Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

With players able to switch between three protagonists, the 49-square-mile world boasts a welter of activities, such as scuba diving with sharks and hijacking trains.

http://www.scotsman.com/lifestyle/technology/new-gta-v-release-tipped-to-rake-in-1bn-in-sales-1-3081943

GTA San Andreas miało 13,6 mil a IV 6,8 mil. Oczywiście musimy doliczyć też pewnie świat podwodny, ale i tak to jest świetny wynik.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Myslalem ze to w dolarach to 170 mln. Masakra jakas, pewnie zeby zwrocic te koszty musza sprzedac 10 mln kopii najmniej.

Przy takich kosztach produkcji trudno sie dziwic ze chca inwestowac w GTAO, bo ewentualna VI zezre ze dwa razy wiecej I bedzie powstawac nawet dluzej niz 5 lat.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

A wy ciągle z tą reedycją, haha, boże.

WYCIEKŁA MAPA!

n3t62w.png

Opublikowano

1208772_522558864480223_72625240_n.jpg

To co dzisiaj bedzie w materiale od IGN ? Jak sadzicie.

Opublikowano

I11iCVs.jpg 

Jeszcze 9 dni Panowie! ^^ Pierwszą rzeczą jaką zrobię będzie odwiedzenie Grove Street. :P

Opublikowano

8 DNI, a jak wybije północ to tylko TYDZIEŃ. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. :D

Opublikowano

Dopiero teraz zobaczyłem animację chmur. ;o

W ogóle nie wiem czemu, ale pierwszy trailer jest jakiś taki ładniejszy niż inne, lepszy, daje więcej funu jak się go ogląda. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ten trailer opublikowano w listopadzie dwa lata temu. Tydzień przed tym na stronie Rockstar pojawiło się odliczanie. Był wtedy mega hype. Potem słuch o grze zaginął na długi czas. Czekaliśmy, czekaliśmy i w końcu się doczekaliśmy. :) Jeszcze tylko 7,5 dnia!

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ten trailer opublikowano w listopadzie dwa lata temu. Tydzień przed tym na stronie Rockstar pojawiło się odliczanie. Był wtedy mega hype. Potem słuch o grze zaginął na długi czas. Czekaliśmy, czekaliśmy i w końcu się doczekaliśmy. :) Jeszcze tylko 7,5 dnia!

A jakby ktoś chciał sobie poczytać nasze reakcje na zapowiedź i pierwszy trailer to trzeba się cofnąć 325 stron wstecz. ;) Dokładnie tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/89252-gta-v/?p=2494697

Opublikowano

Będę biegł do chaty. :)

Nie mogę się doczekać momentu, w którym odpakuję grę, obejrzę intro, spojrzę na mapę i zastanowię się dokąd jechać - na Grove Street, wzgórza Vinewood czy Mount Chiliad. Będzie to coś nadzwyczajnego.

I zastanawia mnie,

co na Grove Street robi gang Ballas. IGN grało w misję, gdzie tam się jechało, Czy będzie jakieś małe wyjaśnienie, co się stało z Grove Street Family? Na trailerze są, więc coś na pewno Rockstar wykombinowało

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

na całą nie spojrzysz bo jak goście z ign'u mówili co prawda jest dostępna, ale jest pokryta czymś ala fog of war w rts'ach.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Czyli co? Chcę zaznaczyć sobie punkt na mapie i nie mogę bo jest mgła? Czy jest jakieś racjonalne wyjaśnienie zastosowania tej mgły? Bo dla mnie to mega słaby pomysł. 

Opublikowano

pewnie się będzie odblokowywała mapa wraz z postępem fabuły

Opublikowano

Może będzie to rozwiązane tak jak w San andreas ? Z tym wyjątkiem że będzie można dojechać wszędzie od początku.

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Bedziesz musial objechac cala mape, wtedy stanie sie calkowicie widoczna.

I od poczatku gry jest dostepna w calosci.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Z tego co pamiętam to cała mapa będzie otwarta od początku, a te zakryte obszary będą się pewnie odkrywać, kiedy po prostu będziemy je zwiedzać ;)

Edytowane przez lothronik