Opublikowano 6 września 201311 l Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie Na zwiastunie trybu online pokazany był samochód podobny do monster trucka. ten pickup jest podobny do tego?
Opublikowano 6 września 201311 l Złożyłem dziś preorder w Ultimie, mam nadzieję, że nie zawiodą, tak samo jak kurier DPD. Dostałem nawet rabat lojalnościowy -11 zł. A Monster Truck chyba faktycznie pojawił się w jakimś trailerze.
Opublikowano 6 września 201311 l Pamietacie akcje z trailera jak Trevor wyskakuje samochodem z samolotu chyba wojskowego? Czuje mega akcje.
Opublikowano 6 września 201311 l W SA były dwa typy dużych samolotów pasażerskich. Wątpię jednak, aby w piątce dali chociaż jednego takiego kolosa. W trailerze trybu online jest pseudo Hercules, do którego da się zapewne załadować samochód. To raczej będzie jedyny taki duży samolot do oblatania.
Opublikowano 6 września 201311 l Na którymś obrazku był Trevor za sterami dużego samolotu,więc spodziewam się że dostaniemy takowy w swoje łapy. Edit: znalazłem Edytowane 6 września 201311 l przez kudlaty88
Opublikowano 6 września 201311 l Przecież w zapowiedzi IGN'u pisali, że będziemy mogli sterować Tytanem (tak się nazywa ten kolos). No tyle, że to wojskowy transportowiec, a mowa była o cywilniakach.
Opublikowano 6 września 201311 l Zupełnie o tym zapomniałem. (no fake) lol pad do Xa, niepodłączona ps3 i napis "officjal gameplay wideo" seems legit
Opublikowano 6 września 201311 l Przecież w zapowiedzi IGN'u pisali, że będziemy mogli sterować Tytanem (tak się nazywa ten kolos). No tyle, że to wojskowy transportowiec, a mowa była o cywilniakach. Prawdopodobnie pasazerskim bedziemy sterowac "Andromad" (30 min 55 sek). Dawalem wczesniej link do filmku, ale jeszcze raz nie zaszkodzi.
Opublikowano 6 września 201311 l Ciekawe, jaką niespodziankę na dziś przygotował IGN. Chętnie zobaczę gameplay, ale taki jakiś jeden fragment, nke zlepek ujęć jak ostatnio. Another Take on Grand Theft Auto V's Single-Player Campaign Wydaje mi sie ze bedzie kolejny opis singla, nic wiecej.
Opublikowano 6 września 201311 l Ja tam znalazłem... sam nie wiem czy dać wiarę. raczej u gory byla by pelna nazwa a nie "GTAV"
Opublikowano 6 września 201311 l Możliwe że dzisiaj będzie update stronki http://www.rockstargames.com/V/ Zmienili obrazek tła i pozamieniali kolejnością kilka "kafelków". Coś się święci
Opublikowano 6 września 201311 l Autor Możliwe że dzisiaj będzie update stronki http://www.rockstargames.com/V/ Zmienili obrazek tła i pozamieniali kolejnością kilka "kafelków". Coś się święci Się święci. Pojawiły się trzy nowe aktywne działy: muzyka, sport i milicja.
Opublikowano 6 września 201311 l Autor To już fejkiem nie jest: http://gtaforums.com/topic/582873-i-think-its-real-guys/ Na razie tylko puste opakowania, ale to już raczej kwestia dni, czy też nawet godzin, zanim znajdzie się pudełko z zawartością .