Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

@lothronik wypatrzył na plakacie jakiegoś Simeone, szefa Michaela, więc stąd moje pytanie, gdzie pracuje :)

Opublikowano

To nie szef Michaela tylko Franklina i tak napisał. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gdzie ta gra ja sie pytam miliony kopii leza na calym swiecie i nikt nie wyniosl jeszcze ani jednej? no tak byc nie moze dluzej.

Opublikowano

I bardzo dobrze, aby tak zostało jak najdłużej. :)

Opublikowano

To nie szef Michaela tylko Franklina i tak napisał. ;)

O rany, faktycznie, sorry za zamieszanie :)

Tak btw, już tylko tydzień, ale ten czas leci...

Opublikowano

boże to już z 20 razy było

Opublikowano

Tego nie było. :D

Opublikowano

gdzie ta gra ja sie pytam miliony kopii leza na calym swiecie i nikt nie wyniosl jeszcze ani jednej? no tak byc nie moze dluzej.

Czytałem ostatnio na reddicie, że rockstar specjalnie opóźniał dostawy GTA V do sklepów, żeby gra jak najpóźniej wypłynęła do neta. 

Edytowane przez łosion

Opublikowano

http://ec.libsyn.com/p/0/3/3/033b303f1c1f7e17/IGNAU_Pubcast_Ep_78.mp3?d13a76d516d9dec20c3d276ce028ed5089ab1ce3dae902ea1d01cf8f30d5cc5484ca&c_id=6109990

Wczoraj odbył się podcast IGNu o m.in. GTA V (zaczyna się od 9:35). Powiedziano kilka ciekawych rzeczy:

- It felt like being a tourist, looking at billboards etc.

- Everything was without a single hiccup, 30 frames per second. No matter how full of action it was.

- Was 360 version, but had seen on PS3 too a while ago...obviously it wasn't side by side, but they don't remember any differences.

- Missions flow better, it's like TBOGT missions but amplified... more fun to play.

- Thanks to checkpoints in missions, you will be doing/trying out/experimenting more crazy sh*t..cause you don't have to restart if you die.

- On the weapon wheel, in the Thrown category, may be a ball you can use to play fetch with Chop (who also rides up in the front seat with Franklin).

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Nie uwierze jak nie zobacze.

Opublikowano

Czy jest to ta serpentyna niedaleko wioseczki gdzie lądowaliśmy po misji ratowania Sweeta w SA? Obok tej serpentyny była droga już na SF. 

Opublikowano

Checkpointy eh...

Opublikowano

vinewood_by_michawha-d35bzqr.jpg

suteq Masz na myśli to?

Edytowane przez łosion

Opublikowano

gtaturk.jpg

gallery_1_147_69951.jpggta-5-gtaseriesvideos.jpg

gtav_thegtaplace_exclusive.jpg

gta5_gtainside_exclusive.jpg

gtav-rockstarnetwork.png

gtawh.jpg

pGJLMhq.jpg

BTuqRSoCAAI0foU.png

Opublikowano

beda checkpointy czy nie?

Opublikowano

Wojskowy helikopter  :woot:

ten ostatni screen z dopiskiem  'Base' napisanym czcionką Vice City jest napewno prosto od rockstar?

Opublikowano

Tak, dla tego serwisu http://www.thegtabase.com/forum/.

GTAV_ExclusiveRSW_Screen.pngAvaZMIC.jpgBTusmu8IMAAePu11.jpg

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

beda checkpointy czy nie?

będą podczas bardziej skomplikowanych misji

Edytowane przez Colin