Opublikowano 31 sierpnia 201311 l A tak przy okazji,będzie w końcu kavinsky? Bo gdzieś czytałem(może tu?) że jednak go nie będzie :< Będzie, chyba nawet na stronie R* było oficjalne info, że z nim współpracują.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Rockstar nie szczędzi kasy na nic. Daje głowę, że na pewno zobaczymy jakieś reklamy tej gry w telewizji, na bank!
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Trochę nie jestem w temacie, jaka ma być cena gierki w sklepie stacjonarnym?
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Przecież to zależy od sklepu, wejdź sobie na strony np. empiku, rtv euro agd, vobis itp. itd. i porównaj ceny.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l rockstar widać, że szybuje kampanię w pl z przytupem. Zresztą MP3 też miał genialną - spoty w kinach przed filmami, reklamy na przestankach tramwajowych i autobusowych itp
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l A tak przy okazji,będzie w końcu kavinsky? Bo gdzieś czytałem(może tu?) że jednak go nie będzie :< Na pewno nie ma swojej stacji tak jak to bylo wczesniej planowane. Nie wiadomo dlaczego to usuneli, ale na liscie tyxh 15 stacji nie ma tego Nightride FM (moze w dlc?).
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Wiadomo czy będzie jakaś stacja rockowa albo metalowa? Nie szukam tych przecieków bo jeszcze się na spoilera natnę.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Wiadomo czy będzie jakaś stacja rockowa albo metalowa? Nie szukam tych przecieków bo jeszcze się na spoilera natnę. Równie dobrze mógłbyś zapytać czy będzie uciekanie przed policją GTA V.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l My bad, miałem na mysli to jakie będą stacje. Modern/classic/alternative rock albo metal? Wszystkiego na pewno nie będzie.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Na 100 nie będzie? Wydawało mi się, że ten przeciek okazał się fejkiem. Rockstar nie szczędzi kasy na nic. Daje głowę, że na pewno zobaczymy jakieś reklamy tej gry w telewizji, na bank! Przecież ten ostatni filmik od R* jest przy okazji reklamą tv
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l na tej liście piosenek co wyciekła było black flag, circle jerks i ceremony więc liczę na hc stację podobnie jak w czwóreczce tylko tym razem inne wybrzeże.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l odnośnie ceny sugerowanej w muve muve.pl: Być może więcej informacji pojawi się po weekendzie.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l KATOWICE !!! JECHAĆ I PODZIWIAĆ idealnie sutawiona reklama. do okoła wszystko w remoncie. do tego ludzie przewaznie chodzą z drugiej strony tego budynku :] + młodzież idąca na imprezową ulice też nie bedzie widziec tej reklamy
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Jak nie będzie ceny sugerowanej do jakiegoś 13-14 września to trzeba zamówić pre-ordera za 218. :confused: Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez KamileQ
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l jesli nie bedzie tej ceny to sporo osob kupi sobie 16/17 u siebie w miescie Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez Bumier
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Jak nie będzie ceny sugerowanej do jakiegoś 13-14 września to trzeba zamówić pre-ordera za 218. :confused: Ale narzekasz... To może się na nich pogniewaj i w ogóle nie kup. Wiele osób byłoby gotowych zapłacić za to jeszcze więcej bo jest to jedna z nielicznych gier, które są naprawdę warte swojej ceny premierowej.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Ktoś się domyśla co to jest w 0:50 na nowym trailerze? Szyb windy? Rafineria? Bardzo mnie intryguje ta scena, nie wiem czemu ale przypomina mi bazę wojskową z SA.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Odbierałem paczkę w paczkomacie i na ekranie już jest wyświetlana reklama GTA V
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Ale narzekasz... To może się na nich pogniewaj i w ogóle nie kup. Wiele osób byłoby gotowych zapłacić za to jeszcze więcej bo jest to jedna z nielicznych gier, które są naprawdę warte swojej ceny premierowej. Jeśli będzie okazja, to czemu nie kupić taniej? A że gra jest warta każdej złotówki którą na nią wydam to jestem w 100% pewny.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Jeśli da rade taniej to jasne ze trzeba korzystać ale w tym wypadku już raczej nie ustawią tej ceny sugerowanej, byłoby to nie fair wobec tych którzy już kupili i zapłacili.