Gość suteq Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Niemiecki PCGames z grubsza. Bez spoilerów, suche informacje o rozgrywce: - grano na X360, gra działała płynnie przez cały czas; wygląda jak na trailerach z minimalnie gorszym aliasingiem, - każdy policjant i każdy wóz policyjny ma swój oddzielny krąg poszukiwań, a nie tak jak w IV jeden wspólny, - sprint funkcjonuje tak samo jak w IV, - zwyczajny chód jest wolny, co ułatwia przemieszczanie się w budynkach, - strzał w bak kończy się eksplozją pojazdu, - checkpointy są rozmieszczone z głową, - SUVami kieruje się nieco ciężej/trudniej niż np. autami sportowymi, - w jednej z misji redaktorzy prowadzili pociąg, będzie to też możliwe w grze swobodnej, - do snajperek można zamontować termowizję, - kiedy redaktorzy przelecieli pod mostem, na ekranie wyskoczył napis "1 z 50", - zdrowie odnawia się do 50%, potem trzeba szukać apteczek lub jedzenia, - przejście pomiędzy gameplayem a cut-scenkami jest płynne; nie ma czarnego ekranu. Jeszcze niech będzie tak samo płynnie na PS3. Edytowane 3 września 2013 przez suteq Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 IGN ma teraz tydzień ekskluzywnych materiałów, a więc: Wtorek, September 3: World's First Grand Theft Auto V Hands-OnŚroda, September 4: Grand Theft Auto Online Hands-OnCzwartek, September 5: The Sum of All Peers: Rockstar Discusses How it Built a Next-Gen World on Current-Gen TechPiątek, September 6: Another Take on Grand Theft Auto V's Single-Player CampaignSobota, September 7 and beyond: ??? (Check back and see!) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 a wiadomo kiedy aktualizacja strony GTA V ? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Też czekam, pewnie w tym tygodniu jeszcze odkryją część i część w następnym tygodniu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 @kanabis - ja sam mam malo czasu na cioranie i zdziadzialem, wiem o czym mowie. Dorosle zycie, swoj biznes, rachunki i stany napiecia przedmiesiaczkowego - moge dlugo wymieniac. W tym roku gralem w kilka gier, nawet z kumplami na konsole sie rzadko umawiam. Ale od 10tego mam wolne i waruje jak pies na nowa gre od r* Dla mnie kazda kolejna czesc Gta to cos zupelnie nowego i odkrywczego choc wiem, ze na 1 rzut oka to wciaz ulepszanie gta 3. Jestem fanem tej gry bo jeszcze zadna czesc mnie nie rozczarowala bo czysty fun robil ze mnie znowu dzieciaka. I ja jak malo rzeczy w zyciu jestem pewien - gta v rozwali konkurencje na lopatki i znowu wyznaczy standardy. Jestem trzezwy. Prawie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 kanabis, nie bedzie juz przeskoku jak z 2 na 3, chyba ze sie napie,rdolisz, wezmiesz kejtra sasiadki, wsiadziesz do swojego zoltego Ka, i bedziesz rzucal bialymi skarpetami w przechodniów. 2 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Jak ktoś twierdzi, że nie ma przeskoku między poprzednimi częściami, a tą to niech sobie odpali San Andreas i pojeździ po Los Santos, a następnie zasiądzie do GTA V. Nie ma różnicy jedynie w wymierze grafiki, bo obi gry są w 3D. Cytuj
MaZZeo 14 244 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 patrzę na tą i wiele innych reklam z Polski (sam widziałem na żywo już parę) i napawam się dumą że akurat GTA V ma marketing nieporównywalny do żadnej innej produkcji wcześniej. Reklamówki gier od EA kończą się na banerach internetowych na jutubie, GTA V leci na pełnej kur.wie i nie oszczędza żadnych innych gier. IMO to kolejny kamień milowy w branży gierek u nas, pokazuje że nasza rozrywka w kwestii reklamy może być traktowana na równi z filmami czy kredytami gotówkowymi To chyba będzie największa premiera tej generacji w Polsce. Jeśli jest u nas ponad 1mln X360 + PS3, a taka Fifa 13 sprzedała się do lutego w 220 tysiącach egzemplarzy, to GTA V spokojnie do końca roku sprzeda się u nas 300 tysięcy egzemplarzy. Cenega tuż po premierze GTA V 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Obstawiam, że Cenega już w tym momencie robi to co na Twoim gifie, w końcu wiele zamówień przedpremierowych trzeba było opłacić z góry. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 (edytowane) ja wiem jedno. pierwsza fura w jaka inwestuje w multi bedzie jakis japonsko wygladajacy furak ze specjalnie obnizonym handlingiem ktorym bede wam przecinal przejscia dla pieszych na pelnym drifcie. ktos chetny na zjazd z Chilliada na laku? Edytowane 4 września 2013 przez Najtmer Cytuj
mersi 804 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 (edytowane) a ja hehe pierwsze co to hehe wsiąde do auta i hehe będę rozjeżdżał ludzi hehe Edytowane 4 września 2013 przez mersi Cytuj
humanno 201 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 (edytowane) Cenega przemówiła na fejsie: "[GTA V] Jak na pewno wiecie, premiera najnowszej gry ze stajni Rockstara już za dwa tygodnie. Wielu z Was czeka na informacje odnośnie ceny sugerowanej GTA V. Aby dać Wam czas na spokojną decyzję zakupową, postanowiliśmy wyjaśnić, dlaczego nie jest i nie będzie ustalona cena sugerowana gry GTA V.Jest to związane ze zmieniającym się, docelowo i długofalowo, modelem sprzedaży dystrybuowanych przez nas gier. Odchodzimy od sugerowania ceny detalicznej sprzedawcom na rzecz indywidualnych ustaleń z poszczególnymi sklepami. W tej chwili to sklepy samodzielnie decydują o cenie produktu. Model taki jest powszechnie stosowany zarówno za granicą, jak i na terenie naszego kraju.Pamiętajcie, że premiera GTA V już 17 września, mamy nadzieję, że spotkamy się w Los Santos." bye bye mr -50% + odp na post: "w tej chwili istnieje odgórny zakaz promowania i reklamowania tego tytułu w oparciu o akcje polegające na znacznym obniżeniu ceny. Innymi słowy - kod nie może zadziałać na GTA V. Co do zniżek Kompanii w przyszłości - pracujemy już nad przemodelowaniem programu, aby w przyszłości zniżki działały niezależnie od podania ceny sugerowanej." Edytowane 4 września 2013 przez Kyo* Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Niemiecki PCGames z grubsza. Bez spoilerów, suche informacje o rozgrywce: - grano na X360, gra działała płynnie przez cały czas; wygląda jak na trailerach z minimalnie gorszym aliasingiem, - każdy policjant i każdy wóz policyjny ma swój oddzielny krąg poszukiwań, a nie tak jak w IV jeden wspólny, - sprint funkcjonuje tak samo jak w IV, - zwyczajny chód jest wolny, co ułatwia przemieszczanie się w budynkach, - strzał w bak kończy się eksplozją pojazdu, - checkpointy są rozmieszczone z głową, - SUVami kieruje się nieco ciężej/trudniej niż np. autami sportowymi, - w jednej z misji redaktorzy prowadzili pociąg, będzie to też możliwe w grze swobodnej, - do snajperek można zamontować termowizję, - kiedy redaktorzy przelecieli pod mostem, na ekranie wyskoczył napis "1 z 50", - zdrowie odnawia się do 50%, potem trzeba szukać apteczek lub jedzenia, - przejście pomiędzy gameplayem a cut-scenkami jest płynne; nie ma czarnego ekranu. Jak dla mnie rewelacja. W moim przypadku największą bolączką był wybór platformy. Teraz już wiem, że biorę na X360. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 do przewidzenia było, za duży tytuł Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 czy to znaczy ze jesli mam preordera, to moge zaplacic za niego nawet 280 zeta bo tak sobie ustalila cenega i media markt? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Niemiecki PCGames z grubsza. Bez spoilerów, suche informacje o rozgrywce: - grano na X360, gra działała płynnie przez cały czas; wygląda jak na trailerach z minimalnie gorszym aliasingiem, - każdy policjant i każdy wóz policyjny ma swój oddzielny krąg poszukiwań, a nie tak jak w IV jeden wspólny, - sprint funkcjonuje tak samo jak w IV, - zwyczajny chód jest wolny, co ułatwia przemieszczanie się w budynkach, - strzał w bak kończy się eksplozją pojazdu, - checkpointy są rozmieszczone z głową, - SUVami kieruje się nieco ciężej/trudniej niż np. autami sportowymi, - w jednej z misji redaktorzy prowadzili pociąg, będzie to też możliwe w grze swobodnej, - do snajperek można zamontować termowizję, - kiedy redaktorzy przelecieli pod mostem, na ekranie wyskoczył napis "1 z 50", - zdrowie odnawia się do 50%, potem trzeba szukać apteczek lub jedzenia, - przejście pomiędzy gameplayem a cut-scenkami jest płynne; nie ma czarnego ekranu. Jak dla mnie rewelacja. W moim przypadku największą bolączką był wybór platformy. Teraz już wiem, że biorę na X360. Bo? Ludzie z innych serwisów grali na PS3 i też mówili, że działa płynnie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 @up Tak ? Daj mi link, chce to na wlasne oczy zobaczyc czy to znaczy ze jesli mam preordera, to moge zaplacic za niego nawet 280 zeta bo tak sobie ustalila cenega i media markt? Jesli masz zamowienie zaplacone lub potwierdzone (przy odbiorze) to nie moga ci nic zmieniac. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 zaplacilem 20 zl tylko, taka zaliczka. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Jesli dostales paragon czy jakis inny kwitek to masz zamowienie potwierdzone, nic nie moga zrobic, nawet gdyby cena nagle sie zmienila. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 kumam, tylko ze na paragonie nie widnieje cena ostateczna a tylko 20. mam nadzieje ze nie poleca w ciula i nie zaczna wolac wiecej niz 250 w ostatecznym rozrachunku. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 (edytowane) Lolz, na quiza chce tu odpowiadać. Zaraz poszukam tej zapowiedzi gdzie była mowa o ps3, chyba to na cvg było. http://www.computerandvideogames.com/403297/previews/preview-gta-v-rewrites-the-open-world-rulebook-again/ Demo odpalane na PS3. Chodzi płynnie. W to samo demo też większość serwisów grała i też padały informacje, że wersja z ps3 i działa zadziwiająco płynnie. IGN zapewne też dostało demo, ale ciut dłuższe. Wszystkie gameplaye ponoć też są wersjami z PS3. Chociaż nikt nie pisze o doczytywaniu się tekstur co jest okropnie dziwne. Edytowane 4 września 2013 przez Homer S Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 To nie jest dziwne, bo jak TEXZ raz mi zwrócił uwagę gra wymusza instalkę 8gb na dysku+dane będą odczytywane równolegle z płyty. Cytuj
MichAelis 5 628 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Bylo info ile trwa instalka na ps3?oby mniej niz godzine ;[ nie dajboze jeszcze jakims patchem na premiere zarzuca i juz po nocnym graniu Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 To weź wersje na x'a obie płyty zainstalują się w 30 minut + ewentualny patch w kilka sekund Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi