Opublikowano

widac ze fabula bedzie pelna zgryzow miedzy panami i upadkow. fajnie :)

Opublikowano

Poprzednie lepsiejsze, dupy nie urywa ale hajp jest  :banana:

Opublikowano

trailer słabszy niż sie spodziewałem bo krótki i urywkowy, bardziej fabularny. ale minigun będzie świetnym dodatkiem :D

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że

Trevor miał coś wspólnego z występkiem Michaela, dzięki któremu ten zdecydował się zeznawać przeciwko współpracownikom.

Coś tak czuję. :D

Opublikowano

Pier.dolenie. Najlepszy fabularny trailer jak dotad.

Opublikowano

Pancerne wdzianko <3

Ciekawe czy tylko do misji fabularnych czy będzie można ruszyć w tym na miasto robić rozpyerdol. 

GOTG

Opublikowano

OMG : O HYPE TRAIN * CIUCH * CIUCH * Mało kto tak, jak Rockstar potrafi jednominutowym filmikiem tak podkręcić zajawkę, jeszcze bardziej! I ta muzyka!

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

I znów (pipi)ony minigun :( nienawidzę tej broni w grach, a co do trailera to słabo miał być najważniejszy trailer a wyszedł tylko dobrze. Tak czy siak niedługo aktualizacja strony więc tam znajdziemy fajniejsze rzeczy :)

Opublikowano

Koment na fb

"lose ur virginity before this game come out or you'll never loose it."

XDDDD

Opublikowano

Mialem nadzieje, ze jak biy trailer to moze pokaza jeszcze jakies minigierki i nowe poboczne misje. No nic moj preorder tez bedzie lada dzien wiec trailerow juz starczy.