Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Maj trochę szybko to zaledwie 2 miechy po MP3. Hehe detektywi a wiecie, że jeżeli premiera na jesień w przyszłym roku to akurat na Xlecie Vice City xD Czyżby... ;p <4 godziny> http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw Edytowane 2 listopada 2011 przez SłupekPL 2 Cytuj
ted360 17 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Patrząc na daty na trailerach co wkleiłeś stronę wcześniej to bankowo będzie to jesień przyszłego roku.(tylko 4 się wyłamała) Jeszcze 2h i idę kimać a gdy wstanę wieczorem to już nie będzie ten sam świat który zostawię kładąc się spać, nadchodzi nowa era byle tylko net nie eksplodował Z drugiej strony IV też miała wyjść pierwotnie jesienią, ale po prostu się nie wyrobili... Sam już nie wiem, na jakie miasto stawiać, zaczekam te 4h i wszystko będzie jasne Cytuj
Sig 395 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 nie wiem czy widzieliście tego newsa że Gta 5 będzie umiejscowione w san Andreas na ps3 site chyba Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W życiu nie widziałem jeszcze takiego hype'u na jeden trailer 3 godziny... Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Heheh, nie było i nie ma i chyba nigdy nie będzie gry która wzbudza większe emocje przed premierą Swoją droga boję się rozczarowania po 1 trialu ale mam nadzieje że miło się rozczaruje Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 rozczarowanie po gta 0_0 to możliwe? :blum2: Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ja tego hype'a nie czuję i ogólnie trochę mnie bawią dzikie jazdy jego względem. Nie mogę się za to doczekać tych analiz każdego fragmentu jakie później nastąpią, to dopiero będzie ubaw. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 rozczarowanie po gta 0_0 to możliwe? :blum2: No jeżeli będzie coś na poziomie trailera z gta 4 jakieś urywki rzutów na miasto i pokazanie postaci to będę rozczarowany, licze na coś co mnie zaskoczy albo przynajmniej na coś co da jasno do zrozumienia że GTA wraca do klimatów Vice City/San Andreas Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Trailer pokroju tego z Czwórki byłby zajebisty bo tamten był syty. W sensie ujawnił bohatera, miejscówkę, parę głównych obiektów; podobny chciałbym dostać i dzisiaj. + jak najbliższa data premiery na końcu. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 nie ma sensu czekac. na 4chanie juz podali fabule i zakonczenie Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Obstawiam, że to będzie coś w stylu 1 trailera GTA4 - rzut okiem na gangsterskie miasto z muzyką w klimacie z lat 80', piękne krajobrazy i niesamowite przestrzenie rodem z RDR. Wszystko oblane cukierkową barwą różu, pomarańczu i niebieskiego neonu, a ostatnie sekundy zauroczą nas magicznym napisem w stylowej czcionce - FALL 2012. Lol, wkręciłem się w to. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Na sam trailer ludzie świrują, a pomyśleć co będzie na dzień przed premierą. Ale nie ma co się dziwić - takie chwile zdarzają się raz na kilka lat. Osobiście dawno już nie czułem takiego "podniecenia" na grę. GTA to już magia. 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 ciekawe czy sie sprawdzi : ponoc znow bohaterem bedzie czarny, znow San Andreas, wojny gangów o dragi i trailer ma 1minute 4 sekundy Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Na sam trailer ludzie świrują, a pomyśleć co będzie na dzień przed premierą. Ale nie ma co się dziwić - takie chwile zdarzają się raz na kilka lat. Osobiście dawno już nie czułem takiego "podniecenia" na grę. GTA to już magia. Specjalnie zakupiłem dziś 4 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Na 99% będzie to pewnie znowu Vice City a szkoda pograłbym grę w klimacie świetnego San Andreas.Niestety klimat Vice City zupełnie do mnie nie przemawia. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 będzie Los Santos w murzyńskich klimatach, do tego dochodzą pogłoski o tym, jakie tam Vice City... 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ponad 21 tysięcy komentarzy na stronie Rockstar. Panowie, wymiękamy przy nich. Ktoś może czytał je wszystkie? Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Jeśli się okaże, że San Andreas to jestem ciekaw jak będą wyglądać dzielnice na wzór ghett jak Ganton, Idlewood albo Grove Street. Brud, popękane chodniki, ludzie jeżdżący szrotami na rage'u i euphorii? <41 minut, jak ten czas wolno leci..> Edytowane 2 listopada 2011 przez Empro Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 U mnie witryna rockstargames.com otwarta jest już od rana. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z oglądnięciem trailera na czas. Jaram się. Panowie, dawno żaden temat nie miał aż tylu obserwatorów w jednym momencie. GTA-Freaki - łączmy się! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Temat E3 miał więcej osób a pamiętam jak 2 tygodnie przed premierą GTAIV wyciekł pirat. I pierwszy filmik wtedy aż Diabeu zamknął tematy bo shitstorm był nie do ogarnięcia ;p Edytowane 2 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vcrBc_oKr_g Zczajcie to xD Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 256 komentarzy na stronie głównej w ciągu minuty o (pipi)aaaa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 LOS SANTOS!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 LA!!!!!!! Jak to wygląda RDR spotyka GTA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi