tk___tk 4 795 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) Czyli co? Chcę zaznaczyć sobie punkt na mapie i nie mogę bo jest mgła? Czy jest jakieś racjonalne wyjaśnienie zastosowania tej mgły? Bo dla mnie to mega słaby pomysł. wg. mnie dobry bo wprowadza element eksploracji. niby widzisz gdzieśtam na horyzoncie mount chiliad, ale jednak nie oznaczysz sobie gps'em drogi tylko musisz samemu się tam dostać. Z tego co pamiętam to cała mapa będzie otwarta od początku, a te zakryte obszary będą się pewnie odkrywać, kiedy po prostu będziemy je zwiedzać no tak jak pisałem - wszędzie można pojechać, ale nie ma całej mapy od razu. Edytowane 8 września 2013 przez tk___tk Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 A ok, to będzie się odkrywać na stałe. Bo jak ktoś napisał w RTS, to pomyślałem, że będzie tak jak z mapą w obsarze growym czyli tylko wokół naszych jednostek jest odsłonięta mapa, a wszędzie indziej nawet jak już tam byliśmy to jest mgła. Jak się odkrywa na stałe to spoko luz. Czy przypadkiem nie ma aczika a odkrycie mapy? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) Jakie to ma znaczenie jak pełna mapa będzie w pudełku? Przynajmniej będzie powód by ją wyjąć i rozłożyć, jak za starych czasów. Edytowane 8 września 2013 przez MaZZeo 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) Tu nie chodzi o chowanie mapy przed graczem, tylko o pokazanie mu gdzie jeszcze nie był i zachęta do eksploracji. Edytowane 8 września 2013 przez Dahaka Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Mapa bedzie we wszystkich edyxjach? Myslalem ze to atrakcja edycji specjalnej za 300 zl. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Mapa dopiero od tej specjalnej za 300. W zwykłej jest tylko sterowiec. 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 “Hello, I noticed that the Special Edition of GTA V includes a large "blueprint" of the map. I was wondering if the Standard Edition of GTA V will include the traditional folded paper map that, as far as I can recall, has always been included with GTA games.” – received via Mouthoff "Will a GTA V poster be included when the game is purchased?” – @ny718kid As in all previous Grand Theft Auto games, we’ve made a point of including a map of the world to aid players in navigating the city. In all versions of GTAV, the game disc will accompany a map with all the details players will need to navigate the world. One big change though with this game is that with a world of this size, we created a double-sided map based poster to make sure players have all the information they might need to discover and explore the world. The blueprint map in the other editions does contain plenty of additional information and secrets on it. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Była mapa w zwykłej IV, w Complete Edtion, w Episodach a także w RDR. Wnioski pozostawiam tobie. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 To jaki sens brać kolekcjonerke za 300? dla metalowego pudelka? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 W we wszystkich będzie kolorowa mapa, w specjalnej będzie taka stylizowana na plany budynku, ta niebieska. Nie siejcie zamętu. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Dokładnie, każda edycja będzie posiadała mapę, po prostu specjalna i kolekcjonerska będzie zawierała dodatkowo jakąś specjalną mapę, z zaznaczonymi ciekawymi miejscami. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Przy okazji jak jesteśmy przy mapach, dzisiaj robiłem porządki w szafach i znalazłem tego rodzynka. Jeździło się po ulicach tego wielkiego miasta, co nie? Znalazłem jeszcze trójkę i vice city z zaje.bistymi okładkami na xboxa, ale raz, że nie mam już 360, a dwa, że to i tak wersje ntsc były Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 chcesz sprzedac te wersje na xpudlo? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Nie, raczej nie. Raz, że płytki są bardzo zajechane, a dwa, że mam do tego zestawu sentyment. Zresztą z tego co widzę, to ten sam zestaw tylko w lepszym stanie śmiga po allegro za 7 dych. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Ja znalazłem double pack 3 i vc na xboxa za 20zł, stan bdb. ;] Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) Ja mam wszystkie gta wgrane na xkloca, łącznie z psxowymi w emulatorze. Szkoda jednak, że nie mam już telewizorka CRT Btw. w Częstochowie widziałem GTA V na banerze. Ku444 jaki hype! Edytowane 8 września 2013 przez Texz Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Crew Cut: Hierarchy Ranks and Recruitment Frenzy http://www.rockstargames.com/newswire/article/51343/crew-cut-hierarchy-ranks-and-recruitment-frenzy.html Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Dobra opcja z tą mgłą, będzie trzeba na początku całą mapę zjechać, żeby poodkrywać Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Albo obleciec. Odrzutowcem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Najpierw trzeba odrzutowiec znaleźć, także fajny zabieg, że trzeba będzie samemu szukać jak w dark souls, bez mapy. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Albo obleciec. Odrzutowcem. Właśnie ciekawa kwestia. Bo z jednej strony mapa ma być otwarta cała od razu, ale z drugiej strony interesuje mnie czy np. już w ciągu 30-minut po rozpoczęciu gry będzie można sobie zasiąść za sterami takiej Hydry czy innego rzadziej występującego pojazdu. Z tego co pamiętam to w San Andreas za sterami odrzutowca zasiadaliśmy dopiero w okolicach przechodzenia Szkoły Latania i to była na swój sposób frajda, takie swoiste nagrodzenie naszych dotychczasowych dokonań. Oczywiście, w SA można było pewnie zdobyć Hydrę wcześniej, ale raczej pościgu nie dało się wtedy uniknąć i raczej ciężko było go zgubić. Myślę, że tu mogą to rozwiązać podobnie, tzn. Hydra na początku owszem, ale z czterema/pięcioma gwiazdkami na karku, a dopiero za wykonanie jakiejś misji czy aktywności dostaniemy do niej "legalny" dostęp. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Ciekawe jaki jest kodzik na taki odrzutowiec Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Jak dla mnie to jest wielki plus. W poprzednich częściach gra traciła w pewnym momencie rozmach przez brak zbalansowania fabuły. Najbardziej widoczne w SA, gdzie zaczynamy biednym murzynem w LS a do LV już wjeżdżamy jako boss. Takie typowe od zera do bohatera. Tutaj może być inaczej i mam nadzieje, że od początku będziemy mieli jakąś renomę jako obrabiacze banków czy coś w tym stylu, i od razu będą misje na każdym zakątku mapy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 A ja zawsze byłem fanem tego typu rozwiązań od zera do bohatera Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Wydane przez "Greater Los Santos Chamber of Commerce". https://itunes.apple.com/us/album/higher-reaches-epsilon-vol./id698884106 https://play.spotify.com/album/2DU4TVdWcJ1NK60DGBJMn0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi