Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Póki co zero hajpu, zagram z ciekawości i porównam czy historia tak mnie wciągnie jak przekozackie Sleeping Dogs (platyna). A teraz - eat me :)

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Już widzę te emocje podczas wracania do domu od paczkomatu z grą w ręku... :) Ludzie będą biec do chaty.

Opublikowano

Odbieralem dzis paczke z paczkomatu i byla reklama gta zagraj przed wszystkimi. Takze widac ze to jakas zorganizowana akcja i nie powinno byc lipy. Jaram sie. I jade o polnocy.

A do którego paczkomatu we Wrocku? Bo może przy tym samym będziemy koczować ;)

Bajana przy teczy

to robimy mini-zlot michu bo to 5 minut ode mnie z buta :P

Opublikowano

Odbieralem dzis paczke z paczkomatu i byla reklama gta zagraj przed wszystkimi. Takze widac ze to jakas zorganizowana akcja i nie powinno byc lipy. Jaram sie. I jade o polnocy.

A do którego paczkomatu we Wrocku? Bo może przy tym samym będziemy koczować ;)

Bajana przy teczy

Haha, ale jaja, ja też ;) To co? Może ustawiamy się 16 wieczorem w oczekiwaniu na sms'a? ;) Szybciej czas minie wspólnie czekając;)

Swoją drogą ciekawe czy będzie tak jak w RDR, że bijąc się na pięści, nie da się delikwenta zabić. Imo, najpierw powinien być nokaut, a potem ewentualnie możliwość wykończenia na ziemi przez ground and pound jak w RDR właśnie albo zwykłe kopanie. Zawsze lubiłem się tak napyerdalać w IV i RDR i bym chciał żeby to tak mniej więcej wyglądało, ale może za dużo wymagam. :D

System walki wręcz ponoć konkretnie rozbudowany. Liczę na jakieś porządne walki w klatce albo coś na wzór fight club?

Doczytałem post TK. Ode mnie też z 5 minut pod tęczę ;)

PS. Wiesz, że masz dobrą żonę, skoro podekscytowana wraca z miasta i krzyczy od progu jaki widziała wielkie banner GTA V na kazimierza wielkiego we Wro;)

Edytowane przez JaMaJ

Opublikowano

dobra to ustalone. o północy impreza premierowa GTA 5 pod paczkomatem na kosmosie. BYOB.

Opublikowano

Możemy iść do tęczy na balkon na piwo, w sumie stamtąd będziemy widzieć kuriera jak będzie jechał ;)

Opublikowano

tzn. ja jeszcze nie zamówiłem GOTG planowałem pójść do sklepu rano, ale chyba zrobię tak jak wy chłopaki. co trzeba zrobić żeby gra do mnie przyjechała na osiedle o północy?

Opublikowano

No to jest nas trzech.

JaMaJ

tk___tk

MichAelis

Ktoś jeszcze się wybiera koczować pod paczkomat na bajana przy tęczy? ;)

tzn. ja jeszcze nie zamówiłem GOTG planowałem pójść do sklepu rano, ale chyba zrobię tak jak wy chłopaki. co trzeba zrobić żeby gra do mnie przyjechała na osiedle o północy?

Muve.pl Płatność z góry. Paczkomat.

Opublikowano

dzwonię do JJ'a zaraz, ale on pewnie ściąga z piratebaya

Opublikowano

No to jest nas trzech.JaMaJtk___tkMichAelisKtoś jeszcze się wybiera koczować pod paczkomat na bajana przy tęczy? ;)

Odbierzcie Gta w godnym stylu - w kominiarkach, a najlepiej przejmijcie caly samochod kuriera od paczkomatow.

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

No to jest nas trzech.JaMaJtk___tkMichAelisKtoś jeszcze się wybiera koczować pod paczkomat na bajana przy tęczy? ;)

Odbierzcie Gta w godnym stylu - w kominiarkach, a najlepiej przejmijcie caly samochod kuriera od paczkomatow.

I to jest plan. Tylko trzeba dobrze rozplanować wszystko;)

Opublikowano

michaelis ma samsunga note, wiec wam to rozrysuje. Chlopaki chce o Was usłyszec w radiu.

Opublikowano

michaelis ma samsunga note, wiec wam to rozrysuje. Chlopaki chce o Was usłyszec w radiu.

Mnie już mogłeś słyszeć w gramitacji jak nadawaliśmy;) ale w wiadomościach pod tytułem 'napad 1000lecia' nie mam zamiaru występować ;)

Opublikowano

Ja kolo 10tego bede wam zdawal relacje z gry. 17tego tez bede gral. A kurier paczke dowiezie. Luz.

Opublikowano

Mam nadzieję że w Barber Shopie będzie możliwość wymiany tej szpetnej łysiny Trevora

Gta-5-trevor.jpg

na opcję:

JackTorrance.jpg

Wypisz wymaluj ta sama facjata i pier..lec w oczach.  :thumbsup:

YzzYf.jpg

Padłem. :D

Opublikowano

A ile osób kupi po prostu w sklepie w dzień premiery + jeszcze inne kraje nie ujęte w zestawieniu+wersje cyfrowe. Imo w 24h zejdzie jakieś 7-8mln. Do końca września będzie 10. 

Ta lista chyba nie jest jeszcze zaktualizowana, bo jest 4 tygodnie do premiery wpisane. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ktoś jeszcze twierdzi, że lepiej było dla Rockstar poczekać i wydać GTA 5 na nieistniejące na rynku konsole? PC?

Opublikowano

Mam nadzieję że w Barber Shopie będzie możliwość wymiany tej szpetnej łysiny Trevora

Gta-5-trevor.jpg

na opcję:

JackTorrance.jpg

Wypisz wymaluj ta sama facjata i pier..lec w oczach.  :thumbsup:

juz po trailerze trevora stwierdzilem ze pod katem charakteru i wygladu to istna kopia J. Nicholsona i H.S. Thomsona ;)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No to już wiem co będę robił w LS po odpaleniu swojej kopii:

- wizyta w Barber Shop

- flanelowa koszula  

- zakup porządnej siekiery...  8)

Opublikowano

A jest tu ktoś z trójmiasta ? Zamawiacie gdzieś preorder, czy kupujecie na miejscu ?

Ja pierwsze po odpaleniu gry, wykonam narzucone polecenie, bo zawsze jakieś jest - pojedź gdzieś tam, zapisz grę, czy coś takiego. No a potem będę jeździł i zwiedzał, trochę mi to zajmie ;)

Opublikowano

No a potem będę jeździł i zwiedzał, trochę mi to zajmie ;)

Mapa będzie od razu cała otwarta, a na myśl, że to będzie 3x RDR dostaje aż gęsiej skórki...

Edytowane przez Lukas_AT