Gość suteq Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Nie rozumiesz. To był ich pierwszy sandbox na NOWYM silniku. Rozumiesz? Uczyli się go, przez 8 lat zapewne opanowali go do perfekcji i już tylko bardziej optymalizują, aby wyciągnąć z niego jak najwięcej. Każda ich kolejna gra była coraz lepsza i chodziła coraz lepiej. Jakiej lepszej rekomendacji chcecie? Jak GTA V będzie chodzić cały czas płynnie to dalej będziecie tak twierdzić? Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 ale dobrze wiesz że nie będzie płynnie xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 A jak będzie? Nadzieja umiera ostatnia. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 obstawiam 25-30fps podczas normalnej jazdy,a podczas większej zadymy 15 xD tak jak w czwórce zawsze robiłem blokade na moście i z rpg wszystkie samochody wtedy to naprawde było słabo z płynnością a ja wybredny naprawde nie jestem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Akurat 4 na PS3 to tragedia, na xboxie było lepiej, o wiele jeśli chodzi o płynność. Przeszedłem bodajże z 6 razy grę i grało mi się wyśmienicie, ani razu nie narzekałem na płynność. Za to na PS3 jak odpaliłem i tyłowałem i obróciłem nagle auto to od razu drop do 20fps. xD Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Grałem ostatnio w wersję z PSS i zdaje mi się, że gra chodziła zauważalnie płynniej niż z płyty . Cytuj
Masny 343 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Akurat 4 na PS3 to tragedia, na xboxie było lepiej, o wiele jeśli chodzi o płynność. Przeszedłem bodajże z 6 razy grę i grało mi się wyśmienicie, ani razu nie narzekałem na płynność. Za to na PS3 jak odpaliłem i tyłowałem i obróciłem nagle auto to od razu drop do 20fps. xD Tak jest zrobione specjalnie, żebyś mógł dokładniej podziwiać prace zawieszenia. Tak samo przy przejeżdżaniu ludzi animacja zwalnia do 9fps abyś mógł w pełni zobaczyć piękne animacje potrącanych ludzi. Oczywiście zartuje sobie, framerate na ps3 to istna tragedia, ale nie ma co sie dziwić, przecież to były początki RAGE jak i życia PS3. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) To prawda, gra chodzi ciut lepiej ze storu - bo takowa posiadam, kiedys gralem z plyty i na moje oko to ze 3fps mniej :-D Ja sie obawiam ze poza miastem bedzie ladne 30fps a w miescie bedzie 20-25 fps i ta roznica moze bolec, obym sie mylil to wtedy gameplay przedluzy mi sie o jakies 20 godzin. Edytowane 7 września 2013 przez eX4cT_PL Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Zamiast pier.dolić lepiej się podelektujcie tym: 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Tak, tak, gra będzie chodziła w 5fpsach bo Rockstar to idioci i nie pogracie. Jezu, niektórzy to już naprawde przesadzają... 2 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 to chyba ty zacząłes dopiero grać że nie wiesz jak chodzą gry ,R* xD Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 To czemu się tak jaracie grami Rockstar i pyka Wam kuśka przy zamawianiu preordera, skoro i tak wiecie, że GTA V będzie miała spadki fps, ząbki na teksturach i zagniecioną czwartą stronę w instrukcji? 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) Bo mimo tego i tak rozpie.rdoli wszystkie inne gry. Edytowane 7 września 2013 przez suteq Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Czy tylko ja nie mam licznika fps'ów w oczach i szczerze mam wyje.bongo na to jak będzie działać gra bo wiem że i tak będe się nią cieszył przez całe miesiące? Ale fakt, przeszedłem Dragon Age 2 w ok. 20fps'ach na moim starym laptopie to co ja tam wiem. Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 To czemu się tak jaracie grami Rockstar i pyka Wam kuśka przy zamawianiu preordera, skoro i tak wiecie, że GTA V będzie miała spadki fps, ząbki na teksturach i zagniecioną czwartą stronę w instrukcji? Slepa milosc o nazwie HYPE. Tak to mozna wytlumaczyc. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Ja po gameplay trailerze złożyłem preorder. Tak się podjarałem, że impuls zadziałał, ale ani trochę nie żałuję, że to zrobiłem pod wpływem impulsu, bo to była kwestia czasu. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 tak walek myśl tak dalej,ale to zapewnie ty jarałeś się bfem 3 na ps3 a potem zapewne bolesne zderzenie z rzeczywistością i teraz nawet nie chcesz zaufać magikom z r* wojnar na moim lapku grałem w mw1 q 15fps i bawiłem się zayebiście Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) wojnar na moim lapku grałem w mw1 q 15fps i bawiłem się zayebiście I o to właśnie chodzi. Jeśli gra jest miodna i wciąga to nikt nie zwraca większej uwagi na ilość fps'ów, więc po co w ogóle te wojenki? Założę się że po premierze będzie coś typu "hahaha, sonoklapy, na moim Xklocku GTA V ma o 3 klatki więcej niż na PS3! I COTERAS" Dropy wiadomo że będą przy wielu wybuchach czy cholera wie czym ale serio, jest to tak wielka gra że dziwię się jak R* mogło wsadzić w nią aż tyle rzeczy przy płynnej rozgrywce. Jeszcze tylko 9 dni, bitch. Edytowane 7 września 2013 przez wojnar Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Czy tylko ja nie mam licznika fps'ów w oczach i szczerze mam wyje.bongo na to jak będzie działać gra bo wiem że i tak będe się nią cieszył przez całe miesiące? Ale fakt, przeszedłem Dragon Age 2 w ok. 20fps'ach na moim starym laptopie to co ja tam wiem. Też nie mam takiego licznika. W GTA IV żadne spadki mi nie przeszkadzały, a grałem na PS3. Nie zwracam uwagi na takie rzeczy, choć lubię jak grafika cieszy oko. No w San Andreas na PS2 już dziś nie mogę grać, denerwuje mnie jak jezdnia się dorysowuje pod samochodem ;P Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Ktoś się orientuje może czy edycje specjalne oraz kolekcjonerskie będą dostępne w sklepach stacjonarnych jak Media Markt? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Na ochłodę macie jeszcze to: Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Ktoś się orientuje może czy edycje specjalne oraz kolekcjonerskie będą dostępne w sklepach stacjonarnych jak Media Markt? Też mnie to ostatnio zastanawiało, ale koniec końców wziąłem zwykły preorder w Ultimie. Nie liczyłbym na to, że edycje specjalne trafią do MM, abo Saturna. Może po jednej sztuce, taki Killzone, czy inne gry tego pokroju miały edycje specjalne dostępne w tego typu sklepach, ale wiadomo, to inna klasa gier, mniejszy popyt, dużo mniejszy. Najlepiej zadzwonić do sklepu i zapytać, czy przewidują takowe mieć. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Na ochłodę macie jeszcze to: i to niby ja mam wulgarny i prostacki humor Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 to chyba ty zacząłes dopiero grać że nie wiesz jak chodzą gry ,R* xD To był sarkazm. Grając w IV na PS3 sam uświadczyłem jedynie doczytywanie się tekstur, spadków fpsów nie miałem i grało się miodnie. Ostatnia gra R*, czyli Max 3, chodził znakomicie nawet z systemem płynnego przechodzenia z cut-scenki w gunplay (motyw ten, notabene, ma się też pojawić w V). Jezu kochany, już wiele serwisów Wam pisze, że gra działa płynnie na obu konsolach. Ale nie, to są wszystko spiski, to jest wszystko reklama Rockstara, bo chcą Wam biedakom wcisnąć biednie zoptymalizowanego szrota. Uważacie się za takich wielkich fanów a wypisujecie takie pierdoły, że już tego czytać nie można. Nawet jak będzie 15 fps przy wybuchach to co, nie będzie już GOTG? Ja doskonale wiem, że Wam się nudzi, że nie macie o czym dziamolić, ale są inne tematy. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Tak jest zrobione specjalnie, żebyś mógł dokładniej podziwiać prace zawieszenia. Tak samo przy przejeżdżaniu ludzi animacja zwalnia do 9fps abyś mógł w pełni zobaczyć piękne animacje potrącanych ludzi. takie chrupanie dla koneserow. ta gra mimo takich sprzetowych niedociagniec bedzie doskonala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi