Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Powiem Wam szczerze, że giera będzie kozak. Graficznie to GTA IV na modach. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 przecież ten żebrak w 58 sek to Niko Bellic Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 O co wam chodzi z tym VC + SA. Przecież to jest Los Santos/Puerta w najczystszej formie. Co palmy rosną tylko na Florydzie? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 To jest LoS Puerta jak napisał Blue widać na tablicy informacyjnej na autostradzie W którejśtam sekundzie na ścianie jest wielkie graffiti LOS SANTOS, więc stawiałbym na właśnie to miasto. Cytuj
okens 541 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ghetto zrobione pieknie, znowu beda samoloty- jak dla mnie wypasiony plus. A wiec mozna liczyc na duzy kontrast pomiedzy bieda i bogaczami.... jak to w Pomaranczowym Stanie. Szybkie fury, laski napalone na kolesi w drogich okularach przeciwslonecznych, nowoczesne chaty i z drugiej strony bezdomni, bieda, ghetto murzynow. WOOO (pipi) OOW Glowny bohater sprawia wrazenie kolesia ktory przeprowadzil sie do miasta majac juz cos ale chce zgarnac wiecej. Jak to nie bedzie na curentach jak co niektorzy strasza. Ale musi (pipi) byc to ja nie wiem. Zona nie pozwoli mi kupic nowej konsoli, mam sie rozwiesc?? Dziecko w drodze Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 skoro to los santos to skąd te góry? San Andreas? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Powiem Wam szczerze, że giera będzie kozak. Graficznie to GTA IV na modach. Szkoda, choć może przez ten czas dopracowali silnik. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 będzie sie grało ty starym białasem co jechał w samochodzie i nim będziemy sie bujać w wyższych sferach czyli kasyna itede lub to po prostu vercetti 20 lat później lub będziemy grać tym latynosem co uciekał przed policją, albo dadzą 2 historie Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ghetto zrobione pieknie, znowu beda samoloty- jak dla mnie wypasiony plus. A wiec mozna liczyc na duzy kontrast pomiedzy bieda i bogaczami.... jak to w Pomaranczowym Stanie. Szybkie fury, laski napalone na kolesi w drogich okularach przeciwslonecznych, nowoczesne chaty i z drugiej strony bezdomni, bieda, ghetto murzynow. WOOO (pipi) OOW Glowny bohater sprawia wrazenie kolesia ktory przeprowadzil sie do miasta majac juz cos ale chce zgarnac wiecej. Jak to nie bedzie na curentach jak co niektorzy strasza. Ale musi (pipi) byc to ja nie wiem. Zona nie pozwoli mi kupic nowej konsoli, mam sie rozwiesc?? Dziecko w drodze Gratulacje baj de wej! Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Super trailer jak na pierwszy raz, całkiem sporo pokazali i bardzo mi się podoba to co zobaczyłem. Słoneczne LA, trochę luksusu, wycieczka w góry, jakieś biedniejsze tereny, fajne miejscówki. Jedyne co mi lekko przeszkadza to czasy współczesne. Wolałbym przeszłość. Rockstarowi zawsze fajnie wychodziły takie wycieczki. Ale nie będę narzekać, zapowiada się przepysznie. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W którejśtam sekundzie na ścianie jest wielkie graffiti LOS SANTOS, więc stawiałbym na właśnie to miasto. 54 sek pod mostem jest napis Los Santos Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 na tablicach rejestracyjnych jest napis san andreas Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W którejśtam sekundzie na ścianie jest wielkie graffiti LOS SANTOS, więc stawiałbym na właśnie to miasto. Szczerze to już nie mam pojęcia siłka też sugeruje LS. I tak spędzę w tym mieście/miastach resztę życia wygląda obłędnie xD Koniec z ponurym LC ZRESZTĄ RYRA MNIE to chcę usłyszeć tylko hasło, że wyjdzie na PS3 i Xboxa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Jak to może być na nextgeny, skoro jeszcze żaden nie został zapowiedziany i nikt nie zna jego specyfikacji? RDR też bajecznie prezentował się na trailerach. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nie wiadomo kto będzie gł. bohaterem? Obstawiam kilka postaci. Zobaczcie kto prowadzi czerwoną furę, a kto stoi na dachu niczym Bellic i przemawia. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 No nareszcie normalny bohater! (ten na balkonie na 90% bo za często się pojawia). Tyle, że jakoś dziwnie się zapowiada fabuła bo wychodzi na to, z jego opowieści, że jest to jakiś w miarę ustatkowany koleś i nic nie wskazuje na to, że ma zaczynać od zera piąć się po gangsterskiej drabinie. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Kiedy premiera ? Nawet se pogram Użytkownicy przeglądający ten temat: 125 :rofl2: Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Srać na grafikę, nawet jeżeli będzie gorsza na PS3/X360 to to co pokazano powoduje ślinotok. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 to serio może byc tommy z gtaVC, stary tommy ktory po zyciu mafijnego zbrodniarza zamierza przeprowadzic sie do san andreas i zalozyc rodzine (tak jak samo mowi), odpocząć itp, ale w koncu sie okazuje ze zycie przestępcze go nie chce opuscic Cytuj
okens 541 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 No i muzyka... zak(pipi)ista Ejjj w ogole panowie przyznajcie sie szczerze. Wierzyliscie w R* czy nie, po kilku latach pokazali nam (pipi)e 1:25 nowego gta i wszyscy zesra.lismy sie po rowno Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Scarface 20 lat później? Teraz to autentycznie można się fapować. Taka historia mafiozy toż to spełnienie marzeń. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Tommy w VC miał z 30 lat, to teraz miałby koło 60. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Rockstar has confirmed that Grand Theft Auto V will be set in its fictional world of San Andreas. San Andreas is a fictional U.S Southwestern state which includes three cites based on real U.S cities - Los Santos, (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) and Las Venturas (Las Vegas). Rockstar has a habit of tweaking its cities, and GTA V is set in modern day, so it's possible that area names and the city's layout will change. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ten "emeryt" to jednak główny bohater, zwróćcie uwagę na wysiadających panów z furgonetki, którzy najprawdopodobniej idą na jakiś włam - jeden z nich to właśnie ten sam człowiek co opiera się o barierkę w 0:41 oraz jedzie samochodem w 0:50. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi