Opublikowano 2 listopada 201113 l Maj trochę szybko to zaledwie 2 miechy po MP3. Hehe detektywi a wiecie, że jeżeli premiera na jesień w przyszłym roku to akurat na Xlecie Vice City xD Czyżby... ;p <4 godziny> http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw Edytowane 2 listopada 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 2 listopada 201113 l Patrząc na daty na trailerach co wkleiłeś stronę wcześniej to bankowo będzie to jesień przyszłego roku.(tylko 4 się wyłamała) Jeszcze 2h i idę kimać a gdy wstanę wieczorem to już nie będzie ten sam świat który zostawię kładąc się spać, nadchodzi nowa era byle tylko net nie eksplodował Z drugiej strony IV też miała wyjść pierwotnie jesienią, ale po prostu się nie wyrobili... Sam już nie wiem, na jakie miasto stawiać, zaczekam te 4h i wszystko będzie jasne
Opublikowano 2 listopada 201113 l nie wiem czy widzieliście tego newsa że Gta 5 będzie umiejscowione w san Andreas na ps3 site chyba
Opublikowano 2 listopada 201113 l W życiu nie widziałem jeszcze takiego hype'u na jeden trailer 3 godziny...
Opublikowano 2 listopada 201113 l Heheh, nie było i nie ma i chyba nigdy nie będzie gry która wzbudza większe emocje przed premierą Swoją droga boję się rozczarowania po 1 trialu ale mam nadzieje że miło się rozczaruje
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ja tego hype'a nie czuję i ogólnie trochę mnie bawią dzikie jazdy jego względem. Nie mogę się za to doczekać tych analiz każdego fragmentu jakie później nastąpią, to dopiero będzie ubaw.
Opublikowano 2 listopada 201113 l rozczarowanie po gta 0_0 to możliwe? :blum2: No jeżeli będzie coś na poziomie trailera z gta 4 jakieś urywki rzutów na miasto i pokazanie postaci to będę rozczarowany, licze na coś co mnie zaskoczy albo przynajmniej na coś co da jasno do zrozumienia że GTA wraca do klimatów Vice City/San Andreas
Opublikowano 2 listopada 201113 l Trailer pokroju tego z Czwórki byłby zajebisty bo tamten był syty. W sensie ujawnił bohatera, miejscówkę, parę głównych obiektów; podobny chciałbym dostać i dzisiaj. + jak najbliższa data premiery na końcu.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Obstawiam, że to będzie coś w stylu 1 trailera GTA4 - rzut okiem na gangsterskie miasto z muzyką w klimacie z lat 80', piękne krajobrazy i niesamowite przestrzenie rodem z RDR. Wszystko oblane cukierkową barwą różu, pomarańczu i niebieskiego neonu, a ostatnie sekundy zauroczą nas magicznym napisem w stylowej czcionce - FALL 2012. Lol, wkręciłem się w to.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Na sam trailer ludzie świrują, a pomyśleć co będzie na dzień przed premierą. Ale nie ma co się dziwić - takie chwile zdarzają się raz na kilka lat. Osobiście dawno już nie czułem takiego "podniecenia" na grę. GTA to już magia.
Opublikowano 2 listopada 201113 l ciekawe czy sie sprawdzi : ponoc znow bohaterem bedzie czarny, znow San Andreas, wojny gangów o dragi i trailer ma 1minute 4 sekundy
Opublikowano 2 listopada 201113 l Na sam trailer ludzie świrują, a pomyśleć co będzie na dzień przed premierą. Ale nie ma co się dziwić - takie chwile zdarzają się raz na kilka lat. Osobiście dawno już nie czułem takiego "podniecenia" na grę. GTA to już magia. Specjalnie zakupiłem dziś 4
Opublikowano 2 listopada 201113 l Na 99% będzie to pewnie znowu Vice City a szkoda pograłbym grę w klimacie świetnego San Andreas.Niestety klimat Vice City zupełnie do mnie nie przemawia.
Opublikowano 2 listopada 201113 l będzie Los Santos w murzyńskich klimatach, do tego dochodzą pogłoski o tym, jakie tam Vice City...
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ponad 21 tysięcy komentarzy na stronie Rockstar. Panowie, wymiękamy przy nich. Ktoś może czytał je wszystkie?
Opublikowano 2 listopada 201113 l Jeśli się okaże, że San Andreas to jestem ciekaw jak będą wyglądać dzielnice na wzór ghett jak Ganton, Idlewood albo Grove Street. Brud, popękane chodniki, ludzie jeżdżący szrotami na rage'u i euphorii? <41 minut, jak ten czas wolno leci..> Edytowane 2 listopada 201113 l przez Empro
Opublikowano 2 listopada 201113 l U mnie witryna rockstargames.com otwarta jest już od rana. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z oglądnięciem trailera na czas. Jaram się. Panowie, dawno żaden temat nie miał aż tylu obserwatorów w jednym momencie. GTA-Freaki - łączmy się!
Opublikowano 2 listopada 201113 l Temat E3 miał więcej osób a pamiętam jak 2 tygodnie przed premierą GTAIV wyciekł pirat. I pierwszy filmik wtedy aż Diabeu zamknął tematy bo shitstorm był nie do ogarnięcia ;p Edytowane 2 listopada 201113 l przez SłupekPL