Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Patrząc na daty na trailerach co wkleiłeś stronę wcześniej to bankowo będzie to jesień przyszłego roku.(tylko 4 się wyłamała)

Jeszcze 2h i idę kimać a gdy wstanę wieczorem to już nie będzie ten sam świat który zostawię kładąc się spać, nadchodzi nowa era :yahoo::dance2:

byle tylko net nie eksplodował :D

Z drugiej strony IV też miała wyjść pierwotnie jesienią, ale po prostu się nie wyrobili... Sam już nie wiem, na jakie miasto stawiać, zaczekam te 4h i wszystko będzie jasne :D

Opublikowano

Heheh, nie było i nie ma i chyba nigdy nie będzie gry która wzbudza większe emocje przed premierą :D

Swoją droga boję się rozczarowania po 1 trialu ale mam nadzieje że miło się rozczaruje ;)

Opublikowano

rozczarowanie po gta 0_0 to możliwe? :blum2:

No jeżeli będzie coś na poziomie trailera z gta 4 jakieś urywki rzutów na miasto i pokazanie postaci to będę rozczarowany, licze na coś co mnie zaskoczy albo przynajmniej na coś co da jasno do zrozumienia że GTA wraca do klimatów Vice City/San Andreas :)

Opublikowano

Trailer pokroju tego z Czwórki byłby zajebisty bo tamten był syty. W sensie ujawnił bohatera, miejscówkę, parę głównych obiektów; podobny chciałbym dostać i dzisiaj.

+ jak najbliższa data premiery na końcu.

Opublikowano

Obstawiam, że to będzie coś w stylu 1 trailera GTA4 - rzut okiem na gangsterskie miasto z muzyką w klimacie z lat 80', piękne krajobrazy i niesamowite przestrzenie rodem z RDR. Wszystko oblane cukierkową barwą różu, pomarańczu i niebieskiego neonu, a ostatnie sekundy zauroczą nas magicznym napisem w stylowej czcionce - FALL 2012.

Lol, wkręciłem się w to.

Opublikowano

Na sam trailer ludzie świrują, a pomyśleć co będzie na dzień przed premierą. :) Ale nie ma co się dziwić - takie chwile zdarzają się raz na kilka lat. Osobiście dawno już nie czułem takiego "podniecenia" na grę. GTA to już magia.

• Plusik 1
Opublikowano

ciekawe czy sie sprawdzi :

ponoc znow bohaterem bedzie czarny, znow San Andreas, wojny gangów o dragi i trailer ma 1minute 4 sekundy :P

Opublikowano

Na sam trailer ludzie świrują, a pomyśleć co będzie na dzień przed premierą. :) Ale nie ma co się dziwić - takie chwile zdarzają się raz na kilka lat. Osobiście dawno już nie czułem takiego "podniecenia" na grę. GTA to już magia.

Specjalnie zakupiłem dziś 4

Opublikowano (edytowane)

Jeśli się okaże, że San Andreas to jestem ciekaw jak będą wyglądać dzielnice na wzór ghett jak Ganton, Idlewood albo Grove Street. Brud, popękane chodniki, ludzie jeżdżący szrotami na rage'u i euphorii? :D

<41 minut, jak ten czas wolno leci..>

Edytowane przez Empro
Opublikowano

U mnie witryna rockstargames.com otwarta jest już od rana. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z oglądnięciem trailera na czas. Jaram się.

Panowie, dawno żaden temat nie miał aż tylu obserwatorów w jednym momencie. GTA-Freaki - łączmy się!

Opublikowano (edytowane)

Temat E3 miał więcej osób a pamiętam jak 2 tygodnie przed premierą GTAIV wyciekł pirat. I pierwszy filmik wtedy aż Diabeu zamknął tematy bo shitstorm był nie do ogarnięcia ;p

Edytowane przez SłupekPL